Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, sporten og vejret
 [3217]
12:30 
Regionale nyheder
 [67439]
12:40 
Hvem bor her?
'Hvem bor her?' er et underholdende boligprogram, hvor fem almindelige danskere gætter på, hvem der bor i hvilket hjem. Det gælder om at holde masken og samtidig lægge røgslør ud, når man på den ene side quizzer, og på den anden side dækker over, hvor man selv bor. De besøger hinandens hjem på skift, bliver inspireret og får muligheden for at vinde 10.000 kroner. Livsstilsekspert Christian Grau er vært, og vi kommer rundt i hele landet. Denne gang er vi i København, hvor vi møder en grafiker, en studerende, en finansieringskonsulent, en investeringsrådgiver og en administrator. Producerat år 2018.
13:25 
Huse der aldrig kommer til salg - år 2
Pernille Sams besøger et generations-sommerhus nord for Rørvig, som ligger i første række ud til Kattegat. Bagefter går turen til et helt særligt hus midt i Frederiksberg Have, hvor en familie lige siden 1800-tallet har drevet en lille robådsforretning. Tilladelsen fik familien dengang af Kongen, og siden da er erhvervet og bådhuset gået i arv. Pernille møder den nuværende ejer, Flemming Svendsen, der har tilbragt alle sine somre i Frederiksberg Have, lige siden han overtog erhvervet for godt 40 år siden. Producerat år 2016.
14:00 
Huse der aldrig kommer til salg - år 2
Pernille Sams besøger to huse i Dragør, som begge har en maritim historie. Først kommer Pernille på rundvisning i et gammelt fyrtårn, som i dag er bygget om til en spektakulær villa. Derefter går turen til en charmerende villa på Dragørs hovedgade, som i sin tid blev bygget for guldgraverpenge af den nuværende ejers tipoldefar, der var kaptajn på Øresund. Til sidst tager Pernille Sams til det højeste punkt i Odsherred og til en slægtsgård, som betyder alt for den familie, der ejer den. Producerat år 2016. [4781]
14:30 
En stor dag på godset - Sanderumgaard
Lene Beier besøger familierne på nogle af Danmarks ældste ejendomme – blandt andre Nicolas, der som 23-årig overtog ansvaret for godset Lungholm på det sydligste Lolland. Det er et stort ansvar, og arbejdshandskerne skal skrues godt på. Lene følger Nicolas og hans gravide hustru på en dag, hvor jorden skal overdrages til en ny forpagter, og godset skal ses efter, fordi det skal lejes ud til feriegæster. Godsets vigtigste medarbejder, godsinspektør Buchardt, fortæller om det tætte samarbejde, og så besøger vi også grandfætter Poul, der arbejder med familiens arkiv i kælderen. Lene og Nicolas går også en tur i familiens gravkapel, hvor Nicolas ikke har været, siden han var barn. Producerat år 2017.
15:05 
Grænsepatruljen
Hver dag rejser flere end 20000 passagerer ind i Australien med skib eller fly, og de skal alle igennem grænsekontrollen, før de bliver lukket ind i landet. De mange kvinder og mænd, der bogstavelig talt udgør Australiens frontlinje, er bl a på udkig efter rejsende, der måske ikke er, hvad de udgiver sig for, narkokurerer, illegale immigranter og mulige terrorister. Producerat år 2018.
15:35 
Grænsepatruljen
Der er aldrig et kedeligt øjeblik hos det amerikanske grænse- og toldpersonale, som undersøger rejsende, uanset om de ankommer til lands, til vands eller fra luften. Personalet leder efter alt fra illegale indrejsende til våben og smuglervarer, og der er nok at holde øje med, når de amerikanske grænser skal overvåges. Producerat år 2016.
16:05 
Alarmcentralen
Fear and Violence. Producerat år 2016.
17:00 
Nyhederne og vejret
 [44912]
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Danmark
 [139255]
17:55 
Dit forårsvejr
18:00 
Nyhederne
 [22168]
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Danmark
 [572946]
19:00 
Nyhederne
 [7217]
19:30 
Regionalprogram
 [6588]
20:00 
Landmand søger kærlighed - jorden rundt
Den 63-årige landmand Knud, der bor i Uganda, tager hjem til Danmark for at møde de fire kvinder, han har valgt at invitere med på en speeddate. Han håber, at en af dem på længere sigt vil flytte til Uganda og dele livet sammen med ham. I Portugal er gensynsglæden stor, da Morten inviterer sine piger med på en romantisk gruppedate i den smukke portugisiske natur. Han får lidt tid alene med en af pigerne og har rig mulighed for at lære dem alle sammen bedre at kende, inden han vælger, hvilke to piger der skal flytte ind på gården i Portugal. Producerat år 2019. [13656]
20:50 
Børnechok på plejehjemmet
Femårige Elise må tænke hurtigt, da 100-årige Rigmor får noget galt i halsen og tror, hun skal dø. Plejehjemmets gnavpot, Kristian, var mere end skeptisk, da børnehaveflokken dukkede op på plejehjemmet og vendte op og ned på tingene. Men Kristian viser sig fra en helt ny side, da han får besøg af sin nye ven, femårige Felix. Del 2. Producerat år 2018.
21:30 
Nyhederne
 [9052]
22:00 
Regionale nyheder
 [70743]
22:12 
Sporten
Seneste nyt fra sportens verden. Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
Station 2: Politirapporten
Betjente fra Københavns Politi er på udkig efter trick- og lommetyve rundt om i byen. Og de kriminelle gør alt, hvad de kan for at undgå at blive opdaget. Og så finder politiet mange hundrede tyvekoster, da en længere efterforskning fører til, at en gruppe albanske indbrudstyve bliver anholdt. Producerat år 2018. [860588]
23:00 
Station 2: Politirapporten
En indbrudstyv bliver overrasket i en villa. Politiet besøger skoler for at dæmme op for utryghed på grund skyderier og bandekonflikt i de københavnske gader. Og så tager sagen en overraskende drejning, da politiet efterforsker tyveriet af en sjælden og værdifuld flaske spiritus. Producerat år 2017. [5255]
23:30 
SOS i Storbritannien
Britisk reportageserie. Redningstjenesterne er klar til at rykke ud, når uheldet er ude i de fjernere liggende dele af Storbritannien. Her kommer hjælpen frem med blandt andet ambulancefly og helikopter, og mandskaberne er vant til at arbejde med store afstande, svært tilgængeligt terræn og ofte også et forfærdeligt vejr i kampen om at nå frem til folk i nød. Producerat år 2016. [36168]
00:20 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner – det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl a dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Producerat år 2014. [99250]
00:45 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner – det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl a dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Producerat år 2014.
01:10 
Alarmcentralen
Families. Døgnet rundt står brandmænd og ambulance-reddere klar til at rykke ud, når folk ringer til alarmcentralen for at få hjælp. Blot et enkelt telefonopkald kan betyde liv og død. Producerat år 2017.
02:00 
Baywatch
Amerikansk tv-serie fra 1989. In Deep. Mitch' søn, Hobie, dropper sommerskolen og beslutter sig i stedet for at tage afsted på jetski sammen med to venner. Men de er uforsigtige, og det ender i en tragisk ulykke. Og så bliver Eddies dårlige økonomi afsløret, da Craig finder ham sovende i et af livreddertårnene. Säsong 1. Del 2. Producerat år 1990. Skådespelare: Brandon Call, Peter Phelps, Gina Pomeroy, 2:22, Fortløbende episodenr, Parker Stevenson, David Hasselhoff, Shawn Weatherly, Erika Eleniak, Billy Warlock.
02:45 
Baywatch
Amerikansk tv-serie fra 1989. Heat Wave. På sommerens varmeste dag bliver to drenge fanget i et stort afløbssystem, som hurtigt bliver oversvømmet af tidevandet. Mitch står i spidsen for holdet, der skal redde drengene, inden det er for sent. Og Craig bliver presset af advokatfirmaets chefer, så han må tage et valg: enten skal han være advokat eller livredder. Säsong 1. Del 3 av 22. Producerat år 1990. Skådespelare: Peter Phelps, Erika Eleniak, Gina Pomeroy, Brandon Call, Parker Stevenson, David Hasselhoff, Billy Warlock, Shawn Weatherly.
03:30 
Liebhaverne
Jan Fog er taget til Sydfrankrig for at vurdere et hus i Cannes, der er ejet af Thomas Falk-Rønne, en ung dansk mangemillionær. Selv har Jan Fog været forelsket i Cannes i årevis, hvor han nyder at tilbringe lidt tid med sine venner og ombord på sin båd, der er hans hjem i Sydfrankrig. Mens Jan Fog nyder sydens sol, er Pernille Sams, taget ud i det danske sommerland for at fremvise en stor hesteejendom med eget ridehus til en kunde, der har behov for masser af plads, da hun både har heste, hunde, katte og tamme ræve. Producerat år 2006.
04:00 (06:00)
Nyhederne og vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se