Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
06:45 
Distriktsnyheter
09:05 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Ein soldat gøymer seg i Aidensfield etter ein dramatisk konflikt med ein offiser. Kate prøver å hjelpe ei ung enke og sonen hennar. ,. Del 5 av 10.
09:55 
Australia rundt med Griff [Repris]
Frå Darwin til Alice Springs. Toget the Ghan er kalla opp etter afghanske kameldrivarar, og tar Griff frå tropiske Darwin i nord til støvete Alice Springs i sør. ,. Del 5 av 6.
10:45 
Gull-Greta: en fantastisk kjærlighetshistorie
Svensk dokumentar. Under OL i Stockholm 1912 vinner 17 år gamle Greta Johansson overraskende gull i stuping. Dermed blir hun Sveriges første kvinnelige olympiske mester. Den samme, magiske sommeren forelsker hun seg i en svensk-amerikansk stuper. To år senere emigrerer hun til USA, som så mange svensker på denne tiden. Greta er en pioner, som opplever kvinnelig stemmerett og muligheten til å bli entreprenør, og hun bryter ny mark for generasjoner av kvinner. (Guld-Greta - en hisnande kärlekshistoria).
11:40 
Sprek med Sofia
Trening med vannflasker. Sofia demonstrerer øvelser der hun bruker vannflasker som vekter. Del 10 av 30.
12:00 
Hva feiler det deg? [Repris]
Hvorfor ble Lars Martin (25) så svimmel, mens Rikke (22) fikk vondt i magen? Hva feiler det dem?. Tre bartendere med nettbrett konkurrerer mot rutinerte leger om å finne riktige diagnoser. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. ,. Säsong 2. Del 5 av 8.
12:40 
Hva feiler det deg? [Repris]
Åse-Line (30) kjøpte ny mobil, selv om hun nettopp hadde kjøpt en. Zain (25) kom hjem fra skolen med kjempevondt i magen. Hva feiler det dem?. Våre faste leger konkurrerer mot tre artister med nettbrett. Programleder: Kjetil Røthing Askeland. ,. Säsong 2. Del 6 av 8.
13:20 
Gull på markedsplassen [Repris]
En gammel høvel formet som en due og et Royal Air Force veggur fra andre verdenskrig er blant gjenstandene ekspertene får bryne seg på denne gangen. Og vi besøker den gamle galgebakken i vertsbyen Hjørring. ,. Del 9 av 10.
14:20 
Tilbake til 60-tallet [Repris]
Norsk dokumentarserie. 1969 var året da den norske boreplattformen Ocean Viking fant olje i Nordsjøen. Amerikanerne landet på månen, Mette Janson sjokkerte tv-seere med programmer om sex og samliv. Marxist-leninistene brøt ut av SUF, og Kirsti Sparboe ble sist i Melodi Grand Prix-finalen med "Oj, oj, oj, så glad jeg skal bli". Finalen ble arrangert i diktaturet Spania, og det var bråk omkring Norges deltakelse. Tre norske personligheter som preget dette året, kommenterer årets begivenheter. Legen Aud Blegen Svindland demonstrerte kondom på fjernsyn. Erik Tandberg loste oss gjennom romfartsbegivenhetene på tv, og Thorbjørn Berntsen debuterte på Stortinget etter det spennende valget der folk "la seg med Bratteli og våknet med Borten". ,. Del 10 av 10.
14:50 
Ekstreme ekspedisjonar [Repris]
Hemmeleg Surinam. Steve oppdagar at farane lurer på alle kantar i den eldgamle skogen og ved dei ruvande platåfjella på Guayanaskjoldet. ,. Del 5 av 10.
15:40 
Trondheimsreisen
Unike arkivbilder tar oss med på en vidunderlig reise gjennom tiden og Trondheims gater fra starten av 1900 og frem til 1980-tallet.
17:00 
Folkets dyrevideoer
Ut i naturens seere har i mange år sendt oss opptak av sine opplevelser med ville, norske dyr. Her er noen av de beste historiene. God fornøyelse!.
17:20 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Ein soldat gøymer seg i Aidensfield etter ein dramatisk konflikt med ein offiser. Kate prøver å hjelpe ei ung enke og sonen hennar. ,. Del 5 av 10.
18:15 
Oppfinneren [Repris]
Julespesial. Det nærmer seg jul på Øystøl, men sneen lar vente på seg. Erik Alfred og familien har travle dager med å arrangere julemarked på Fabrikken, og de drar til skogs for å hogge juletre. Hvordan kan man få ett fint juletre ved å bruke to glisne?. Og vil det komme snø til jul?. ,. Del 8 av 8.
18:55 
Sportsnytt
19:00 
Gull på markedsplassen [Repris]
En gammel høvel formet som en due og et Royal Air Force veggur fra andre verdenskrig er blant gjenstandene ekspertene får bryne seg på denne gangen. Og vi besøker den gamle galgebakken i vertsbyen Hjørring. ,. Del 9 av 10.
20:00 
Festivalsommer: Sveve over byen - deLillos
Sveve over byen av deLillos på Over Oslo i juni 2020.
20:05 
Countrymusikkens historie [Repris]
Rocken kommer. 1953-1963: Mens Johnny Cash og Elvis Presley lager rockabilly i Memphis, gjør Patsy Cline suksess med silkemyk "Nashville sound". ,. Del 4 av 9.
21:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
Poirot: Doktoren mister en pasient
Britisk krim. Poirot har flyttet til et idyllisk lite sted for å ta det med ro. Men de fredelige dagene får en brå slutt. Poirots nabo, den velstående Roger Ackroyd, blir funnet drept. Og igjen er Poirot fullstendig oppslukt av en komplisert kriminalsak. Skådespelare: David Suchet.
22:50 
Apokalypse - Hitler [Repris]
Da Adolf Hitler var korporal under første verdenskrig, løp han mellom skyttergravene og ble inspirert til å redde Tyskland. Uten hans personlige talent for å appellere til store folkemengder, ville han ikke blitt diktator. ,. Del 1 av 2.
23:45 
Hvorfor det? [Repris]
Trond-Viggo Torgersen har med seg gjesten Tore Sagen på scenen, og sammen svarer de på alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum på Samfundet i Trondheim. ,. Säsong 4. Del 4 av 9.
00:15 
NRK Musikk - låt for låt [Repris]
Anne Grete Preus. Hun er en av norsk rocks største stjerner. Her får du en musikalsk reise gjennom hennes førti år lange karriere. ,. Del 18 av 30.
00:55 
Ekvator frå lufta [Repris]
Stillehavet. Stillehavet er under press frå aukande temperatur, forureining og overfiske. På Galapagos beskytter droner hai og skjelpadder. ,. Del 3 av 4.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Oddasat - nyheter på samisk
02:20 (03:51)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå