Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, sporten og vejret
 [3404]
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, sporten og vejret
 [1268]
12:30 
Regionale nyheder
 [39442]
12:40 
Hvem bor her?
'Hvem bor her?' er et underholdende boligprogram, hvor fem almindelige danskere gætter på, hvem der bor i hvilket hjem. Det gælder om at holde masken og samtidig lægge røgslør ud, når man på den ene side quizzer og på den anden side dækker over, hvor man selv bor. De besøger hinandens hjem på skift, bliver inspireret og får muligheden for at vinde 10.000 kroner. Livsstilsekspert Christian Grau er vært, og vi kommer rundt i hele landet. Denne gang er vi i Jylland, hvor vi møder vi en tømrermester, en sagsbehandler, en butiksejer, en lærer og en radiograf. Producerat år 2018.
13:25 
Hvem bor her?
Tag med hjem til en projektleder, en grafiker, en lærervikar, en kreativ direktør og en tømrermester og gæt, hvem der bor hvor. De fem almindelige danskere kommer indenfor hos hinanden og gætter med – kun ud fra navn og profession. De får masser af inspiration af hinanden – og ikke mindst muligheden for at vinde 10. 000 kroner. Livsstilseksperten Christian Grau er vært, og vi kommer rundt i hele landet – denne gang er vi på Sjælland. Producerat år 2019. [734997]
14:05 
En stor dag på godset
Hagenskov. Tidligere minister Britta Schall Holberg bor på et landets smukkeste slotte, Hagenskov ved Assens på Fyn. Lene Beier besøger hende for at følge med på den store dag, hvor der afholdes hesteshow, og hvor den smukkeste avlshest af den særlige race Irish Cob skal kåres. Lene møder også Brittas søn, Jacob, som er den reelle ejer af Hagenskov, men som har overladt den daglige administration af slottet til sin mor, fordi han arbejder som advokat i København. Jacob viser Lene barndommens hemmelige steder, og vi kommer både på loftet, i fangehullet og på skattejagt efter en guldhest. Med til historien hører også en konge, en elskerinde, en landsforræder og en svindler. Producerat år 2017. [616152]
14:40 
En stor dag på godset
Sanderumgaard. Lene Beier er taget til Fyn – til det store forårsmarked på Sanderumgaard, der er årets største og vigtigste begivenhed på dette smukke sted ved Odense. Det er afgørende, at markedet bliver en publikumssucces, og samtidig markerer det også sæsonåbningen af den romantiske have; et enestående projekt, som familien Vind brænder for. Hør mere om Sanderumgaards historie, om landbruget, om haven og om livet som ur-adelig dansker, når familien begejstret indvier Lene Beier i forskellige hemmeligheder. Producerat år 2017. [603688]
15:15 
Grænsepatruljen
Der er aldrig et kedeligt øjeblik hos det amerikanske grænse- og toldpersonale, som undersøger rejsende, uanset om de ankommer til lands, til vands eller fra luften. Personalet leder efter alt fra illegale indrejsende til våben og smuglervarer, og der er nok at holde øje med, når de amerikanske grænser skal overvåges. Producerat år 2016. [844152]
15:35 
Grænsepatruljen
Der er aldrig et kedeligt øjeblik hos det amerikanske grænse- og toldpersonale, som undersøger rejsende, uanset om de ankommer til lands, til vands eller fra luften. Personalet leder efter alt fra illegale indrejsende til våben og smuglervarer, og der er nok at holde øje med, når de amerikanske grænser skal overvåges. Producerat år 2016.
16:05 
Alarmcentralen
Døgnet rundt står brandmænd og ambulance-reddere klar til at rykke ud, når folk ringer til alarmcentralen for at få hjælp. Blot et enkelt telefonopkald kan betyde liv og død. Producerat år 2016.
17:00 
Nyhederne og vejret
 [41305]
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Danmark
 [888317]
17:55 
Dit forårsvejr
18:00 
Nyhederne
 [78133]
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Danmark
 [254336]
19:00 
Nyhederne
 [5268]
19:30 
Regionalprogram
 [4539]
20:00 
Stormester
Stephania Potalivo, Melvin Kakooza, Sofie Linde, Thomas Warberg og Jacob Taarnhøj står endnu engang over for stormester Lasse Rimmers kringlede og kreative opgaver, når de skal skrabe point sammen i den hårde konkurrence. De skal blandt andet spille bowling uden at vælte kegler og undersøge, om det er muligt at befrugte et chokoladeæg. De skal også binde sig selv ind, inden vi får afgjort, hvad der mon lyder bedst – en prut eller en sang af Gulddreng?. Producerat år 2019.
21:15 
Nat på museet 3: Gravkammerets hemmelighed
Brittisk-amerikansk komedie fra 2014. Da Larry indser, at magien er ved at løbe ud, tager han og hans gamle venner afsted til British Museum, for at redde dem. Teddy Roosevelt, Octavius og Jedediah er igen tilbage - og vi introduceres til Ahkmenrah og hans far, i et eventyr, der vil glæde både nye og gamle fans. Producerat år 2014. Regissör: Shawn Levy, Skådespelare: Owen Wilson, Steve Coogan, Ricky Gervais, Ben Stiller, Robin Williams.
22:55 
Så Flyt Dog!
Amerikansk komedie fra 2006. Tripp er 35 år, har en fedt job, en smart bil, elsker at sejle og en lækkert hus. Problemet er: han bor stadigt hjemme hos sine forældre. De vil gerne have ham ud af huset, så de hyrer Paula, som er specialist i den slags situationer. Hendes plan er: at mødes tilfældigt, få ham til at spørge hende ud, involvere ham i et uheld, møde hans venner og få deres godkendelse, udsætte sex, få ham til at lære hende noget og derefter få ham sendt afsted. Den plan har virket indtil nu, men det bliver indviklet for Tripp tror hun er ude på noget mere alvorligt, og en af vennerne bliver tiltrukket af Paulas udtryksløse, semialkoholiske, drillesyge værelseskammerat. For mange hemmeligheder kan ødelægge planen og hvad nu hvis Paula falder for ham? Hvem skal så få ham til at flytte ud?. Producerat år 2006. Regissör: Tom Dey, Skådespelare: Kathy Bates, Justin Bartha, Zooey Deschanel, Terry Bradshaw, Matthew McConaughey, Sarah Jessica Parker. [197442]
00:35 
Ginger & Rosa
Producerat år 2012. Regissör: Sally Potter, Skådespelare: Christina Hendricks, Annette Bening, Timothy Spall, Ella Fanning, Alice Englert.
02:05 
Glasdukkerne
Norsk thriller fra 2014. En ung kvindelig studerende forsvinder og chefefterforskeren Aslak Eira (Stig Henrik Hoff) må afbryde sin fisketur for at finde hende. Han opdager, at hun optræder på en sexside på internettet, men inden han når videre med efterforskningen, bliver hun fundet død. Hun er myrdet. Snart efter forsvinder pigens bedste veninde også. Aslak er nu i et kapløb med tiden, og må finde morderen hurtigt, inden flere unge kvinder forsvinder og bliver myrdet. Producerat år 2014. Regissör: Nils Gaup, Skådespelare: Anders Dahlberg, Henrik Mestad, Anja Saiva B. Björnstad, Stig Henrik Hoff, Lena Kristin Ellingsen.
03:50 
Baywatch
Amerikansk tv-serie fra 1989. In Deep. Mitch' søn, Hobie, dropper sommerskolen og beslutter sig i stedet for at tage afsted på jetski sammen med to venner. Men de er uforsigtige, og det ender i en tragisk ulykke. Og så bliver Eddies dårlige økonomi afsløret, da Craig finder ham sovende i et af livreddertårnene. Säsong 1. Del 2. Producerat år 1990. Skådespelare: Brandon Call, Peter Phelps, Gina Pomeroy, 2:22, Fortløbende episodenr, Parker Stevenson, David Hasselhoff, Shawn Weatherly, Erika Eleniak, Billy Warlock.
04:40 
Baywatch
Amerikansk tv-serie fra 1989. Heat Wave. På sommerens varmeste dag bliver to drenge fanget i et stort afløbssystem, som hurtigt bliver oversvømmet af tidevandet. Mitch står i spidsen for holdet, der skal redde drengene, inden det er for sent. Og Craig bliver presset af advokatfirmaets chefer, så han må tage et valg: enten skal han være advokat eller livredder. Säsong 1. Del 3 av 22. Producerat år 1990. Skådespelare: Peter Phelps, Erika Eleniak, Gina Pomeroy, Brandon Call, Parker Stevenson, David Hasselhoff, Billy Warlock, Shawn Weatherly.
05:25 (06:00)
Liebhaverne
En af dansk teaters mest markante personligheder, Klaus Pagh, har en skøn villa i Hellerup, som han gerne vil sælge. Men Klaus Pagh er meget stædig med prisen, så Jan Fog skal virkelig på arbejde for at overbevise ham. I Dronningmølle, direkte til havet, ligger et af Nordsjællands skønneste sommerhuse, som Pernille Sams skal sætte den helt skarpe pris på. Bettina Schriver viser en lejelejlighed til en dansk kunde i Tribeca, en super hot bydel på Manhattan. Men det er meget svært at få pris, beliggenhed og kvadratmeter til at gå op i det opskruede marked. Producerat år 2013.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se