Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og Vejret
07:00 
Nyhederne og Vejret
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
12:30 
Landmand søger kærlighed
Seks landmænd fra hele Danmark leder efter en sød kæreste. Det hjælper vært Lene Beier dem med at finde, når TV 2 er klar med endnu en sæson af 'Landmand søger kærlighed'. Mød Niels på 46 år fra Djursland, når han får breve fra interesserede kvinder og tager på speeddate. Nicolaj på 25 år fra Holstebro og Jack på 55 år fra Haderslev får også breve, de skal åbne. Producerat år 2019.
13:15 
Gutterne på kutterne
Det er sommer og højsæson for turister, og det betyder også flere alarmopkald til kystredningstjenesten. Jan må som frivillig redningsmand rykke ud, da en femårig dreng er forsvundet nede ved Løkken. Den evige iværksætter Jesper forsøger at fange taskekrabber til fiskeindustrien, men indtil videre har krabberne været svære at fange. Derfor sætter Jesper og Jonny sig for at bygge en ny fælde, som forhåbentlig bliver en succes. I Thorupstrand venter alle spændt på, at en ny, stor kystfiskerbåd bliver bygget færdig. Det er Kristians far, der er ved at få bygget båden, og sammen med resten af byen håber fiskerne, at den nye båd kan være en del af redningen for det lille fiskersamfund. Producerat år 2016.
13:50 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
TV 2s boligeksperter Sara Lygum og Christian Borregaard skal forsøge at hjælpe Katrin og Casper samt Natasja og Christian med at finde drømmeboligen. I 10 år har Katrin og Casper ledt efter det rigtige hus i Sønderjylland, men uden held. Nu er det Christians tur til at se, om han kan finde drømmehuset. Sara hjælper Natasja og Christian med at komme videre fra deres toværelseslejlighed på Islands Brygge. Men det bliver en stor udfordring at få drømme og budget til at gå op i en højere enhed. Producerat år 2019.
14:35 
Sæt pris på Danmark
Sætter du pris på Danmark? Så tag med Hans Pilgaard på rejse rundt i vores lille land i det underholdende program 'Sæt pris på Danmark'. Han inviterer hver gang to kendte danskere med til en ny egn, hvor de skal gætte priser på oplevelser. Vi lægger ud med en tur til Bornholm, hvor Hans har taget de to garvede entertainere, Jacob Haugaard og Michael Carøe, med. Mens øen lever op til sit ry som solskinsø, skal Jacob og Michael både spise kæmpe tarteletter, gætte dagsprisen på et kilo røgede sild og vise deres evner til at dreje ler! Som de entertainere de er, kan de heller ikke dy sig for at give et fælles nummer i Svanekes aftensol. Men hvem er bedst til at gætte priser?. Producerat år 2017.
15:10 
Sæt pris på Danmark
Toppen af Danmark står på menuen, når Hans Pilgaard tager 'Vild med dans'-dommer Jens Werner og komiker Vicki Berlin med på en oplevelsestur i Nordjylland. De bliver blæst godt igennem og undgår heller ikke en dukkert, når Hans byder på surfing i Vesterhavet, varmt bad i det fri og cykeltur i Skagen. Undervejs overnatter de i et meget særegent bjælkehus og spiser et overdådigt fad af havets frugter. Humøret er højt, men hvad med priserne? Især Jens Werner kæmper med at finde ud af, hvad det hele koster, for det er ikke helt det samme, som han er vant til fra Nordsjælland. Producerat år 2017.
15:45 
Hvem bor her?
'Hvem bor her?' er et underholdende boligprogram, hvor fem almindelige danskere gætter på, hvem der bor i hvilket hjem. Det gælder om at holde masken og samtidig lægge røgslør ud, når man på den ene side quizzer og på den anden side dækker over, hvor man selv bor. De besøger hinandens hjem på skift, bliver inspireret og får muligheden for at vinde 10.000 kroner. Livsstilsekspert Christian Grau er vært, og vi kommer rundt i hele landet. Denne gang er vi i Jylland, hvor vi møder vi en tømrermester, en sagsbehandler, en butiksejer, en lærer og en radiograf. Producerat år 2018.
16:35 
Hvem bor her?
'Hvem bor her?' er et underholdende boligprogram, hvor fem almindelige danskere gætter på, hvem der bor i hvilket hjem. Det gælder om at holde masken og samtidig lægge røgslør ud, når man på den ene side quizzer og på den anden side dækker over, hvor man selv bor. De besøger hinandens hjem på skift, bliver inspireret og får muligheden for at vinde 10.000 kroner. Livsstilsekspert Christian Grau er vært, og vi kommer rundt i hele landet. Denne gang er vi i Jylland, hvor vi møder vi en tømrermester, en sagsbehandler, en butiksejer, en lærer og en radiograf. Producerat år 2018.
17:20 
En stor dag på godset - Ledreborg
Der er spændt stålwires ud mellem træerne på Ledreborg Gods ved Roskilde. Det er ét af de nye tiltag, som godsejerne Silvia og John Munro har fundet på for at få økonomien til at hænge sammen. Det koster nemlig at vedligeholde et af Europas mest originale barokslotte. Silvia og John bor smukt - blandt 250 år gamle malerier, møbler og kunstgenstande, men det var ikke en del af planen. Faktisk var de to u-landsfrivillige, dengang Silvias far, lensgreve Knud Holstein-Ledreborg, ringede og bad hende om at komme hjem og overtage driften af Ledreborg. Producerat år 2016.
17:55 
Dit sommervejr
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Auktionshuset
Til den moderne møbelauktion i Bredgade skal en helt unik og yderst velholdt PH-standerlampe under hammeren. Frederik Bruun Rasmussen skal være auktionarius, men lige inden lampen skal under hammeren, bliver auktionen afbrudt af et teknisk uheld på internetforbindelsen. Alle holder vejret og håber, at forbindelsen til de udenlandske bydere bliver genoprettet. Imens er Jesper Bruun Rasmussen på besøg i lokalerne hos det tidligere Østasiatiske Handelskompagni for at kigge efter skjulte asiatiske skatte til auktion. Producerat år 2017.
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
19:45 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
20:00 
Kærlig hilsen 1985
I 1985 er skuespiller Anne Sofie Espersen 12 år gammel og bor i Hirtshals. Hun ligner en ung udgave af Madonna og er dybt forelsket i George Michael. Nu samler hun sin familie og flytter tilbage til 1985. Til en tid hvor aerobic foregiv foran tv'et iført store øreringe, neon-farvede benvarmere og croptop, og hvor emner som atomkraft, fiskekvoter og hungersnød blev diskuteret over aftenkaffen. I tre dage skal Anne Sofie og familien genopleve hendes barndom og leve som i 1985 - helt uden mobiltelefoner, internet og anden moderne teknologi. Alt er som det var dengang, lige fra lyde og lugte til smag og stil. Producerat år 2018.
21:00 
Rundt på gulvet
Glæd dig til at se to debutanter slå sig løs med tossede impro-lege, når skuespiller og instruktør Tomas Villum Jensen sammen med skuespiller Andrea Vagn Jensen indtager de skrå brædder. Vi kaster de nye aspiranter ud i sang og gæt, der blandt andet resulterer i et voldsomt jalousidrama med Niels Olsen, der er fanget i en vaskemaskine på et møntvaskeri. Du får også den mystiske historie om pindsvinet i bilvasken og meget andet sjov. Producerat år 2016.
21:55 
Anna Pihl
Braget i parken. Mikala er desperat efter mordbranden, som Stavro stod bag, og hun nægter at hjælpe ham mere. Men Stavro giver ikke så let op, og Mikalas familie er måske pludselig i fare. Mens byen varmer op til en vigtig fodboldkamp i Parken, har kollegerne på Bellahøj Station et par gode spor til opklaringen af branden. Alle er udkommanderet til at holde styr på urolige fodboldfans, og en ubehagelig overraskelse venter Mikala blandt publikum. Kim overvejer et karriereskift samtidig med, at han lader sig charmere af cykeltyven Louise, og Mads forsøger stadig at komme til hægterne hjemme hos Henning og Signe. Jan leder fortsat efter lesbiske moder-emner, og Anna får en idé, som måske kan hjælpe ham. Men hun får også et blodigt chok i Parken. Del 9. Producerat år 2005.
22:45 
Anna Pihl
Jagten på Zoran. Martin er i livsfare efter knivoverfaldet i Parken, så kæresten og kollegaen Anna Pihl er ulykkelig, men også ivrig efter at gå ind i jagten på Zoran. Mikala er stadig i kløerne på Stavro, som truer hende til at udelade vigtige detaljer om drabsforsøget. Nettet strammes alligevel om Zoran, og et tip fører de kampklare betjente til en øde kaj i skudehavnen. Men lykkes det Anna og kollegerne at fange Zoran? Slipper Mikala fri af Stavros net? Og overlever Martin? På Bellahøj Station får Anna en sidste stor og uventet udfordring, mens Mads hjemme på gården har svært ved at komme ud af sit alkoholmisbrug. Forude venter en retssag, som kan sætte ham i fængsel i mange år, mens Annas karriere tager en uventet drejning. Del 10. Producerat år 2005.
23:40 
The Girl With the Dragon Tattoo
Amerikansk thriller fra 2011. Journalisten Mikael Blomkvist (Daniel Craig) forsøger at opklare et 40 år gammelt familiemysterium, hvor en kvinde forsvandt sporløst i den svenske skærgård. Blomkvist har mistanke om, at det er en seriemorder, der står bag, men har svært ved at nå til bunds i sagen. Til at hjælpe med opklaringen opsøger han Lisbeth Salander (Rooney Mara), der er hacker og i stand til at få fat i selv de sværest tilgængelige informationer. Men Lisbeth gemmer dog også på en voldsom familiehistorie, der kan true hendes og Martins eftersøgning. Filmen bygger på Stieg Larssons berømte trilogi. Producerat år 2011.
02:15 
Blondinens hævn 2
Amerikansk komedie fra 2003. Den skøre blondine Elle Woods (Reese Witherspoon) finder til sin skræk ud af, at moderen til hendes elskede chihuahua er endt i et forsøgslaboratorium. Nu sætter Elle sin karriere, sit kommende ægteskab - og sin bedste pink spadseredragt - ind på at presse Washingtons politikere til at gøre mere for dyrenes velfærd. Hun allierer sig med det barske kongresmedlem Rudd (Sally Field), og snart opdager kongressens stive politikere på den grumme måde, at der er kommet en rigtig blondine til byen!. Producerat år 2003.
03:50 
Outcast
Amerikansk-kinesisk eventyr-actionfilm fra 2014. De to korsriddere Gallain og Jacob kæmper i Mellemøsten, men ender i Asien. Her dør en kinesisk hersker, der har tre arvinger, krigsherren Shing, hans søster Lian og hendes yngre bror, der er den retsmæssige arving af tronen. Den onde Shiang tager magten og forvandler befolkningen til sine slaver. Han sætter alt ind på at finde og dræbe Liang og hendes bror, men de allierer sig med Jacob, der pludselig finder et ædelt formål med livet igen. Han opsøger sin gamle allierede Gallain for at få hjælp, men hele imperiets hær er på jagt efter dem. Har de en chance?. Producerat år 2014. Skådespelare: Anoja Dias Bolt, Hayden Christensen, Nicolas Cage.
05:25 (06:00)
Liebhaverne
Jan Fog besøger en ejendom, han selv beskriver som en arkitektonisk perle. Ejendommen, som er fra 1931, er tegnet af en af Danmarks førende arkitekter, Frits Schlegel, og er det første funkishus i beton, der blev opført herhjemme. Ejerne er et islandsk arkitektpar, som igennem flere år har knoklet med at føre ejendommen tilbage til det originale udgangspunkt. Pernille Sams' kunde har brugt mange timer på at renovere og restaurere veteranbiler. Og det er netop plads til de mange biler, han har brug for på den ejendom, han får fremvist. Producerat år 2008.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se