Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne og vejret
 [13805]
07:00 
Nyhederne og vejret
 [73263]
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
 [26176]
12:40 
Keramikkamp
Der bliver for alvor fyret op under keramikerne. De skal nemlig kontrollere både ild og vand, når de kaster sig ud i den japanske rakubrænding, og det er bestemt ikke lige nemt for alle. I tekniktesten skal deltagerne endnu en gang til drejeskiverne, hvor det handler om at være hurtig på fingrene og imponere dommerne, hvis de vil blive i konkurrencen. Producerat år 2019.
13:30 
SuperMatchen: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer vender håndboldmatchen og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Producerat år 2019. [95089]
13:55 
Håndbold
14:40 
Håndbold
15:45 
SuperMatchen: Studiet
TV 2s eksperter og kommentatorer vender håndboldmatchen og får reaktioner fra spillere og trænere i studiet. Producerat år 2019.
15:55 
Håndbold
16:40 
Håndbold
17:55 
Dit forårsvejr
18:00 
Nyhederne og sporten
 [29447]
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Auktionshuset
Frederik Bruun Rasmussen skal på vurderingsbesøg hos skuespiller og cirkusdirektør Søren Østergaard. Han samler på guldalderkunst og overvejer nu at sælge gode værker fra sin imponerende samling, men kun til den helt rigtige pris. Så Frederik skal gøre sig umage for at få varerne med hjem til auktion. Imens skal Alexa Bruun Rasmussen på podiet, når der skal sælges eksklusive smykker. Blandt andet et Cartier-armbånd vurderet til mellem 40-50.000 kr. Producerat år 2016. [816756]
19:00 
Nyhederne
 [6195]
19:30 
Regionalprogram
 [24379]
19:45 
Sporten
Seneste nyt fra sportens verden. Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019. [739447]
20:00 
Badehotellet
Dansk tv-serie. Ved Vesterhavet slår Andersens lille badehotel dørene op for sæsonen 1928. Værtsparret Julius og Molly Andersen tager varmt imod stamgæsterne fra København, der ankommer belæsset med bagage til fire ugers ferie. Der er gensynsglæde og højt humør, men ferieidyllen er ikke uden sprækker. Grosserer Madsens 19-årige datter, Amanda, planlægger at stikke af fra familieferien, og Madsen selv kommer på kant med en af de lokale, da han kører nogle høns ned. Blandt personalet er der en ny pige i år. 18-årige Fie kommer for at være køkkenpige, men bliver straks forfremmet af hotelværten. Det vækker harme hos en af de andre stuepiger, der beslutter at modarbejde Fie. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2013. Skådespelare: Birthe Neumann, Martin Buch, Bjarne Henriksen, Anette Støvelbæk, Stig Thorsboe, Hanna Lundblad, Peter Hesse Overgaard, Cecilie Stenspil, Neel Rønholt, Amalie Dollerup, Ole Thestrup, Rosalinde Mynster, Morten Hemmingsen, Anne Louise Hassing, Jens Jacob Tychsen, Bodil Jørgensen, Lars Ranthe.
21:05 
Med på noderne
'Sygeplejeskolen'-skuespiller Molly Egelind og dansemus Mads Vad synger alt fra Robbie Williams til Stevie Wonder, når de quizzer mod hinanden i musik og modeluner i en omgang 'Med på noderne'. Hella Joof og Lise Baastrup er de kompetente holdkaptajner, mens Ole Kibsgaard and Friends som altid står for de sprøde toner. Den veloplagte vært er Jarl Friis-Mikkelsen, og han holder styr på både quiz og festlige gæster. Producerat år 2019. Skådespelare: Mads Vad, Molly Egelind.
22:00 
Joy
Amerikansk komediedrama fra 2015. USA i slutningen af 1970'erne. Den fraskilte husmor Joy er mor til to, og bor i et hus, hvor hendes eksmand og hendes skilte forældre bor i kælderen. Hun har altid drømt om at blive selvstændig, og ser en mulighed, da hun ved et tilfælde opfinder en selvvridende gulvmoppe. Hun tager patent på den, og forsøger at skaffe kapital, så hun kan få den sat i masseproduktion og solgt. Det er nemmere tænkt end gjort, og snart har hun problemer med gæld, patentsvindel og grådige fabrikanter. Men hendes ukuelige mod og skarpsindige opfindsomhed hjælper hende til at løse problemerne. En film med den Oscarvindende skuespillerinde Jennifer Lawrence (Hunger Games, Silver Linings Playbook). Producerat år 2015. Regissör: David O. Russell, Skådespelare: Bradley Cooper, Edgar Ramirez, Isabella Rossellini, Jennifer Lawrence, Robert De Niro.
00:05 
Puncture
Amerikansk thrillerdrama fra 2011. De to advokater Mike Weiss og Paul Danziger får en sag med en ung sygeplejerske, der har fået AIDS efter at have stukket sig på en inficeret nål. Hun forstår ikke, hvorfor hospitalerne ikke vil tage en ny sikkerhedskanyle i brug, som kan forhindre netop sådan nogle ulykker. Efterhånden, som sagen skrider frem, går det op for Weiss og Danziger, at de er oppe mod nogle meget magtfulde firmaer i medicinalindustrien. Sagen bliver kompliceret af, at Mike Weiss, den ene af advokaterne, kæmper med store misbrugsproblemer. Producerat år 2011. Skådespelare: Marshall Bell, Brett Cullen, Chris Evans, Mark Kassen.
01:50 
The bone collector
Amerikansk thriller fra 1999. Den dygtige politimand Lincoln Rhyme er blevet lam fra halsen og nedefter på grund af en ulykke. Nu bliver han bedt om at opklare en sag om en farlig seriemorder med hjælp fra unge kvindelige betjent Amelia. Politiet er nemlig på bar bund i sagen, og Lincoln var specialist i den slags makabre mord inden hans ulykke. Nu begynder Amalie at fungerer som Lincolns øjne og ører under efterforskningen. Men det umage makkerpar er hele tiden et skridt bagefter den kyniske og udspekulerede drabsmand, der virker som om han kender Lincoln. Vil det lykkes Lincoln og Amalie at opklare de bestialske mord - og fange morderen?. Producerat år 1999. Skådespelare: Michael Rooker, Mike McGlone, Luis Guzmán, Denzel Washington, Angelina Jolie, Queen Latifah.
03:50 
Baywatch
Amerikansk tv-serie fra 1989. Second Wave. En af Eddies gamle venner Jimmy dukker op i Los Angeles, og det bliver ret hurtigt tydeligt, at Eddie ikke synes om besøget fra fortiden. Mitch er stresset over den kommende livreddertest, som kaptajn Thorpe står for, og Trevor kommer i tvivl om sine evner, da hans kæreste er tæt på at drukne på grund af hans manglende overblik. Säsong 1. Del 4 av 22. Producerat år 1990. Skådespelare: Brandon Call, Peter Phelps, Gina Pomeroy, Daniel Quinn, Monte Markham, Parker Stevenson, David Hasselhoff, Shawn Weatherly, Erika Eleniak, Billy Warlock.
04:45 (06:00)
Jeg overlevede et skoleskyderi
I februar 2018 gik den 19-årige Nicholas Cruz ind på Marjory Stoneman Douglas High School i Parkland i Florida, og med sig havde han en semiautomatisk riffel. På skolen dræbte han fjorten elever og tre ansatte. Som følge af dette, som er et af de værste skoleskyderier i nyere tid, dannede elever fra skolen en bevægelse, der arbejder for en strammere våbenlov i USA. Denne dokumentar følger elever fra skolen, blandt andre den 17-årige britiske studerende, Lewis Mizen, da de starter deres kamp mod våben. Desuden møder vi nogle af de studerende, der blev dybt påvirket af skoleskyderiet. Producerat år 2018.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se