Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
07:55 
Deilige danske hotell [Repris]
Hotell Nimb. Kan komikeren få stram rumpe og veltrent brystkasse? Og smaker livsstilseksperten forskjell på luksus-te og pose-te? Duoen sjekker inn på Hotel Nimb. ,. Del 4 av 4.
09:20 
Jorden rundt på seks steg [Repris]
Birgit og Ole Martin. En høygravid bondefrue, to bøfler, svenske småkaker og en engelsk pub er alle hindringer på turen, der Birgit og Ole Martin jakter en fotball-legende. ,. Del 5 av 6.
10:35 
Munter mat på de britiske øyene [Repris]
Fra England til Skottland. Endelig får brødrene på seg kilten! Frokosten tilberedes under åpen himmel i det skotske høylandet, lunsjen ved Loch Ness og middagen på et slott. ,. Del 4 av 5.
11:20 
Det går en kjempe gjennom landet
I et minnespinn portretterer Andreas Diesen 75-årsjubilanten Erik Bye.
12:25 
Verda rundt på skjener [Repris]
Japan. Tony blir forvirra over kva for sandalar som høyrer til kimonoen. Japan forundrar frå fyrste stund. ,. Del 5 av 6.
13:10 
Dokusommer: The Bee Gees
Mye mer enn paljetter og falsetter. Popeventyret til brødrene Gibbs strakte seg over seks tiår og resulterte i talløse hits, også for andre artister.
15:00 
NRK nyheter
15:10 
Terje Sporsem - Religion
Et de siste årenes morsomste og mest omtalte standup-show! Terje Sporsems forestilling «Religion» har begeistret kritikere og publikum landet over.
16:20 
Fremtidens drømmehager [Repris]
Fremtidens hager skal være bra for klimaet. Flemming møter pionerer på feltet, med hager som inspirerer oss andre. ,. Del 2 av 4.
17:05 
NRK Musikk - låt for låt [Repris]
Musikken fra Sommeråpent 2018. Det var den sommeren Lars Monsen vandret i norsk natur med halve folket på slep, og norske artister spilte på spektakuære steder. ,. Del 24 av 30.
17:45 
Dronningen og kunsten
Dronning Sonja åpner kunstgalleri i Oslo, der hun selger kunst til inntekt for sin stiftelse Queen Sonja Print Award. I intervjuet med NRKs Ole Torp forteller hun om sin lidenskap for kunst og kunstformidsling.
18:00 
Montys hageverden [Repris]
En varm sommer har gitt uvanlig gode kår for eksotiske skjønnheter i planteverdenen. Men nå er det på tide å tenke på vinter og vår. ,. Del 23 av 25.
19:00 
Friidrett: Lag-EM
Kommentator: Christina Vukicevic Demidov, Vebjørn Rodal, Jann Post.
19:45 
Hovedscenen
Avslutningskonsert fra Festspillene i Bergen. Arne Nordheims ballettmusikk, «Stormen» i ny, visuell drakt. Solister Mari Eriksmoen, sopran og Johannes Weisser, baryton, Bergen Filharmoniske Orkester, dir. Edward Gardner. Del 24 av 25.
20:45 
Arne Nordheim
Filmregissøren István Korda Kovács har gjennom et år fulgt Arne Norheim med kamera for å gi et bilde av en komponists arbeid og en visuell fortolkning av hans musikk. Opptakene er gjort i Finland, Island, Jugoslavia og forskjellige steder i Norge. I programmet medvirker Filharmonisk Selskaps Orkester (bedre kjent som Oslo Filharmoniske Orkester), dirigert av Yuval Zaliouk, Finlands Radios Symfoniorkester og kor, dirigert av Okko Kamu, dessuten Håkon Austbø, Mogens Ellegaard og flere andre. Foto og regi: István Korda Kovács.
21:45 
Weissensee
Ei tragedie råkar familiane. Del 4 av 6.
22:35 
Dokusommer: Palmemordaren
I 2020 peika politiet ut «Skandiamannen» som drapsmannen og la ned etterforskinga. Kva for bevis har dei mot Stig Engström?.
23:35 
Pressa sin kriminelle handlangar [Repris]
Havfruemordet. Hovudet til «Den lille havfrue» blir kutta av. Michael Forsmark fotograferer hærverket og sel bileta til pressa. Men vandalen var fotografen sjølv. ,. Del 1 av 2.
00:35 
Pressa sin kriminelle handlangar [Repris]
Alarmklokkene. Mistanken om uærleg spel aukar. Etter at Forsmark filmar prins Joachim råkøyre i Helsingør, blir han skulda for å bruke paparazzi-metodar. ,. Del 2 av 2.
01:35 
20 spørsmål [Repris]
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende: Helén Vikstvedt, Trond-Viggo Torgersen og Cille Biermann. Programleder: Knut Borge. ,. Del 3 av 12.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Romarriket [Repris]
Augustus. Cæsars adoptivson Octavian stel i 32 f.Kr. testamentet til rivalen Marcus Antonius. Avsløringa av innhaldet banar vegen til makta for Octavian. Under namnet Augustus blir han Romarrikets første keisar. ,. Del 4 av 8.
02:45 
Mannefall [Repris]
Mannens siste dager?. Flemming mister sin beste venn, og døden blir en tankevekker for ham. Denis får en sjanse til å sikre seg en praksisplass. ,. Del 4 av 4.
03:30 (04:00)
Tareq Taylors matreise [Repris]
Pappa Seif tar med seg Tareq til Nablus i hjertet av Vestbredden. Her smaker de på det berømte bakverket kanafi og høster oliven. ,. Del 6 av 6.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå