Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Politibetjent Younger er nær ved å bli påkøyrd då bremsane til ekteparet Knight sviktar. Og medan dette skjer, bryt nokon seg inn i huset deira og målar hakekors og nazistiske slagord på veggene. ,. Del 14 av 26.
09:50 
Gym med Yngvar [Repris]
Første gym. Fem minutter gym og godt selskap. Med Yngvar Andersen. ,. Del 1 av 17.
09:55 
Husdrømmer [Repris]
Pernilla Månsson Colt og arkitekt Gert Wingård ser på drømmeboliger og møter menneskene som bor i dem. Vi hilser på familier vi har møtt tidligere for å se hvordan de lever i dag. Har huset i Billeberga sluttet å helle? Ble husbåten til Sebastian og Anna ferdig?. Og hvordan gikk det egentlig med Bill og Marie i Höganäs? Har de funnet tilbake til hverandre?. ,. Del 8 av 8.
10:55 
Ukjent arving [Repris]
Sverige. Maria de Fatima Magane henter i 1974 hjem en ung slektning fra det krigsrammede Moçambique. I 2013 dør Maria i Göteborg. Er han hennes eneste arving?. Hva vil han finne når han søker sine røtter i Afrika?. ,. Del 6 av 6.
11:55 
Bjørnøya [Repris]
Ni personer har fått oppfylt drømmen om å jobbe på en av Norges viktigste værstasjoner. Alle har forskjellig bakgrunn, men med et felles ønske om å oppleve Bjørnøya. Mørketiden har lagt sitt stramme grep om øya, og for enkelte byr det på problemer å leve uten dagslys. Blir det bedre når sola endelig kommer tilbake?. ,. Del 3 av 6.
12:35 
Matlykke [Repris]
Allerede dag én kommer det første sjokket: mobilforbud! Tareq viser hvordan han endret livet når han begynte å lage mat fra bunnen av. ,. Del 1 av 5.
13:35 
Antikkduellen [Repris]
Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. ,. Del 3 av 12.
14:05 
Antikkduellen [Repris]
Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. ,. Del 4 av 12.
14:35 
Hvem bor her? [Repris]
En lærer, en naprapat, en frilanser, en investor og en butikkmedarbeider viser hverandre hjemmene sine. Men hvem bor hvor?. ,. Del 6 av 10.
15:20 
Der ingen skulle tru at nokon kunne bu [Repris]
Norsk dokumentarserie. Bente Getz tok over eit lite, veglaust småbruk som lenge hadde lege brakk i Samnanger. Ho skaffa seg mjølkesauer og begynte å yste saueost, ho laga sitt eige bakeri, og ho selde ugras som salat til finare restaurantar i Bergen. No har omsetnaden passert millionen. ,. Säsong 13. Del 1 av 6.
15:50 
Der ingen skulle tru at nokon kunne bu [Repris]
Norsk dokumentarserie. Sjukepleiarparet Stine og Per-Sverre Engdal er glade i friluftsliv, og dei har kjøpt ein liten fjellgard i Hattfjelldal. Dei ville kombinere jordbruk med grøn omsorg. Men det fjerde barnet dei fekk, var multihandikappa. Då la dei om planane, vart fosterforeldre og tok til seg to born til. ,. Säsong 13. Del 2 av 6.
16:20 
20 spørsmål [Repris]
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende: Helén Vikstvedt, Trond-Viggo Torgersen og Cille Biermann. Programleder: Knut Borge. ,. Del 3 av 12.
16:45 
20 spørsmål [Repris]
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende: Finn Bjelke, Nina Stensrud Martin, Øystein Bache. Programleder: Knut Borge. ,. Del 4 av 12.
17:10 
Ikke spør om det [Repris]
Muslim. Vil muslimer ha sharialov i Norge? Er de farlige? Spiser de gris og banner?. ,. Del 5 av 8.
17:30 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Politibetjent Younger er nær ved å bli påkøyrd då bremsane til ekteparet Knight sviktar. Og medan dette skjer, bryt nokon seg inn i huset deira og målar hakekors og nazistiske slagord på veggene. ,. Del 14 av 26.
18:20 
Herskapelige gjensyn
Toppen Bech tar oss med på reprise av Herskapelig-seriene. I dag Sølsnes i Møre og Romsdal.
18:50 
Sportsnytt
19:00 
Kjendis-VM [Repris]
Nervene er i høyspenn hos Vegard Harm foran dagens konkurranse. Det samme er de hos Ida Fladen, som ikke har kjørt alpint siden hun var ti år, og er redd for å svikte lagkameraten. ,. Del 1 av 4.
19:15 
VM på ski: Medaljeseremonier
Utdeling av medaljer etter kombinert lagkonkurranse for menn, laghopp for menn og blandet laghopp. Direkte fra Oberstdorf, Tyskland.
20:00 
Montys hageverden
Pioner, roser, iris er en pryd for hagen, men også ville blomster kan inspirere. Og på de britiske øyer er villkaniner en plage for grønnsaksdyrkeren. Del 9 av 25.
21:00 
Ikke spør om det [Repris]
Norsk-somalier. Er du faktisk i slekt med alle du kaller onkel og tante? Hvorfor får dere så mange barn? Får du mye skryt for rompa di?. ,. Del 2 av 4.
21:20 
Michael Palins beste reiser
Frå han var gut har Michael lengta til Himalaya. Frå Khaibarpasset reiser han gjennom Pakistan og India. Og i Dharamsala får han møte Dalai Lama. Del 5 av 6.
22:10 
Gulag - Sovjets dødsleirar [Repris]
Vekst og fall. Frå Polen og andre austblokkland kjem nye fangar til leirane, men forholda er ikkje er berekraftige lenger. Og i 1953 døyr Stalin. ,. Del 3 av 3.
23:10 
Det er noe i lufta
Lufta vi puster kan skade hjernen og DNA-et vårt, og luftforurensning dreper titusener hvert år. Men ny teknologi kan være løsningen.
00:00 
Hvorfor det? [Repris]
Trond-Viggo Torgersen har med seg gjesten Tore Sagen på scenen, og sammen svarer de på alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum på Samfundet i Trondheim. ,. Säsong 4. Del 7 av 9.
00:30 
Rex-faktor - Kongeparets reiser for Noreg [Repris]
Team Norway. Utfordringane står i kø når illsinte demonstrantar i Chile og eit delikat forhold til Kina skal handterast av kongeparet. ,. Del 7 av 7.
01:10 
Monsen, Monsen og Mattis [Repris]
Nordland på langs, del 1. Vi har lenge drømt om å gjøre Nordland på langs, og første del blir spektakulær: Vi starter i hver vår lille seilbåt. ,. Del 3 av 6.
01:40 
Norge i dag
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Oddasat - nyheter på samisk
02:20 (04:40)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå