Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
07:30 
Ekvator frå lufta [Repris]
Søraust-Asia. Søraust-Asias økonomiske vekst er ikkje berre godt nytt for naturen. Jakarta er i ferd med å synke og på Sumatra er elefantar og bønder i konflikt. ,. Del 4 av 4.
08:30 
Kongelig kunst [Repris]
Monarkiets minkende makt vises i kunsten. Storslagne lerreter viker for utsøkte, små objekter som Fabergés gullsmedkunst og dronning Marys utrolige dukkehus. Og samlingen gjøres tilgjengelig for publikum. ,. Del 4 av 4.
09:25 
Helgemorgen
Direktesendt program hver lørdag og søndag formiddag, med aktuelle temaer, samtaler, dybde og refleksjon.
11:05 
Deilige danske hotell [Repris]
Hotell Nimb. Kan komikeren få stram rumpe og veltrent brystkasse? Og smaker livsstilseksperten forskjell på luksus-te og pose-te? Duoen sjekker inn på Hotel Nimb. ,. Del 4 av 4.
12:35 
USA i fargar [Repris]
Iskalde Alaska har til no vore bustaden til inuittar og isbjørnar. Men gullfeberen endrar alt. ,. Del 2 av 6.
14:05 
Operasjon Muskedunder [Repris]
Flukt og død. Sabotasjeaksjonen mot kraftstasjonen i Glomfjord var vellykket og aluminiumproduksjonen til Nazityskland er stoppet. Men 8 sabotører er fanget og må betale prisen for Hitlers raseri. Vi følger historien helt ned dit den ender i en ubåt som har ligget på bunnen av havet utenfor Nordland i 75 år. ,. Del 3 av 3.
15:00 
Brian Johnson møter [Repris]
Robert Plant. Rockeguden fra Led Zeppelin og hunden hans tar oss med på en vandring i Nord-Wales, til slottsruinene som ble et tilfluktssted fra galskapen i turnélivet på 70-tallet. ,. Del 6 av 6.
15:45 
Eides språksjov [Repris]
Russiske verb og sunnmørske fyllord. Sjakk-kjendis Atle Grønn underviser russarar i deira eige morsmål. Og sunnmørskvinna Hildegunn Moltubakk - alias Fredrik Steen - har starta podkasten Neidaso. ,. Del 2 av 7.
16:30 
V-cup hopp: Menn
Kommentator: Johan Remen Evensen, Christian Nilssen.
17:35 
Advent - hva er jul for deg? [Repris]
I denne første søndagen i advent befinner vi oss i kystbyen Ålesund sammen med programlederne Jannicke Farstad og Reidar Kjæstad. De har invitert gjester og artister til å se på tradisjonelle og utradisjonelle måter å feire jul på. Hva er hot i dag og hva var hot for 100 år siden?. ,. Del 1 av 4.
18:05 
Lindmo [Repris]
Jacob Oftebro om de norske jødenes skjebne. Tuva og Ronny om å bli foreldre. Jens Kvernmo om Canadas villmark. Sebastian Zalo er nominert til P3Gull. ,. Del 12 av 15.
18:55 
Ukjent arving [Repris]
Onkelen som forsvant. Mange millioner kroner, og 30.000 bilder av busser og trikker. Men ingen arving. Hva hadde skjedd med Lasses familie? Og hvor er onkel Henry?. ,. Del 3 av 6.
19:45 
Hovedscenen: Kirsten Flagstad 125 års jubileum
Norges store internasjonale operasanger, og vår første operasjef, Kirsten Flagstad, blir feiret over hele landet. Vi blir med på stor jubileumskonsert fra Den Norske Opera & Ballett med Operaorkesteret, Operakoret og en rekke av Norges fremste operasangere på rekke og rad. På programmet står arier som var en sentral del av Flagstads liv og karriere. En sjelden festaften med det ypperste av utøvere innen operafaget, og alt ledes av dirigenten Kirill Karabit. Før konserten møter vi operasjef Randi Stene i samtale med Arild Erikstad.
21:45 
Et sted å høre til
Jack får seg en overraskelse under et intervju med en kandidat til stillingen etter Henry. Hva skjer når Matthew finner Georgies biologiske mor?. Del 5 av 10.
22:35 
Et sted å høre til
Matthews tøffe kritikk av Elizabeth rammer henne hardt. Sarah havner i livsfare. Vil frykten sette henne ut av spill?. Del 6 av 10.
23:25 
Nedgravde hemmeligheter [Repris]
Britisk krimserie. Vil Cassie og Sunny avdekke sannheten om hva som skjedde den natten offeret forsvant? (Unforgotten). ,. Säsong 3. Del 3 av 3.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
Maskorama [Repris]
I kveld får de fem maskerte kjendisene det dobbelt så vanskelig. De skal fremføre to sanger hver! Hvem mister masken til slutt?. ,. Del 4 av 6.
03:30 (04:13)
NRK Musikk - låt for låt [Repris]
Gammaldans. Skikkelig svingom og fest på lokalet. Gammaldansen har en sentral plass i norsk kultur, og her får du noen godbiter. ,. Del 28 av 36.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå