Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Nyhederne og vejret
 [70914]
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
 [2556]
12:30 
Keramikkamp
Hvordan arbejder man både mod og med tiden? Det finder de otte tilbageværende hobbykeramikere ud af nu – de skal nemlig lave vægure. En opgave, der kræver en stor portion fingersnilde og ikke mindst kreativitet. I den hemmelige tekniktest forsøger keramikerne at imponere dommerne med kakler. Hvem vinder titlen som 'ugens keramiker', og hvem må pakke forklædet sammen og forlade værkstedet?. Producerat år 2019.
13:20 
Stormester
Stormester Lasse Rimmer har samlet et nyt panel af kreative, krøllede hjerner, der består af Sofie Linde, Thomas Warberg, Stephania Potalivo, Jacob Taarnhøj og Melvin Kakooza. De vil gøre alt for at vinde dyrebare point i den benhårde konkurrence om det eftertragtede trofæ: stormesterens eget hoved i guld. I første runde skal de fem forsøgskaniner forsøge at puste et lys ud på længst mulig afstand og lave den bedste actionfilm med en skildpadde. Mark Le Fevre er naturligvis på pletten som den lydige assistent, der nøjsomligt dokumenterer alle resultater. Producerat år 2019.
14:25 
Klipfiskerne
Det store internet er en uendelig guldmine af sjove klip og tossede tendenser. Vært Felix Smith dykker ned i dybet og quizzer de to hold i alt fra trommeslagere, der stjæler showet, til hunde, som har det sjovt. Der er som altid både point, ære og en helt ubrugelig præmie på højkant. Holdkaptajnerne er Lasse Rimmer og Thomas Warberg, som får selskab af Anne-Grethe Bjarup Riis, Jonas Mogensen, Kasper Groos og Brian Mørk. Producerat år 2018. Skådespelare: Kasper Groos, Brian Mørk, ensen, Anne-Grethe Bjarup Riis, Jonas M.
15:25 
Vildt, vovet og vanvittigt
De bedste klip fra nettet. Nu behøver du ikke længere gennemsøge nettet efter de sjoveste, fedeste og mest gakkede klip, for denne serie samler dem alle. Her kan du se alt lige fra de mest spektakulære stunts, vilde styrt og mærkeligste personligheder. Producerat år 2018.
15:50 
The A-team
Amerikansk action/eventyr/thriller fra 2010. En gruppe tidligere kommandosoldater er blevet dømt af en militær domstol for en forbrydelse, de ikke har begået. De fængslede soldater må nu hver især bruge deres unikke færdigheder til at bryde ud af fængslet og fuldføre deres hidtil største mission: at rense deres navn og fange de rigtige skurke. Det kommer til at kræve mandsmod, lynhurtige beslutninger og et helt arsenal af eksplosive våben. Nu går den vilde jagt efter skurkene og det udstyr, der blev brugt til at trykke falske dollarsedler. Den cigarrygende John ”Hannibal” Smith (Liam Neeson ) leder teamet, mens Face (Bradley Cooper) er gruppens forfængelige og dameglade medlem. Endelig består teamet også af den ualmindeligt fjollede Murdock (Sharlto Copley) samt B.A. Baracus spillet af den profesionelle bryder Quinton ”Rampage” Jackson. Baseret på den populære tv-serie fra 1980’erne. Producerat år 2010. Regissör: Joe Carnahan, Skådespelare: Bradley Cooper, Jessica Biel, Liam Neeson.
17:55 
Dit forårsvejr
18:00 
Nyhederne og sporten
 [33488]
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Auktionshuset
Keramik er på mode, og det nyder Auktionshuset godt af. Denne gang handler det især om vaser lavet af den anerkendte dansk-tyrkiske keramiker Alev Siesbye, der vurderes op til 50.000 kroner. Det er Frederik Bruun Rasmussen, der skal på podiet og sørge for at få byderne med hele vejen op. Imens tager Nadia Sehestedt Juul på vurderingsbesøg på Fyn i håb om at få fingrene i det, der forhåbentligt kan blive et indbringende Lundstrøm-maleri. Producerat år 2016. [816594]
19:00 
Nyhederne
 [8914]
19:30 
Regionalprogram
 [14730]
19:45 
Sporten
Seneste nyt fra sportens verden. Bliv opdateret på resultater, seneste nyt og højdepunkter fra sportens verden. Desuden bliver der sat fokus på aktuelle sager, som der bliver gået mere i dybden med. Find altid artikler, analyser og sidste nyt fra sportens verden på sport.tv2.dk. Producerat år 2019. [755223]
20:00 
Klipfiskerne
Felix Smith og holdkaptajnerne Thomas Warberg og Lasse Rimmer får fornemt besøg af Birthe Kjær, Lars Hjortshøj, Christian Fuhlendorff og Mikael Simpson. De skal gætte på alt lige fra mærkelige trends til de mest populære vandbaserede klip. Alle de tossede klip kan også gøre dig klogere på, hvordan du vækker en gris, få tricks til at tæmme et vildt badedyr, og så kan du opleve et barn give helt op midt i en karusseltur. Se med, hvem der vinder æren og den helt ubrugelige præmie i dagens quiz. Producerat år 2018. Skådespelare: Sara Bro, Sebastian Dorset, Onkel Reje/Mads Geertsen, Brian Lykke, Birthe Kjær, Mikael Simpson, Christian Fuhlendorff, Lars Hjortshøj. [9865]
21:00 
En engelsk skandale
Britisk miniserie fra 2018. En engelsk skandale (1:3). I begyndelsen af 1960'erne indleder den britiske politiker Jeremy Thorpe en affære med den stabsansatte Norman Scott. Men da forholdet begynder at gå skævt, og Jeremys karriere samtidig tager fart, bliver Norman en hemmelighed, som politikeren desperat forsøger at skjule. 'A Very English Scandal' bygger på den sande historie om den første britiske politiker, der stod anklaget for et mordkomplot. Miniserien modtog i 2019 en Golden Globe for 'Bedste mandlige birolle' – spillet af Ben Whishaw. Del 1 av 3. Producerat år 2018. Skådespelare: Naomi Battrick, Nicholas Blane, Morgan Watkins, Patricia Hodge, Hugh Grant, Ben Whishaw, Alex Jennings. [78594]
22:00 
A very English scandal
Britisk miniserie fra 2018. Jeremy kommer et skridt tættere på sit mål om at blive premierminister, men hans succes bliver truet, da Norman vender tilbage og kræver, at Jeremy indfrier et gammelt løfte. Hans politiske karriere kommer pludselig i fare, og Jeremy er derfor fast besluttet på at gøre alt for at lukke munden på sin tidligere elsker. Del 2 av 3. Producerat år 2018. Skådespelare: Morgan Watkins, Naomi Battrick, Paul Hilton, Eve Myles, Ben Whishaw, Hugh Grant, Patricia Hodge, Alex Jennings.
23:05 
A very English scandal
Britisk miniserie fra 2018. Norman Scott overlever det fejlslagne mordforsøg og anklager offentligt Jeremy Thorpe for at stå bag planerne om at slå ham ihjel. Fra den ene dag til den anden kommer deres hemmelige affære frem i lyset, og efter en årelang skrid mellem de to mænd, står de nu ansigt til ansigt i retten for øjnene af resten af verden. Del 3 av 3. Producerat år 2018. Skådespelare: Morgan Watkins, Naomi Battrick, Paul Hilton, Eve Myles, Ben Whishaw, Hugh Grant, Patricia Hodge, Alex Jennings.
00:10 
Fornuft og følelse
Amerikansk-engelsk romantisk komediedrama fra 1995. Søstrene Elinor og Marianne kunne ikke være mere forskellige. Storesøster Elinor er pragmatisk og velovervejet, mens Marianne er romantisk og impulsiv. Begge møder kærligheden, men i England omkring år 1800 er der intet vigtigere end penge og social status. Og pigerne mister begge dele, da deres far pludselig dør, og familien må flytte fra sit gods. Producerat år 1995. Regissör: Ang Lee, Skådespelare: Kate Winslet, Emma Thompson, Hugh Grant, Tom Wilkinson, Harriet Walter.
02:25 
The trials of Cate McCall
Amerikansk thrillerdrama fra 2013. Forsvarsadvokaten Cate McCalls (Kate Beckinsale) kæmper for at få lov til at beholde sit barn, efter hun er har været igennem en hård skilsmisse og været afhængig af alkohol. Hun er nu så tørlagt, at hun får lov til at få en sag, hvor hun skal forsvare en kvinde, der er dømt på livstid for mord. Hun får hurtigt på fornemmelsen, at der er begået justitsmord mod kvinden, og sammen med sin gamle ven Bridges (Nick Nolte), får hun sat nyt lys på sagen. Men både i hendes egen kamp for at få lov til at se hendes barn, og i kampen for at få kvinden frikendt, sker der uventede og overraskende ting. Producerat år 2013. Skådespelare: David Lyons, James Cromwell, Karen Moncrieff, Manuskript, Mark Pellegrino, Nick Nolte, Kate Beckinsale, Taye Diggs, Clancy Brown.
04:00 (06:00)
Yves Saint Laurent
Fransk drama fra 2014. Han hører til blandt modeverdenens største ikoner. Dette er historien om Yves Saint Laurent, hvis designertalent allerede som 17-årig skaffede ham job hos modehuset Dior. Og som 21-årig blev han sat i spidsen for Dior for at redde modehuset fra økonomisk ruin. Sammen med sin partner, Pierre Bergé, startede han i 1961 sin egen modevirksomhed, Yves Saint Laurent, der snart blev et af det 20. århundredes mest betydningsfulde modehuse. Producerat år 2014. Regissör: Jalil Lespert, Skådespelare: Guillaume Gallienne, Charlotte Le Bon, Pierre Niney.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se