Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, Sporten og Vejret
12:30 
Regionale nyheder
12:40 
Lige i skabet
Hvor godt kender folketingets formand, Pia Kjærsgaard, og politiker Naser Khader hinanden? Sammen med holdkaptajnerne Gitte Madsen og Lars Aarup skal de gætte, hvad der gemmer sig i det personlige ejerskab, rejseskabet og slikskabet. Kan du for eksempel gætte, om Naser Khader elsker at køre på genbrugsstation, eller om han er vild med at læse manualer? Og holder Pia Kjærsgaard energien oppe med ingefærshots, eller er hun i virkeligheden selskabsryger? Se med, hvem der vinder mesterskabet og får chancen for at tage plads i torsdagsfinalen. Fortløbende episodenummer: 7:28. Producerat år 2018.
13:20 
Krejlerkongen
Lasse Rimmer byder velkommen til komiker Troels Malling og skuespiller Christine Exner. De skal blandt andet gætte, hvad en ærespris til en tidligere ministerpræsident mon kan koste, og det er ikke helt nemt. Holdkaptajnerne er Cecilie Hother og Andreas Bo. Producerat år 2018.
13:55 
Krejlerkongen
Komiker Carsten Bang og vejrvært Peter Tanev gæster 'Krejlerkongen', som Lasse Rimmer i vanlig stil styrer med sin auktionshammer. Der gættes på alt lige fra et flyvende stykke Star Wars-legetøj til et taffelur i bronze og en hattenål af filigransølv. Holdkaptajnerne er Cecilie Hother og Andreas Bo. Producerat år 2018.
14:35 
Lur mit liv
Kom med indenfor i Bakkens Hviles private gemakker, hvor direktøren og bakkesangerinden, Dot Wessman, bor. Sammen med holdkaptajnerne, Camilla Miehe-Renard og Michael Carøe og deres livsstilseksperter, Annika Lillelund Fauli og Gertrud Højlund, kan du blandt andet gætte med på, hvad Dot gemmer under kjolen på scenen, hvordan hun holder sig så slank, og hvilke indretningsplaner hun har for baglokalerne på Bakkens Hvile. Vært Jens Blauenfeldt styrer slagets gang i studiet, og Gordon Kennedy rapporterer hjemme fra privaten hos Dot. Producerat år 2014.
15:25 
Søde mesterværker
Kagebageren Molly står over for en stor udfordring, da hun skal bage en enorm kamæleonkage. Samtidig skal konditorerne Christine og Phil kreere en kage, der en konge værdi, når de skal præsentere to kager for prins Charles og Camilla. Säsong 2. Producerat år 2017.
15:55 
Grænsepatruljen
Kan du gennemskue en løgn, når du ser den? Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af high-tech udstyr og af almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 1. Producerat år 2016.
16:25 
Grænsepatruljen
Kan du gennemskue en løgn, når du ser den? Som grænsevagt i Australien er det en del af jobbet at kunne skelne almindelige rejsende fra terrorister, smuglere og andre kriminelle. Følg grænsepatruljen i deres forsøg på at beskytte Australien og oplev, hvordan en kombination af high-tech udstyr og af almindelig menneskelig intuition bruges i kampen mod kriminalitet. Säsong 1. Producerat år 2016.
17:00 
Nyhederne og Vejret
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Live
17:55 
Dit sommervejr
18:00 
Nyhederne
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Live
19:00 
Nyhederne
19:30 
Regionalprogram
20:00 
Landmand søger kærlighed
Den 25-årige landmand Martin modtager breve fra håbefulde piger, der drømmer om at møde ham. Martin må igennem den svære opgave at udvælge de helt rigtige, som skal med på speeddate. Jack har valgt de fem kvinder, som han skal på speeddate med. Jack har aldrig prøvet at være på speeddate før, så han er meget nervøs. Efter daten skal han sige farvel til en af de fem kvinder. Hos Niels er gensynsglæden stor, da han møder de fire kvinder, han har inviteret med på gruppedate. Kvinderne har også glædet sig rigtigt meget til at se Niels igen, og på daten får en af kvinderne mulighed for at tilbringe lidt tid alene med landmanden. Producerat år 2019.
20:50 
Det roder
I Herning skal oprydningsekspert Camilla Lender hjælpe Iben og Claus med at få styr på rodet i deres hus. Bag alle døre, der kan lukkes, roder det. Efter Iben og Claus blev forældre til Karoline for to år siden, har oprydning ikke stået nummer et på prioriteringslisten. Parret har dårlig samvittighed over, at de roder. Samtidig er de bange for, at det kommer til at påvirke deres parforhold, hvis ikke de får ryddet op i tide. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
22:00 
Regionale nyheder
22:12 
Sporten
Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019.
22:25 
Kendisfamilier
Julie Berthelsen skal for første gang se sin nye smykkekollektion. Smykkerne er utrolig vigtige for Julie, da de er en hyldest til både den danske og grønlandske natur - men også fordi Julie tror på, at ædelstene, guld og sølv rummer flere kræfter, end vi går og tror. Martin Brygmann får en sjælden kvalitetsstund med datteren Frida. De dyrker begge to musikken, og heldigvis har Frida stadig brug for fars hjælp, da hun skal lave musik til en børneserie, hun skriver på. Imens er Jens Gaardbo taget til Frederikshavn, først for at overraske sin mor, men også for at se ishockey, som er Jens' yndlingssport. Producerat år 2019.
23:10 
Diamantfamilien 2
Mor Katerina inviterer pigerne med på detox-ferie i Marokko. Men en ferie, hvor alle måltider består af juice var ikke lige, hvad døtrene drømte om. Allerede i lufthavnen hænger den gode stemning i en tynd tråd, da det viser sig, at Thalia har glemt sit pas. Stemningen bliver ikke bedre ved ankomsten til Marokko og 'Spilmester Martin's 'Hungergames'-resort, hvor juicen er lavet på selleri og yogaundervisningen minder om en militærlejr. Elvira har en plan om at shoppe sulten væk, så de lokale gadesælgere får sig en overraskelse, da de fire blonde kvinder indtager det lokale marked. Fristelserne er mange, og sulten er stor – og hvem har styr på vejen tilbage til hotellet?. Producerat år 2018.
23:45 
Krop umulig!
Dr. Dawn skal forsøge at hjælpe kvinden Becky, der efter en hjerneblødning har voldsomme problemer med motorikken. Dr. Dawn vil behandle Becky med elektro terapi, der forhåbentlig vil afhjælpe problemet. Og dr. Pixie skal forsøge at hjælpe en mand, der har en yderst smertefuld betændelsestilstand i sine testikler. Säsong 7. Producerat år 2014.
00:40 
Grænsepatruljen
En kvinde fra Nigeria, der skal deltage i en modeopvisning, har lige noget, hun bliver nødt til at tale med myndighederne om, før hun kan rejse ind i landet. En kasse, der angiveligt indeholder levende plantemateriale af en art, bliver stoppet i pakkekontrollen, fordi den er til fare for Australiens flora. Endelig er der en polsk mand, som vil ind i Australien for at besøge sin kæreste - han har bare lige glemt, hvad det nu er, hun hedder. Säsong 6. Producerat år 2010.
01:10 
Grænsepatruljen
En ung mand er lidt for kæphøj over for myndighederne, og det varer ikke længe, før de får smurt det smørrede grin af fjæset på ham. En 15 tons tung pakkekontainer viser sig at have et hemmeligt skjulested. Säsong 6. Producerat år 2010.
01:40 
Animal Airport
I dette program må Stuart tage sig af en forsendelse af dyrebare slanger. Chris skal levere dårlige nyheder til ejerne af en hund med forkerte papirer, og så skal Tara og Will lære, hvordan man håndterer modtagelsescentrets aggressive klippepyton. Vil de komme uskadte igennem træningen?. Säsong 2. Producerat år 2013.
02:15 
Baywatch
Free Fall. Mitch bliver involveret i en skysurfing-ulykke, som vækker ubehagelige minder. C.J. indleder et forhold til en fodboldspiller. Säsong 6. Del 126. Producerat år 1996.
03:00 
Baywatch
Sail Away. Stephanie lokker de andre livreddere til at deltage i en kapsejlads. Imens håber Mitch, han endelig kan adoptere Joey. Men uforudsete problemer truer hans planer. Säsong 6. Del 127. Producerat år 1996.
04:00 (06:00)
Nyhederne og Vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se