Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
09:15 
Familien Durrells greske eventyr [Repris]
Larry inviterer heim ein kongeleg gjest frå Aten. Louisa frydar seg over at prinsen skal bu hjå dei. ,. Del 4 av 8.
10:00 
Sommerauksjon [Repris]
Søskenparet Marianne og Jonne møter vennene Sanna og Patrik. De tevler om de beste varpene på en auksjon. Det hele går for seg på et gammelt danselokale i nordre Västmanland. ,. Del 5 av 8.
11:00 
Michael Palins beste reiser [Repris]
Sahara. Palin lever ut draumen og utforskar det som liknar eit tomrom på kartet. Han møter inspirerande nomadar og kunstarar, men òg krig og folk på flukt. ,. Del 4 av 6.
11:40 
Karsten og Leif [Repris]
12:15 
20 spørsmål [Repris]
Panelet har 20 spørsmål til å finne løsningen på oppgaven!. En spørrekonkurranse for de munnrappe - med Finn Bjelke, Cille Biermann, Helen Vikstvedt og Øystein Bache. Programleder er Knut Borge. ,. Del 7 av 10.
12:40 
20 spørsmål [Repris]
Panelet har 20 spørsmål til å finne løsningen på oppgaven!. En spørrekonkurranse for de munnrappe - med Trond-Viggo Torgersen, Kari Slaatsveen, Rune Gokstad og Pernille Sørensen. Programleder er Knut Borge. ,. Del 8 av 10.
13:05 
De neste [Repris]
Kan talentene ta seg for store friheter, og i tilfelle hvor går grensen? Kvelden byr på stort engasjement og nye musikalske favoritter. ,. Del 4 av 6.
14:05 
Trillingliv [Repris]
Maria og Anders går forventningsfulle inn i 2020. Foreldrene håper på et lettere liv når trillingene begynner i barnehagen. Men det blir ikke helt som forventet. ,. Del 1 av 6.
14:40 
Trillingliv [Repris]
Hverdagen med fire små barn er utfordrende for Maria og Anders. Og Maria er plaget av smerter etter en lang graviditet. ,. Del 2 av 6.
15:25 
Bislett Games - 50 år med verdensrekorder [Repris]
I juli 1965 løper australske Ron Clarke inn til en fantastisk ny verdensrekord på 10 000 meter på Bislett. Dette skal bli starten på det eventyret vi i dag kjenner som Bislett Games. Mot alle odds har banen midt i den lille norske hovedstad tiltrukket seg verdensstjerner gjennom fem tiår. Vi feirer jubileet sammen med en rekke av de norske og utenlandske stjernene som har vært med på å skape historie på den unike arenaen. Den britiske løperlegenden Sebastian Coe tar oss med på en reise gjennom 50 år med stråhatter, harer, jordbær og verdensrekorder. ,. Del 1 av 6.
16:25 
Ukjent arving: Hans og Grethe [Repris]
Danmark. Som ung ble Grethe utsett for overgrep. Ho og mannen Hans fekk difor aldri barn. Søket etter arvingar avdekker eit tøft liv, men også ekte kjærleik. ,. Del 4 av 4.
17:25 
Vår historie - vår sang [Repris]
En ny tid. Etter tapet av ledere som Martin Luther King Jr, står de svarte kirkesamfunnene ved et veiskille. ,. Del 4 av 4.
18:20 
Jakta på det gode livet [Repris]
Italia. Italienarane har vore blant dei friskaste i verda, trass i dårleg økonomi, mykje røyking, høgt alkoholkonsum og lite mosjon. ,. Del 5 av 6.
19:00 
Familien Durrells greske eventyr [Repris]
Larry og Louisa reiser heim til England for å ordne med gravferda. Der blir Larry kjent med bohem-miljøet. På Korfu får Gerry auge på eit esel. ,. Del 3 av 8.
19:45 
Dokusommer: Hans pluss Liv
– Sorg er kjærlighetens pris, sier 93 år gamle Hans. Da han traff Liv i tenårene, sa det pang. Det sitter i fremdeles. Men nå har Liv fått Alzheimer.
20:45 
Dokusommer: WeWork-skandalen
WeWork skulle børsnoteres. Selskapet, ledet av den hippie-messianske Adam Neumann, ble verdsatt til hele 47 milliarder dollar. Men så sprakk bobla.
22:25 
Dokusommer: Tro kan flytte fjell
Gresk-ortodokse nonner dukker opp i den lille bygda Valldal for å bygge et majestetisk kloster. Ordføreren er begeistret, men bygdefolket er splittet.
23:35 
Fetter Helge
Faren hennar er berømt. Fetteren hans var ukjend. Kven var han eigentleg? Frida Eggum Michaelsens portrett av Helge er ei historie om eit usynleg liv.
00:15 
Weissensee [Repris]
Berlinmuren fell. Feiringa held fram natta lang. Då Martin vaknar neste morgon, er han ikkje aleine. ,. Del 2 av 6.
01:05 
En svenske i Norge
Tomas von Brömssen er i Norge og møter norske kollegaer. Han vil vite om Ibsen hadde humor og om man kan le nord for polarsirkelen. Blant annet.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Oddasat - nyheter på samisk
02:05 (04:30)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå