Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
TV2 Danmark
TV2 Danmark
Skriv ut p� dagens tv
07:00 
Nyhederne og vejret
 [48995]
08:00 
Go' morgen Danmark
12:00 
Nyhederne
 [6711]
12:30 
Ingemann og Vestkysten
Peter Ingemann tager på den sidste del af sin dannelsesrejse ned langs den jyske vestkyst. Denne gang går turen fra Fanø til grænsen. Peter bliver 'starstruck', da han besøger sit store musikalske idol gennem 30 år, Johnny Madsen. Peter smager også nogle af Vadehavets specialiteter i selskab med øens selvudnævnte Østerskonge. Knallerten får en pause, da Peter tager på sejltur på Ribe Å med skipperen Bjarne. Han er er nabo til Kammerslusen og kender derfor Vadehavet fra både den smukke og den barske side. På kanten af Vadehavet møder han den karismatiske tredjegenerations fåreavler Leon. Han bor på den sidste gård inden grænsen. Producerat år 2017.
13:15 
Landmand søger kærlighed - jorden rundt
Tre danske landmænd, der alle bor i udlandet, leder efter en dansk kæreste, som de kan dele livet med, og som ikke er bange for at rive teltpælene op og flytte ud i verden. Lene Beier tager ud for at besøge landmændene, 29-årige Morten fra Portugal, 63-årige Knud fra Uganda og 29-årige Christian fra Australien. Med sig har hun masser af breve fra interesserede kvinder, der drømmer om at møde landmændene. De tre landmænd får deres breve og udvælger hver især fire kvinder, de gerne vil mødes med. Landmanden Morten fra Portugal er noget nervøs, når han for første gang prøver at speeddate fire kvinder. Producerat år 2019.
14:00 
Landmand søger kærlighed - mød de nye landmænd
Mød de seks landmænd, der skal finde deres store kærlighed i den kommende sæson af 'Landmand søger kærlighed'. De seks er: Martin på 24 fra Vestjylland, Nicolaj på 25 fra Nordjylland, Mathias på 23 fra Nordjylland, Martin på 36 fra Østjylland, Niels på 46 fra Djursland og Jack på 55 fra Sønderjylland. Producerat år 2019. [18334]
14:25 
Fornuft og følelse
Amerikansk-engelsk romantisk komediedrama fra 1995. Søstrene Elinor og Marianne kunne ikke være mere forskellige. Storesøster Elinor er pragmatisk og velovervejet, mens Marianne er romantisk og impulsiv. Begge møder kærligheden, men i England omkring år 1800 er der intet vigtigere end penge og social status. Og pigerne mister begge dele, da deres far pludselig dør, og familien må flytte fra sit gods. Producerat år 1995. Regissör: Ang Lee, Skådespelare: Kate Winslet, Emma Thompson, Hugh Grant, Tom Wilkinson, Harriet Walter.
16:40 
Vildt, vovet og vanvittigt
De bedste klip fra nettet. Nu behøver du ikke længere gennemsøge nettet efter de sjoveste, fedeste og mest gakkede klip, for denne serie samler dem alle. Her kan du se alt lige fra de mest spektakulære stunts, vilde styrt og mærkeligste personligheder. Producerat år 2018.
17:10 
Vejen til Seier
De tilbageværende fem iværksætter-teams, der gik videre fra pitch på Hotel d’Angleterre, skal bevise over for Lars Seier Christensen, at deres produkter kan sælges og blive en succes. Teamet bag designvirksomheden Spring Copenhagen flyver til kundemøde i London for at få en stor ordre med hjem, men vil det lykkes? Malene bag pelsvirksomheden Hafnium kæmper med stress over et modeshow, som hun skal stable på benene på bare tre dage. Og Tobias arrangerer en blindsmagning i håb om, at en gruppe eksperter kan se potentialet i hans 14 dage gamle whisky. Hvem er et skridt nærmere Seiers millioner, når programmet er omme?. Producerat år 2018.
17:55 
Dit forårsvejr
18:00 
Nyhederne og sporten
 [87889]
18:15 
Regionale nyheder
18:25 
Razzia
Tungvognscenter Øst er taget på bremsekontrol på Bornholm, og betjenten Kaj undersøger en traktorpåhængsvogn, der er i imponerende dårlig stand. På Lolland standser betjent Kim Døssing fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en kvinde, der har kørt for stærkt, og ved et nærmere eftersyn opdager han flere fejl på køretøjet. På Sydmotorvejen er Jacob Fosgerau på kørende hastighedskontrol og må uddele en bøde og et klip i kørekortet til en hurtig bilist. Producerat år 2016. [461624]
19:00 
Nyhederne
 [1781]
19:30 
Regionalprogram
 [9082]
20:00 
Hjem til gården
Det er blevet høsttid på gården, hvor beboerne nu er halvvejs i konkurrencen. Måske er det derfor, der blæser kold luft mellem nogle af beboerne?. De skændes om selv de helt små ting, og den nye storbonde beslutter derfor at tage hånd om konflikten og give de stridende beboere en pause fra hinanden. Men det er ikke så nemt at skabe ro på gården. Midt i høsten bliver den handlekraftige Rikke særdeles populær, da hun får en idé, som afslører en genvej i ugeopgaven. Spørgsmålet er, om gårdens mentor, Philip, vil godkende den smarte løsning? Efter tvekampen er der blot fem beboere tilbage på gården. Producerat år 2019.
21:10 
Florence
Den rige Florence Foster Jenkins drømmer om at blive en stor sangerinde – og sætter alt ind på at få sin drøm opfyldt. I hendes eget hoved lyder hendes stemme smuk og ren, men for alle andre synger hun forfærdeligt. Florences ægtemand og manager, skuespilleren St. Clair Bayfield, er fast besluttet på at skærme sin elskede fra sandheden. I hendes eget hoved lyder hendes stemme smuk og ren, men for alle andre synger hun forfærdeligt. Florences ægtemand og manager, skuespilleren St. Clair Bayfield, er fast besluttet på at skærme sin elskede fra sandheden. Han sørger for, at publikum foregiver at være henrykte. selvom hans kone er uden noget talent for sang og totalt tonedøv. Men da Florence beslutter sig for at synge ved en stor koncert i Carnegie Hall, står St. Clair over for en kæmpe udfordring. Filmen er baseret på en sand historie. Producerat år 2016. Regissör: Stephen Frears, Skådespelare: John Kavanagh, Nina Arianda, Mark Arnold, David Haig, Hugh Grant, Meryl Streep, Rebecca Ferguson, Simon Helberg.
23:00 
Enden på legen
Amerikansk drama fra 1999. Maurice Bendrix (Ralph Fiennes) har en lidenskabelig affære med Sarah Miles (Julianne Moore), som er gift med Henry (Stephen Rya). Sarah afslutter uden grund affæren, så da Maurice tilfældigt en dag møder den fortabte Henry, der er sikker på, at hans kone er ham utro, tilbyder Maurice at udgive sig for en skinsyg elsker, der vil have Sarah skygget. Henry afslår, men Maurice bliver nu så besat af tanken om, at Sarah har en ny elsker, at han alligevel hyrer en detektiv. Producerat år 1999. Medverkande: Graham Greene, Regissör: Neil Jordan, Skådespelare: Ian Hart, Samuel Bould, Julianne Moore, Stephen Rea, Ralph Fiennes.
00:40 
Britain's got talent
Live Semi-final 5. Det er blevet tid til sæsonens sidste semifinale, og vi skal finde de sidste to finalister. De håbefulde acts sigter alle efter pengepræmien på 250. 000 pund og en plads ved årets Royal Variety Performance. Blandt semifinalisterne er komikeren Daliso Chaponda, impressionist Jess Robinson, sanger Jamie Lee Harrison og korene Pitch Perfect Creation og Mission People Choir. Du kan også opleve dansegrupperne Code 3, Lords of Strut og TNG Characters – men hvem vinder seernes stemmer?. Producerat år 2017.
01:50 
Britain's got talent - afgørelsen
Live Result 5. Der er kamp om pladserne, men hvem skal have de sidste to i finalen? Se med, når vi løfter sløret for resultatet af seernes stemmer. Inden de sidste to acts sendes videre i konkurrencen, får du også lov til at opleve de engelske X Faxtor-finalister 5 After Midnight på scenen med deres debutsingle, 'Up in Here'. Producerat år 2017.
02:15 
Verdens vildeste veje
Roads. Vi har bygget veje i nogle af de fjerneste, mest overraskende og dødsforagtende steder i verden. Fra den russiske motorvej, der hvert år bliver skyllet væk af mudder til den kinesisk-tibetanske vej, som konstant udsættes for laviner og nedstyrtende sten. Producerat år 2014.
03:10 
Liebhaverne
I det smukke, kuperede landskab omkring Silkeborgsøerne ligger Gl. Rye, hvor Jan Fog kommer på en stormfuld opgave. Den karismatiske Hummel-ejer, Christian Stadil og hans smukke hustru Alice, ønsker nemlig vennen, Jan Fogs hjælp til at sælge hendes forældres pragtfulde landejendom. Pernille er i sit es i det nordsjællandske, hvor hun fremviser en smukt beliggende landejendom til en ung direktør med hang til biler. Producerat år 2014.
04:00 (04:01)
Nyhederne og vejret

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se