Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, sporten og vejret
 [3277]
12:30 
Hvem bor her?
'Hvem bor her?' er et underholdende boligprogram, hvor fem almindelige danskere gætter på, hvem der bor i hvilket hjem. Det gælder om at holde masken og samtidig lægge røgslør ud, når man på den ene side quizzer, og på den anden side dækker over, hvor man selv bor. De besøger hinandens hjem på skift, bliver inspireret og får muligheden for at vinde 10.000 kroner. Livsstilsekspert Christian Grau er vært, og vi kommer rundt i hele landet. Denne gang er vi på Fyn, hvor vi møder en grafiker, en selvstændig, en butiksejer, en speditør og en iværksætter. Producerat år 2018.
13:20 
Huse der aldrig kommer til salg - år 2
Pernille Sams besøger en familie, som er så heldig at eje en hel række sommerhuse ved den fantastiske Nordstrand i Odsherred. Bagefter går turen til Lemvig, hvor Pernille besøger en gammel kollega fra sin tid i Folketinget. Det er SF'eren Kristen Touborg, der ejer en charmerende møllegård, som er gået i arv i hele seks generationer. Kristen er en dedikeret økologisk landmand, og Pernille bliver sat i sving, når grisene skal fodres. Producerat år 2016. [115616]
13:50 
Huse der aldrig kommer til salg - år 2
Pernille Sams tager til Sydfyn, hvor der ligger en helt særlig række strandhuse. Huse, som ville være umulige at få lov at bygge i dag. Huse, der aldrig kommer til salg. Bagefter går turen til et smukt gods i den københavnske forstad, Ishøj. Godset er for nylig overtaget af næste generation, og på sit visit hos den unge godsejer Christian Cornelius Lerche hører Pernille mere om det store ansvar, som følger med, når man arver et gods. Producerat år 2016.
14:25 
En stor dag på godset - Valdemar Slot
Caroline Fleming fejrer fødselsdag med maner. Overskriften er 'Fairys in tiaras and Knights in shining armor'. Lene Beier følger forberedelserne, mens Caroline viser de mange flotte stuer og sale frem. Hun har masser af ideer, der skal skabe mere omsætning for slottet, som hun driver efter sin far, lensbaron Niels Krabbe Iuel-Brockdorff. Han viser Lene en helt særlig ting, nemlig slægtens store grundlægger, søhelten Niels Juels gigantiske rejsekuffert, og fortæller om dengang, riddersalen blev brugt som indendørs tennisbane. Producerat år 2016.
15:00 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl a på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Producerat år 2018. [7451]
15:30 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl a på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Producerat år 2018. [7838]
16:00 
Shrek
Amerikansk animeret eventyrfilm fra 2001. Shrek er en menneskefjendsk grøn trold, som bor alene i sin hyggelige sump. Men da den onde Farquaard en dag forviser en broget gruppe eventyrfigurer til Shreks sump, bliver der vendt op og ned på Shreks stille og fredelige tilværelse. Han indgår den aftale med Farquaad, at han kan få sin sump i fred, hvis han befrier herskerens udkårne, prinsesse Fiona, som holdes fanget i et slot langt borte. Shrek drager nu af sted med sin snakkesalige følgesvend Æslet, og undervejs havner de to i en række bizarre situationer. Producerat år 2001. Regissör: Vicky Jenson, Andrew Adamson.
17:25 
Go' aften Danmark
 [753819]
18:00 
Nyhederne
 [84906]
18:10 
Regionale nyheder
18:15 
Dit forårsvejr
18:20 
Go' aften Danmark
 [538797]
19:00 
Nyhederne
 [6667]
19:30 
Regionalprogram
 [9258]
20:00 
Stormester
Stormester Lasse Rimmer har samlet et nyt panel af kreative, krøllede hjerner, der består af Sofie Linde, Thomas Warberg, Stephania Potalivo, Jacob Taarnhøj og Melvin Kakooza. De vil gøre alt for at vinde dyrebare point i den benhårde konkurrence om det eftertragtede trofæ: stormesterens eget hoved i guld. I første runde skal de fem forsøgskaniner forsøge at puste et lys ud på længst mulig afstand og lave den bedste actionfilm med en skildpadde. Mark Le Fevre er naturligvis på pletten som den lydige assistent, der nøjsomligt dokumenterer alle resultater. Producerat år 2019.
21:15 
Fire bryllupper og en begravelse
Engelsk romantisk komedie fra 1994. Charles er vittig og charmerende. Vennerne omkring ham bliver gift på stribe, men Charles har aldrig turdet binde sig. Han prøver også at holde stand, da han til et bryllup møder den smukke amerikaner Carrie. Faktisk går der en begravelse og tre bryllupper, hvor af det ene desværre er Carries, før Charles bliver sikker på, hvem han vil dele sit liv med. Producerat år 1994. Regissör: Mike Newell, Skådespelare: Simon Callow, Kristin Scott Thomas, Robin McCaffrey, David Bower, Hugh Grant, John Hannah, Andie MacDowell.
23:15 
I love you, man
Amerikansk romantisk komedie fra 2009. Da den succesfulde ejendomsmægler Peter skal giftes, går det op for ham, at han ingen venner har, som kan blive hans forlover. Hans kommende kone Zooey undrer sig, og derfor må Peter lynhurtigt finde en mand, han kan blive gode venner med, og som kan stille op sammen med ham ved alteret. For at finde en forlover, begynder han at 'mande-date', hvilket flere gange udvikler sig på besynderlige måder, men da han møder drengerøven Sydney, er der straks god kemi mellem dem - og et venskab er født. Nu begynder Peter at tilbringe meget tid med Sydney, og bringer grus i forholdet til Zooey. Gider han egentlig giftes med hende?. Producerat år 2009. Regissör: John Hamburg, Skådespelare: Jason Segel, Rashida Jones, Paul Rudd.
01:05 
Love is Strange
Producerat år 2014. Regissör: Ira Sachs, Skådespelare: Tatyana Zbirovskaya, Olya Zueva, Jason Stuart, John Lithgow, Alfred Molina.
02:35 
Medicinen
Svensk komediedrama fra 2014. Journalisten Johanna (Helena Bergström) har det ikke nemt. Hendes mand er skredet med en yngre model, hun mangler konstant penge, hendes chef på modemagasinet Dolce Vita mobber hende – og romantik er der intet af!. For at tjene nogle penge, siger hun ja til at være forsøgskanin på noget ny medicin. Pillerne har uventede bivirkninger, med et er hendes liv som forandret. Hendes bekynringer er væk, og hun føler sig smuk, selvsikker og sexet. Hun klarer sig pludselig godt på jobbet – og er klar på ny kærlighed. Men kan der være en bagside ved pillerne? En film af Colin Nutley, der også lavede 'Englegård' og 'Sidste dans'. Producerat år 2014. Regissör: Colin Nutley, Skådespelare: Ida Engvoll, Anton Forsdik, Cecilia Forss, Helena Bergström, Peter Eggers.
04:30 
Verdens vildeste broer
Bridges. Et klassisk countdown program, hvor vi får en top 10 over verdens farligste veje, lufthavne, jernbaner, tunneler, broer og farvande. Fortalt gennem ærlige øjenvidneberetninger, særlige arkivbilleder og optagelser fra overvågningskameraer og vidner kommer vi helt tæt på nogle af de farligste steder her i verden. Producerat år 2014.
05:20 (06:00)
Natholdet - højdepunkter
Anders Breinholt og redaktionen har været på skovhugst i stakken af gyldne korn fra denne sæson af 'Natholdet'. Hele tiden med det mål for øje, at seerne i programmerne her skal have de allersjoveste højdepunkter fra den forgangne sæson. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se