Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
06:30 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne, sporten og vejret
 [35822]
12:35 
En engelsk skandale
Britisk miniserie fra 2018. En engelsk skandale (1:3). I begyndelsen af 1960'erne indleder den britiske politiker Jeremy Thorpe en affære med den stabsansatte Norman Scott. Men da forholdet begynder at gå skævt, og Jeremys karriere samtidig tager fart, bliver Norman en hemmelighed, som politikeren desperat forsøger at skjule. 'A Very English Scandal' bygger på den sande historie om den første britiske politiker, der stod anklaget for et mordkomplot. Miniserien modtog i 2019 en Golden Globe for 'Bedste mandlige birolle' – spillet af Ben Whishaw. Del 1 av 3. Producerat år 2018. Skådespelare: Naomi Battrick, Nicholas Blane, Morgan Watkins, Patricia Hodge, Hugh Grant, Ben Whishaw, Alex Jennings.
13:35 
A Very English Scandal
Britisk miniserie fra 2018. Jeremy kommer et skridt tættere på sit mål om at blive premierminister, men hans succes bliver truet, da Norman vender tilbage og kræver, at Jeremy indfrier et gammelt løfte. Hans politiske karriere kommer pludselig i fare, og Jeremy er derfor fast besluttet på at gøre alt for at lukke munden på sin tidligere elsker. Del 2. Producerat år 2018. Skådespelare: Morgan Watkins, Naomi Battrick, Paul Hilton, Eve Myles, Ben Whishaw, Hugh Grant, Patricia Hodge, Alex Jennings.
14:40 
A Very English Scandal
Britisk miniserie fra 2018. Norman Scott overlever det fejlslagne mordforsøg og anklager offentligt Jeremy Thorpe for at stå bag planerne om at slå ham ihjel. Fra den ene dag til den anden kommer deres hemmelige affære frem i lyset, og efter en årelang skrid mellem de to mænd, står de nu ansigt til ansigt i retten for øjnene af resten af verden. Del 3. Producerat år 2018. Skådespelare: Morgan Watkins, Naomi Battrick, Paul Hilton, Eve Myles, Ben Whishaw, Hugh Grant, Patricia Hodge, Alex Jennings.
15:40 
Olsen-banden deruda'
Dansk folkekomedie fra 1977. Yvonnes nevø, Georg, som kender til moderne, elektronisk kriminalitet, er under Egons seneste ophold i spjældet kommet hjem fra Amerika. Han har overtaget styringen i forbryderbanden, og en magtkamp mellem ham og Egon er uundgåelig. Egon har imidlertid en genial plan om at blande sig i nogle bagmænds lyssky handel med 30.000 tons smør, som Fællesmarkedet holder tilbage pga. lave smørpriser, og snart er vore venner i fuld gang med at bryde ind i Verdensbankens danske afdeling for at få fingre i ti millioner dollars, som bagmændene er ved at vaske hvide. Men tingene går selvfølgelig ikke helt efter Egons minutiøse plan. Producerat år 1977. Manus: Erik Balling, Henning Bahs, Regissör: Erik Balling, Skådespelare: Alf Andersen, Ove Verner Hansen, Dick Kaysø, Bjørn Watt-Boolsen, Holger Juul Hansen, Karl Stegger, Axel Strøbye, øe, Morten Grunwald, Ove Spr, Claus Ryskjær, Paul Hagen, Poul Bundgaard, Kirsten Walther.
17:25 
Go' aften Danmark
 [649006]
18:00 
Nyhederne
 [30551]
18:10 
Regionale nyheder
18:15 
Dit forårsvejr
18:20 
Go' aften Danmark
 [986754]
19:00 
Nyhederne
 [2700]
19:30 
Regionalprogram
 [1071]
20:00 
Kurs mod nord
Mikkel, Marian og deres sønner har i mange år drømt om at sejle nordpå og udforske naturen og dyrelivet. De forelsker sig i et gammelt svensk redningsfartøj, der skal bringe dem trygt igennem is og høje bølger, men arbejdet med det nyindkøbte skib viser sig langt mere omfattende og udfordrende end frygtet. I mere end et halvt år knokler de på Wallenberg, der ligger på bedding i Nordjylland, langt fra København, hvor Mikkel og Marians første barnebarn kommer til verden. Drømmen om nordlige kyster koster hårdt arbejde, sved og tårer. Producerat år 2019. Skådespelare: Alfred Midé Erichsen, Hugo, Ida Svarre, Theis Midé Erichsen, Marian Midé, Mikkel Beha Erichsen, Louise Ravn Otte, Emil Midé Erichsen. [10193]
20:50 
Vejen til Seier
Der er fire iværksætter-teams tilbage i Lars Seier Christensens udskillelsesløb, hvor de endelige finalister vil ende med en forhandling om en investering på flere millioner kroner. Denne gang vil de tilbageværende få testet deres evner til at markedsføre deres produkter, og derfor skal iværksætterne hver især producere en reklamevideo, der signalerer hvem de er, og hvad de sælger. Videoen vil indgå i en samlet vurdering af deltagernes evner. De bedste kandidater bliver sendt videre til finalen af Lars Seier Christensen. Producerat år 2019. [859223]
21:35 
En fremmed flytter ind
Amanda får slået benene væk, da den stenrige og charmerende Casper kontakter hende på Facebook. Casper er arving til en af Danmarks rigeste familier, men det er en arv, han helst vil være foruden. De skriver sammen i tre måneder, inden de endelig skal på deres første date, hvor Amanda bliver smaskforelsket i den sjove og omsorgsfulde Casper. Det viser sig dog hurtigt, at noget ikke helt er, hvad det ser ud til at være. Producerat år 2018.
23:25 
Britain's got talent - finale
Live Final. De har sunget, tryllet, spillet og underholdt os hele vejen til finalen, og nu bliver det afgjort, hvem af de ti finalister, der løber med sejren og en plads ved årets Royal Variety Performance samt pengepræmien på 250.000 pund. Efter auditions og fem nervepirrende semifinaler er sanger Kyle Tomlinson, tryllekunstnerne Issy Simpson, Matt Edwards og DNA, pianist Tokio Myers, komikerne Ned Woodman og Daliso Chaponda, dansegruppen Mersey Girls, pensionisterne Pensionalities og dommernes wildcard, Sarah Ikumu, klar til at levere deres livs show i håb om at vinde seernes stemmer. Se med, når vi finder Englands nye store talent i årets største finaleshow. Producerat år 2017.
01:30 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner – det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl a dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Producerat år 2014.
01:50 
Grænsepatruljen
Falske turister, der kommer til Canada for at arbejde, smuglere, legetøj fyldt med heroin, våben forklædt som mobiltelefoner – det er alt sammen blot endnu en dag på kontoret for den canadiske grænsekontrol. Hver eneste dag ankommer 20.000 passagerer til den internationale lufthavn i Vancouver, mens endnu flere krydser grænsen mellem USA og British Columbia i bil. Mens de fleste sandsynligvis føler sig lidt beklemt ved at skulle igennem immigrationskontrollen og tolden, er der faktisk nogle, der har rigtig god grund til at være nervøse. Og det er bl a dem, grænsekontrollen skal forsøge at spotte. Producerat år 2014.
02:15 
Baywatch
Amerikansk tv-serie fra 1989. Panic at Malibu Pier. Mitch Buchannon er lederen af et californisk livredderkorps, der blandt andre tæller Eddie Kramer, som er den bedste af de nye på '89-holdet. Shauni McClain er en af de sidste, der har kvalificeret sig til korpset, og hendes debut som livredder er mildest talt forfærdelig, men hun får god hjælp fra den erfarne Jill Riley. Mitch er fraskilt, og han og ekskonen, Gayle, er slet ikke enige om, hvad der er bedst for deres fælles søn, Hobie. Så for at muntre Hobie op tager Mitch og hans gamle livredderven, Al Gibson, Hobie med på fisketur. Men turen udvikler sig dramatisk, og båden forsvinder under havoverfladen. Säsong 1. Del 1 av 22. Producerat år 1990. Skådespelare: Peter Phelps, Erika Eleniak, Wendie Malick, Brandon Call, Parker Stevenson, David Hasselhoff, Billy Warlock, Shawn Weatherly.
04:00 (06:00)
Nyhederne og vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se