Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Sig det med bolig
To tvillingepiger har nomineret deres mor til at få en bolig-make-over i 'Sig det med bolig'. Hun har nemlig været igennem et langt forløb med brystkræft, og pigerne synes, hun fortjener et rart sted i hjemmet, hvor hun kan samle kræfter og få ny energi. Det er vært Lene Beier enig i, og hun og teamet, boligstylist Louise Dorph og tømrer Ulrik Foss, tager til Frederiksværk, hvor de sammen med familiens gode venner går i gang med at lave stuen om - en stue, der også fungerer som soveværelse. Louise har masser af gode ideer - også til seerne. Producerat år 2018.
13:20 
Han, hun og haven
I Holbæk besøger Annette Heick Per Frederiksen, der drømmer om at overraske sin kone Helle med en ny have. Det var ellers Helle, som overraskede Per, da de mødte hinanden. For mens han var ved at sætte fliser op på hendes badeværelse, fik han en sms med ordene: 'Nu forstår jeg bedre, hvorfor kvinder tænder på håndværkersex'. I dag er der ikke meget håndværker over Per. For tre år siden fik han en diskusprolaps, så nu er det Helle, der har stået for alt med hus og børn, og derfor fortjener hun en ny have. Producerat år 2008.
13:50 
Loppe Deluxe
Kan man øge værdien af en Børge Mogensen-stol ved at male på den? Og kan man købe for mange ting på et loppemarked - når nu alt skal sælges videre med størst mulig gevinst indenfor to uger? De to Loppe Deluxe-hold skal denne gang dyste på Dragør Marked uden for København. Her er tivoli, øltelte, ponyridning og 500 kræmmerstande - med alt fra nylonstrømper og kattemad til grønlandske mokkasiner og danske design klassikere. Hvilket hold finder, køber og videresælger de bedste loppefund med størst gevinst?. Producerat år 2015.
14:25 
Loppe Deluxe
Hvad koster en gammel legetøjshest, som begge hold er interesserede i? Og hvorfor er den egentlig interessant? De to hold skal i denne uge dyste på Silkeborg Bagagerumsmarked, der hver søndag fra april til september slår bagsmækken op for handlende i området. Se med og find ud af, hvem der får pengene til at vokse mest og dermed vinder konkurrencen. Producerat år 2015.
14:55 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Säsong 2. Producerat år 2018.
15:20 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner - det er altsammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl.a. dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Säsong 2. Producerat år 2018.
15:50 
Razzia
Betjent Henrik Stryrup stopper en bilist under en razzia, der vækker hans mistanke. Og betjent Henrik Johansen stopper en ung bilist, der ikke ikke har førerret. Säsong 8. Producerat år 2018.
16:10 
Verdens vildeste hoteller
Royal Mansour, Morocco. Giles og Monica ankommer til Royal Mansour i Marokko, et af verdens mest diskrete hoteller, der ligger i byen Marrakech. Hotellet er byens kæreste eje og huser nogle af verdens rigeste folk. Gulvtæpper af silke og hyggelige ildsteder tager varmt imod det begejstrede værtspar. Producerat år 2017.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Danmark
17:55 
Dit sommervejr
18:00 
Nyhederne og Sporten
18:17 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Danmark
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed
Marika og Jacob bor i Aalborg i en lejet lejlighed på 3. sal. De har en lille datter, Andrea, og vil gerne have flere børn, så nu har de brug for mere plads. Marika drømmer også om at få en opvaskemaskine og en vaskemaskine. Hun er træt af, at det er et helt projekt, når hun skal vaske tøj i baggården. Marika og Jacob er ikke helt enige om, hvor i Aalborg de vil bo, så Christian kommer på en svær opgave. Sara skal hjælpe Anne og Jesper, der bor i en toværelses ejerlejlighed på 60 kvm på Amagerbro i København. De er glade for at bo på Amager, men er meget klar til at komme videre og finde drømmeboligen til dem og deres lille søn med meget mere plads. Producerat år 2017.
20:50 
Razzia
Adskillige lovbrydende cyklister må tage imod en bøde, da Thomas Elsgaard fra Københavns Politi er på cykelrazzia. Betjent Kim Døssing fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi standser en knallertfører, som har en lang forklaring på, hvorfor han ikke kan fremvise en lovpligtig ansvarsforsikring. Dyrenes Beskyttelse har fået en henvendelse om en påkørt svane i indre København og kredsformand Tobias Holm rykker ud for at redde det nødstedte dyr. Producerat år 2016.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
På jagt efter de kriminelle
Enheden er kommet på sporet af en tidligere indsat, der har været på springtur i tre år. En ung narkoman har stjålet en pistol fra en ældre mand og er nu på flugt. Vil det lykkes betjentene at få fat i ham og det skarpladte våben, inden situationen eskalererer? De dygtige betjente må også en tur til Edinburgh for at fange en højreradikal, voldelig mand, der har gemt sig for ordensmagten. Producerat år 2018.
23:25 
Ambulancen - liv eller død
Makkerparret Justin og Dawns første opgave på arbejdsdagen er et opkald fra en gravid kvinde, hvor vandet er gået. Dawn er ikke vild med fødsler, men Justin elsker det, og bare et par minutter efter deres ankomst har han taget imod den nyfødte. Natalie og Nat skal afsted til Jean, som ikke har været uden for huset i mere end et år, fordi familien ikke har råd til at betale for at få installeret en rampe. Det kræver fem reddere og hendes døtre for at få Jean ud til ambulancen, så hun kan komme på sygehuset og få taget nogle nødvendige prøver. Säsong 2. Producerat år 2017.
00:30 
Grænsepatruljen
En australier, der vender tilbage fra Vietnam, har et stykke bagage, der enten indeholder eller har været i kontakt med heroin, viser toldernes foreløbige undersøgelser. Da de presser manden for yderligere oplysninger, løber hans temperament af med ham. Hvert år får over 100.000 rejsende til Australien lov til at arbejde på et turistvisum. De fleste overholder reglerne, men der er altid nogle, der lige skal teste, hvor vågne immigrationsmyndighederne er. Säsong 3. Producerat år 2007.
01:05 
Grænsepatruljen
I lufthavnen i Sydney har tolderne et godt øje til eet fly, der ankommer fra Vietnam. En af passagererne har rejst til Vietnam tre gange på ni måneder - uden ret mange penge på lommen, så nu vil myndighederne vide, hvad han har gang i. Et andet sted har en konfus passager tiltrukket sig toldernes opmærksomhed. Den stakkels mand sveder tran, så tolderne er sikre på, at han forsøger at skjule noget. Säsong 3. Producerat år 2007.
01:35 
2 Broke Girls
And the Booth Babes. Veninderne Max Black og Caroline Channing kommer fra vidt forskellige baggrunde. Caroline er datter af en milliardær, mens Max kommer fra fattige kår med en hårdtarbejdende enlig mor - hvilket giver dem vidt forskellige perspektiver på livet. På trods af deres forskelligheder arbejder de begge som tjenere på en lokal diner, hvor de sparer op til at starte deres egen cupcakeforretning. Säsong 5. Del 105. Producerat år 2016.
02:00 
Baywatch
Race Against Time - Part One. Mitchs ekskone, Gayle, annoncerer, at hun har planer om at gifte sig og søge forældremyndigheden over deres søn. Summer får mulighed for at flytte tilbage til Pittsburgh, og Matt får et ultimatum fra sin far, der vil påvirke hans fremtid. Fortløbende episodenr. Säsong 4. Del 1 av 22. Producerat år 1994.
02:50 
Baywatch
Race Against Time - Part Two. Mitch og de andre livreddere står over for et kapløb mod tiden i forsøget på at redde Hobie og de andre overlevende fra et flystyrt. Andetsteds tager Matt en beslutning for fremtiden, og Jackie løber ind i problemer med sin nye forretning. Fortløbende episodenr. Säsong 4. Del 2 av 22. Producerat år 1994.
03:30 
Liebhaverne
Pernille Sams er inviteret til Stevns for at vurdere mangemillionæren, Frank Rasmussens, luksusejendom. Frank Rasmussen stiftede i sin tid mobilselskabet, Telmore, som siden blev solgt til TDC for et trecifret millionbeløb. Jan Fogs kunde er kunstmaleren Tobias Ginsborg, som er interesseret i at se et fantastisk byhus med egen bådplads på Holmen i København, som Jan Fog har til salg for 15 millioner kroner. Producerat år 2007.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se