Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
06:45 
Ekvator frå lufta [Repris]
Søraust-Asia. Søraust-Asias økonomiske vekst er ikkje berre godt nytt for naturen. Jakarta er i ferd med å synke og på Sumatra er elefantar og bønder i konflikt. ,. Del 4 av 4.
07:45 
Magiske Glomma [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2018. Glomma er Norges lengste og mest vannrike elvesystem. Vi besøker kildene i fjellet, som vi finner i Jotunheimen i vest, på Rørosvidda og i Sverige i øst. Ved Gjende opplever vi kanskje Norges største insektsverm, vi møter moskusen på Dovrefjell, og harren gyter i elva nær Røros. Mariann Sæther, elvepadler, og Morten Kraabøl, biolog med lidenskap for livet i ferskvann, viser oss Norges svar på Nilen. ,. Del 5 av 5. Producerat år 2018.
08:25 
Jorden rundt på seks steg [Repris]
I denne episoden skal Robert Stoltenberg og Erik Thorstvedt følge en kjede med bekjentskaper fra en øde saltørken i Bolivia, til en av sjakkens største stjerner, Sergej Karjakin, i Moskva. ,. Del 6 av 6.
09:50 
Giganten Buster Keaton
Vakker, prisvinnande hyllest til steinansiktet, komikaren og filmpioneren Buster Keaton, frå den velkjende filmskaparen Peter Bogdanovich.
11:30 
Countrymusikkens historie [Repris]
En splittet nasjon. 1968-1972: Kris Kristoffersons poesi når nye høyder og Vietnamkrigen splitter USA. Tammy Wynette blir hos mannen sin. ,. Del 6 av 9.
12:25 
Sommerauksjon [Repris]
Fetterne Andreas og Axel fra Kiruna konkurrerer mot mor Cissi og datter Karolin fra Mölndal på auksjon i Småland. ,. Del 3 av 8.
13:20 
Sammy Davis Jr. "Jeg må være meg selv"
Denne nye dokumentaren er den første virkelig store filmen om den legendariske sangeren, danseren og komikeren Sammy Davis Jr. Hans karriere var ufattelig mangesidig og overveldende, men hans liv var komplisert, sammensatt og fullt av motsetninger. En reise om identitet og om utviklingen av rasediskriminering og sivile rettigheter i det 20.århundres Amerika. "Jeg er født i Puerto Rico, jødisk, farget og gift med en hvit kvinne. Når jeg flytter inn i et nabolag løper folk i fire retninger samtidig" - Sammy Davis Jr. Presentert av Arild Erikstad.
15:10 
Klassequizen [Repris]
Det er klart for fjerde delfinale. De siste plassene til finalen og lukcy looser deles. Pia Ve Dahlen har med seg et maritimt spørsmål til lagene. ,. Del 4 av 5.
16:10 
Hygge i hagen [Repris]
Pernilla og Malin gjer ei keisam flate om til ein franskinspirert blomstervegg. John gir sine beste tips for å gjere hagen romantisk. ,. Del 6 av 9.
17:10 
Australia rundt med Griff [Repris]
Frå Alice Springs til Adelaide. Griff får sjå det ikoniske fjellet Uluru frå lufta i sitt første fallskjermhopp. Han besøker også opalbyen Coober Pedy, Adelaide og Barossa. ,. Del 6 av 6.
18:00 
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Egypt. Tim er usikker på om Prus helse holder, men hun insisterer på en reise langs Nilen. Det blir en uforglemmelig ferd langs Egypts livsnerve. ,. Del 1 av 10.
18:45 
Ein song om lengsel [Repris]
Avlinga står i fare. Ein sint og frustrert Robert tyr til desperate løysingar. ,. Del 3 av 3.
19:45 
Hovedscenen
Geirr Tveitt og Jean Sibelius. Konsert med Kringkastingsorkesteret fra Store Studio. Programleder Arild Erikstad møter solisten Håvard Gimse og dirigenten Tabita Berglund i samtale før konserten. Del 19 av 25.
20:35 
Hovedscenen: Lyden av Norge
Andre program i en europeisk serie om musikalske røtter. Hvordan påvirker folkemusikken ulike musikalske sjangre i Norge i dag?. Presentert av Arild Erikstad.
21:30 
Weissensee
Eit liv svever i fare. Falk blir kalla inn på teppet. Del 5 av 6.
22:20 
Kurs mot nord [Repris]
Arktisk camping i 20 minus. Vinterstormene raser, og turen over Barentshavet til Svalbard må vente. Familien besøker venner i Finnmark. ,. Del 5 av 10.
23:00 
Apokalypse - Hitler [Repris]
Før den økonomiske krisen i 1929 var Adolf Hitler en ubetydelig politiker i Tyskland. Hvordan klarte han å manøvrere seg til maktens sentrum og kaste verden inn i en ødeleggende krig?. ,. Del 2 av 2.
23:55 
Atlantic Crossing [Repris]
Tomme løfter. Regjeringen hindrer Märtha i arbeidet for Norge. Når presidenten griper inn, forstår hun at følelsene hans kan være mer enn vennskapelige. ,. Del 5 av 8.
00:50 
NRK Musikk - låt for låt [Repris]
Musikken fra Spellemann-showet. Musikkhøydepunkter fra NRKs sendinger. ,. Del 19 av 30.
01:30 
Hvorfor det? [Repris]
Trond-Viggo Torgersen har med seg gjesten Sigrid Bonde Tusvik på scenen, og sammen svarer de på alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum på Rockefeller i Oslo. ,. Säsong 4. Del 5 av 9.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Jazzklubben [Repris]
Denada med Torun Eriksen og Erlend Skomsvoll. Det er et stort ensemble i JAZZKLUBBEN denne kvelden - og solist Torun Eriksen har et solid høytrykk i ryggen. 9 blåsere og piano, gitar, bass og trommer. ,. Del 5 av 5.
02:40 (03:49)
KORK spiller David Bowie
KORK møter David Bowies musikk, anrettet av en av Norges fremste samtidskomponister. Jon Øivind Ness har vært en svoren Bowie-fan i mange år, og her har han arrangert flere av Bowies mest kjente låter for stort orkester. Med Bård Bratlie og Peter Estdahl på vokal, mens programlederne Finn Bjelke og Espen Beranek Holm deler raust av sin Bowie-kunnskap.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå