Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og vejret
 [67206]
07:00 
Nyhederne og vejret
 [34954]
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
 [77867]
12:20 
Landmand søger kærlighed - jorden rundt
Så er der breve!. Tre danske landmænd, der alle bor i udlandet, leder efter en dansk kæreste, som de kan dele livet med, og som ikke er bange for at rive teltpælene op og flytte ud i verden. Lene Beier tager ud for at besøge landmændene, 29-årige Morten fra Portugal, 63-årige Knud fra Uganda og 29-årige Christian fra Australien. Med sig har hun masser af breve fra interesserede kvinder, der drømmer om at møde landmændene. De tre landmænd får deres breve og udvælger hver især fire kvinder, de gerne vil mødes med. Landmanden Morten fra Portugal er noget nervøs, når han for første gang prøver at speeddate fire kvinder. Producerat år 2019.
13:05 
Landmand søger kærlighed - jorden rundt
Fra Uganda til speeddate i Danmark. Den 63-årige landmand Knud, der bor i Uganda, tager hjem til Danmark for at møde de fire kvinder, han har valgt at invitere med på en speeddate. Han håber, at en af dem på længere sigt vil flytte til Uganda og dele livet sammen med ham.
13:55 
Cykling: Liège-Bastogne-Liège - studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer ser nærmere på, hvad vi kan forvente os af 'Den gamle dame'. Find altid resultater, analyser og nyheder på tv2sport. dk. Producerat år 2019.
14:10 
Cykling
Liege-Bastogne 2019. Det klassiske forårsløb Liège-Bastogne-Liège er forårets sidste klassikerløb, det fjerde monument indenfor cykelsporten, inden det senere begynder at gå løs med de store etapeløb. Løbet, der også bliver kaldt 'Den gamle dame', blev kørt første gang i 1892. Det er et must see for dem, der elsker forårsklassikerne. Det er her de store hold deltager – og løbet giver et fingerpeg om styrkeforholdet mellem mastodonterne indenfor cykelsporten. I løbet af dagen skal rytterne op af 11 af de hårdeste stigninger i Ardennerne. Bob Jungels vandt i 2018. Producerat år 2019.
17:10 
Vejen til Seier
Der er fire iværksætter-teams tilbage i Lars Seier Christensens udskillelsesløb, hvor de endelige finalister vil ende med en forhandling om en investering på flere millioner kroner. Denne gang vil de tilbageværende få testet deres evner til at markedsføre deres produkter, og derfor skal iværksætterne hver især producere en reklamevideo, der signalerer hvem de er, og hvad de sælger. Videoen vil indgå i en samlet vurdering af deltagernes evner. De bedste kandidater bliver sendt videre til finalen af Lars Seier Christensen. Producerat år 2019.
17:55 
Dit forårsvejr
18:00 
Nyhederne og sporten
 [73848]
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Razzia
På bremsekontrol i Nordsjælland kontrollerer betjenten Kaj en påhængsvogn, der er så gammel og slidt, at han øjeblikkeligt inddrager nummerpladerne. Mikkel fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi er på fartkontrol ved Vordingborg, hvor en ung bilist pludselig står til at miste sit kørekort. Hos Dyrenes Beskyttelse rykker Tobias Holm ud for at redde en voldsomt afmagret hund, som er blevet efterladt i et hus på Sydsjælland. Producerat år 2016. [461886]
19:00 
Nyhederne
 [8374]
19:30 
Regionalprogram
 [7645]
20:00 
Hjem til gården
Der er faldet ro på gården, og beboerne nyder, at de nu kun er fem tilbage. Især den stille Tom føler endelig, han kan få lov at fylde mere i fællesskabet. Det sender derfor chokbølger gennem gården, da Lene Beier melder ankomsten af to nye beboere fra Ødegården!. Storbonden kommer på ekstra arbejde, når der skal holdes styr på nye beboere, Ødegård og en ugeopgave, der kræver samarbejde. For opgaven er ikke så nem, som den ser ud. Tvekampen slutter lige så dramatisk, som ugen begyndte, og en knust beboer må forlade gården med et helt nyt selvbillede. Producerat år 2019.
21:05 
Mig før dig
Britisk/Amerikansk drama fra 2016 – dansk tv-premiere. Den 27-årige Louisa Clark (Emilia Clarke) bor i en smuk landsby, og driver fra job til job. For at få økonomien til at hænge sammen tager hun et arbejde med at pleje den velhavende forretningsmand Will Traynor, der sidder i rullestol. Han er negativ og bitter på verden, efter at han mistede førligheden i en alvorlig ulykke. Louisa beslutter sig for at vise ham, at livet trods alt er værd at leve.Filmen er instrueret af Thea Sharrock og har Emilia Clarke, kendt fra tv-serien 'Game of Thrones', i hovedrollen. Producerat år 2016. Skådespelare: Jenna Coleman, Stephen Peacocke, Brendan Coyle, Vanessa Kirby, Matthew Lewis, Sam Claflin, Emilia Clarke, Charles Dance, Janet McTeer.
23:00 
Misbrug
Dennis og Kenneth er tvillingebrødre og vokset op sammen i en familie fyldt med alkohol og utryghed. Dennis fik i en tidlig alder bearbejdet traumerne, det gjorde Kenneth ikke. Hvilket har resulteret i et massivt alkohol- og stofmisbrug. Dennis kan ikke længere kende sin elskede tvillingebror og vil nu stille ham overfor et skæbnesvangert valg: Det er enten mig eller misbruget. Producerat år 2019. [77206]
23:50 
Station 2: En farlig mor
En i dag syvårig dreng har været alvorligt syg hele sit liv. I alle årene har hans mor forsøgt at hjælpe ham gennem det lange sygdomsforløb. Det troede man i hvert fald. Efter seks år fik lægerne mistanke om, at det var moren, der med vilje gjorde sønnen syg ved at tappe store mængder blod fra ham. 'Station 2' følger retssagen og går tæt på det sjældne fænomen Münchausen by Proxy – en tilstand, hvor en voksen simulerer eller skaber symptomer hos et barn for at få opmærksomhed. Producerat år 2019.
00:25 
Verdens vildeste jernbaner
Railways. Et klassisk countdown program, hvor vi får en top 10 over verdens farligste veje, lufthavne, jernbaner, tunneler, broer og farvande. Fortalt gennem ærlige øjenvidneberetninger, særlige arkivbilleder og optagelser fra overvågningskameraer og vidner kommer vi helt tæt på nogle af de farligste steder her i verden. Producerat år 2014.
01:20 
Ambulancen - liv eller død
Engelsk reportageserie fra 2016. Et 360-graders kig ind i Londons redningstjeneste – fra det travle omstillingsbord til redderne, der rykker ud. En normal dag i den britiske hovedstad byder på masser af biluheld, folk, der har taget en overdosis, selvmordsforsøg og statistisk set 28 hjertestop, og et minut kan være forskellen på liv og død. Vi følger livet hos London Ambulance Service, hvor pulsen er høj, når folk ringer ind om uheld og sygdom, og det går heller ikke stille for sig, når redderne rykker ud og skal klemme sig igennem storbyens heftige trafik. Producerat år 2016.
02:25 
Baywatch
Amerikansk tv-serie fra 1989. Message In A Bottle. Mitch's ekskone, Gayle, har planer om at flytte til Ohio og tage deres fælles søn, Hobie, med. Men Mitch og Gayle bliver nødt til at glemme deres uoverensstemmelser og i stedet koncentrere sig om at finde Hobie og hans to venner, som er strandet på en ø, hvor nutidens pirater holder til. Eddie og Shauni er på vagt sammen og skal håndtere et irriterende turistpar. Säsong 1. Del 5 av 22. Producerat år 1990. Skådespelare: Brandon Call, Peter Phelps, Monte Markham, Gina Pomeroy, Erika Eleniak, Parker Stevenson, David Hasselhoff, Billy Warlock, Shawn Weatherly.
03:15 
Liebhaverne
Hvad skal en 358 kvm stor villa direkte til Øresund med egen strand i Snekkersten koste?. Det skal Pernille Sams finde ud af – og overbevise sælgerne om, at hendes pris er den rigtige. På Manhattan fremviser Bettina Schriver en skøn 2-etagers lejlighed med direkte ikonisk udsigt til Empire State Building på én af verdens mest berømte gader, Broadway. Og en potentiel sælger har held til at overbevise Jan Fog om, at hendes hus skal sættes op i pris i forhold til, hvad den tidligere ejendomsmægler havde udbudt ejendommen til. Producerat år 2014.
04:00 (04:01)
Nyhederne og vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se