Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, sporten og vejret
 [9651]
12:30 
Regionale nyheder
 [58941]
12:40 
Hvem bor her?
'Hvem bor her?' er et underholdende boligprogram, hvor fem almindelige danskere gætter på, hvem der bor i hvilket hjem. Det gælder om at holde masken og samtidig lægge røgslør ud, når man på den ene side quizzer, og på den anden side dækker over, hvor man selv bor. De besøger hinandens hjem på skift, bliver inspireret og får muligheden for at vinde 10.000 kroner. Livsstilsekspert Christian Grau er vært, og vi kommer rundt i hele landet. Denne gang er vi på Frederiksberg og i Nordsjælland, hvor vi møder en brandingekspert, en arkitekt, en coach, en eventmager og en ingeniør. Producerat år 2018.
13:25 
Huse der aldrig kommer til salg - år 2
Pernille Sams besøger det smukke gods Valdbygaard, der ligger tæt på Slagelse. Godset er for nylig gået i arv til den næste generation. Bagefter går turen til København, hvor Pernille ser nærmere på nogle af byens bedst beliggende kolonihaver. Aldrig har det været så populært at bo i kolonihavehus, og i flere foreninger skal man stå på venteliste i op mod tyve år for at få et hus. Derfor går mange af husene i arv fra generation til generation. Producerat år 2016.
14:00 
Huse der aldrig kommer til salg - år 2
Pernille Sams tager til den gamle bydel i Odense, hvor flere af husene i den gamle gade Nedergade har tilhørt den samme familie i generationer. Bagefter er der dømt 100 procent idyl, når Pernille besøger den charmerende by Svaneke og et ægtepar, der har sagt farvel til København for at udleve drømmen som øboere på fuld tid. En beslutning, de aldrig har fortrudt. Producerat år 2016. [8075]
14:30 
En stor dag på godset - Børglum
Familien Rottbøll er sjette generation på Børglum Kloster, der ligger højt mod nord i Jylland. Men seks generationer er ingenting på det gamle sted, der er mere end 1.000 år gammelt. Det er vikingetid i Danmark, da stedet grundlægges, og det er noget, familien er stolt af. Vi følger Hans og Anne og deres to døtre på dagen, hvor vi skal på den traditionelle fasanjagt. Der er hårdt fysisk arbejde til Lene Beier, når de gamle møllevinger skal drejes – og et gribende øjeblik i kirken, når Hans Rottbølls mor kommer for at se noget helt bestemt. Og så finder vi ud af, om familiens 134 år gamle og meget fornemme jagtvåben stadig kan nedlægge en fugl. Producerat år 2017.
15:05 
Grænsepatruljen
Der er aldrig et kedeligt øjeblik hos det amerikanske grænse- og toldpersonale, som undersøger rejsende, uanset om de ankommer til lands, til vands eller fra luften. Personalet leder efter alt fra illegale indrejsende til våben og smuglervarer, og der er nok at holde øje med, når de amerikanske grænser skal overvåges. Producerat år 2016.
15:35 
Grænsepatruljen
Der er aldrig et kedeligt øjeblik hos det amerikanske grænse- og toldpersonale, som undersøger rejsende, uanset om de ankommer til lands, til vands eller fra luften. Personalet leder efter alt fra illegale indrejsende til våben og smuglervarer, og der er nok at holde øje med, når de amerikanske grænser skal overvåges. Producerat år 2016.
16:00 
Alarmcentralen
Roads. Døgnet rundt står brandmænd og ambulance-reddere klar til at rykke ud, når folk ringer til alarmcentralen for at få hjælp. Blot et enkelt telefonopkald kan betyde liv og død. Producerat år 2016. [68187]
17:00 
Nyhederne og vejret
 [12564]
17:12 
Regionale nyheder
17:20 
Go' aften Danmark
 [313477]
17:55 
Dit forårsvejr
18:00 
Nyhederne
 [13670]
18:20 
Regionale nyheder
18:25 
Go' aften Danmark
 [789496]
19:00 
Nyhederne
 [6361]
19:30 
Regionalprogram
 [5632]
20:00 
Misbrug
Dennis og Kenneth er tvillingebrødre og vokset op sammen i en familie fyldt med alkohol og utryghed. Dennis fik i en tidlig alder bearbejdet traumerne, det gjorde Kenneth ikke. Hvilket har resulteret i et massivt alkohol- og stofmisbrug. Dennis kan ikke længere kende sin elskede tvillingebror og vil nu stille ham overfor et skæbnesvangert valg: Det er enten mig eller misbruget. Producerat år 2019. [35038]
20:50 
Station 2: En farlig mor
En i dag syvårig dreng har været alvorligt syg hele sit liv. I alle årene har hans mor forsøgt at hjælpe ham gennem det lange sygdomsforløb. Det troede man i hvert fald. Efter seks år fik lægerne mistanke om, at det var moren, der med vilje gjorde sønnen syg ved at tappe store mængder blod fra ham. 'Station 2' følger retssagen og går tæt på det sjældne fænomen Münchausen by Proxy – en tilstand, hvor en voksen simulerer eller skaber symptomer hos et barn for at få opmærksomhed. Producerat år 2019.
21:30 
Nyhederne
 [5496]
22:00 
Regionale nyheder
 [92125]
22:12 
Sporten
Seneste nyt fra sportens verden. Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Producerat år 2019.
22:25 
Skolelærere i skydetræning
I en afsides træningslejr i Butler County i Ohio møder vi skolelærere, der lærer, hvordan man skyder – og om nødvendigt dræber. Vi følger en gruppe lærere, der deltager i kurset 'FASTER', som er en af USA's mest kontroversielle sommerskoler, hvor amerikanske skolelærere trænes til at afværge potentielle skoleskyderier. Kira Phillips' kraftfulde og aktuelle dokumentar tager os med ind i hjertet af den debat, der lige nu polariserer USA. Hvilken side vinder den drabelige kamp?. Producerat år 2019.
23:30 
Jeg overlevede et skoleskyderi
I februar 2018 gik den 19-årige Nicholas Cruz ind på Marjory Stoneman Douglas High School i Parkland i Florida, og med sig havde han en semiautomatisk riffel. På skolen dræbte han fjorten elever og tre ansatte. Som følge af dette, som er et af de værste skoleskyderier i nyere tid, dannede elever fra skolen en bevægelse, der arbejder for en strammere våbenlov i USA. Denne dokumentar følger elever fra skolen, blandt andre den 17-årige britiske studerende, Lewis Mizen, da de starter deres kamp mod våben. Desuden møder vi nogle af de studerende, der blev dybt påvirket af skoleskyderiet. Producerat år 2018. [70859]
00:25 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner – det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl a dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Producerat år 2014. [15220]
00:55 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner – det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl a dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Producerat år 2014.
01:25 
Alarmcentralen
Roads. Døgnet rundt står brandmænd og ambulance-reddere klar til at rykke ud, når folk ringer til alarmcentralen for at få hjælp. Blot et enkelt telefonopkald kan betyde liv og død. Producerat år 2016.
02:15 
Baywatch
Amerikansk tv-serie fra 1989. Sky Is Falling. Gayle og Mitch fortsætter med at skændes – udløst af Gayles planer om at tage Hobie med til Ohio. Et fly styrter i havet tæt på stranden, og efter at de to passagerer, som viser sig at være kriminelle, er reddet, leder de efter den kuffert fyldt med penge, som de havde med. Kaptajn Thorpe slutter sig til Eddie og Shauni på deres vagt, og hans måde at tilbageholde de kriminelle på, gør et stort indtryk på Eddie. Säsong 1. Del 6 av 22. Producerat år 1990. Skådespelare: Brandon Call, Peter Phelps, Monte Markham, Gina Pomeroy, Erika Eleniak, Parker Stevenson, David Hasselhoff, Billy Warlock, Shawn Weatherly.
03:05 
Baywatch
Amerikansk tv-serie fra 1989. Drowning Pool. En velhavende, ældre mand drukner under mystiske omstændigheder lige ud for Jills livreddertårn. Det er første gang, hun mister en badegæst, og det er ikke nemt for hende at acceptere. Da hun går i gang med at efterforske drukneulykken, møder hun ofrets søn, Derrick, som politiet mener, står bag farens død. Men det tror Jill ikke på, så hun graver videre i sagen, der ender med at bringe hende selv i fare. Säsong 1. Del 7 av 22. Producerat år 1990. Skådespelare: Brandon Call, Peter Phelps, Monte Markham, Gina Pomeroy, Erika Eleniak, Parker Stevenson, David Hasselhoff, Billy Warlock, Shawn Weatherly.
04:00 (06:00)
Nyhederne og vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Artiklar

Läs våra artiklar om kvällens program

Serievärlden fick en ny superhjälte

När Black Panther dök upp bland Marvels superhjältar skapades historia.

Superhjältarnas legender
SVT2,20:00

Se fler artiklar

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se