Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:25 
Stjernekamp [Repris]
Semifinale! Finaleplassene skal avgjøres med disco og duetter. Det blir legendariske discolåter og hjertelig gjensyn med tidligere Stjernekampartister. Sesong 9. ,. Säsong 9. Del 9 av 10.
10:05 
Hvem bor her? [Repris]
Norsk underholdningsserie. En art director, en butikkmedarbeider, en selvstendig næringsdrivende og ikke mindre enn to butikkeiere viser hverandre hjemmene sine. Men hvem bor hvor? Sesong 1. ,. Säsong 1. Del 9 av 10.
10:45 
NRK Musikk - låt for låt: Klassiske perler med KORK
Hele landets orkester byr på den vakreste klassiske musikken.
11:25 
20 spørsmål
Norsk humor-quiz. Spørrekonkurranse for de munnrappe med Trond-Viggo Torgersen, Ingerid Stenvold, Cille Biermann og Finn Bjelke. Programleder: Knut Borge.
11:50 
Familiens ære [Repris]
Dagens konkurranser skjer på Ullevaal Stadion. Samarbeidet innad i familiene blir viktig når det skal konkurreres i ulike typer ballspill. ,. Säsong 1. Del 4 av 8.
12:50 
Team Bachstad sesong 5
16:15 
Bilda som endra verda [Repris]
Britisk dokumentarserie. Gisseldramaet i London. Eit foto kan ha kraft til å skape forandring. Dette er historiene til nokre av dei mest skilsetjande bilda i vår tid. Ein dramatisk gisselaksjon mot den iranske ambassaden i London blir i 1980 følgd av ei mengde fotografar. ,. Del 3 av 12.
16:35 
Silkeveien med Joanna Lumley [Repris]
Britisk dokumentarserie. En fabelaktig ferd langs den historiske handelsruten som forbinder øst og vest. Fra Silkeveiens endestasjon Venezia reiser Joanna gjennom by, land og skiftende landskap i Albania og Tyrkia. ,. Del 1 av 4.
17:20 
USA i fargar [Repris]
Amerikansk dokumentarserie frå 2018. Etter depresjonstid, krig og babyboom, fyller nyrike amerikanarar fritida med underhaldning og sport. ,. Säsong 2. Del 3 av 6. Producerat år 2018.
18:10 
Brian Johnson møter [Repris]
Britisk serie. Lars Ulrich. AC/DCs frontfigur deler erfaringer fra livet på turné med andre rockelegender. Metallica spilte for 200 mennesker på en klubb i California i 1982. Ni år senere sto de foran 1,5 millioner fans i Moskva. Bandets danske trommis forteller om turnéen som befestet deres posisjon blant verdens fremste rockere. (Brian Johnson's A Life On The Road). ,. Säsong 1. Del 1 av 6.
18:55 
Lindmo [Repris]
Tobias Santelmann og Sofia Helin spiller kronprinsparet Olav og Martha i NRKs nye serie Atlantic Crossing. De kommer til oss sammen med Maria Mena som er aktuell med nytt album og Grace Bullen, som til Norge fra krigens Eritrea og ble en av verdens beste brytere. Sesong 17. ,. Säsong 17. Del 7 av 15.
19:45 
Hovedscenen: HipHop og barokk opera
Oppsetningen av Rameaus opera-ballett "Les Indes galantes" er en av de største suksessene på Paris-operaen på flere år. En barokk opera der alle kunstarter er representert - og ikke minst med dans som et viktig element. Rameau beskrive naturfenomener - et sentralt fokus under opplysningstiden; Vulkanutbrudd, lyn og torden, tidevann og alt det eksotiske ved fremmede land. Et lekent utgangspunkt for en fargerik opera - som også har politiske undertoner. Regissøren Clément Cogitore har skapt en unik og moderne oppsetning ikke minst ved å engasjere noen av verdens fremste dansere innen HipHop/Krump sjangeren. Presentert av Arild Erikstad.
21:45 
Et sted å høre til
I femtitallets Australia følger vi familien Bligh gjennom romanser, feider, hemmeligheter og løgner. Elizabeth er i dyp sorg. Men det er ikke bare det at Douglas er død som tynger henne. Australsk dramaserie. Del 7 av 12.
22:40 
Et sted å høre til
I femtitallets Australia følger vi familien Bligh gjennom romanser, feider, hemmeligheter og løgner. Familien samles for å legge en plan for å ta tilbake Ash Park. Henry er i ubalanse etter tapet av James, mens Elizabeth får overraskende nyheter. Australsk dramaserie. Del 8 av 12.
23:25 
Australia rundt med Griff [Repris]
Britisk reiseserie. Frå Alice Springs til Adelaide. Opplev Australia langs jernbanen som bygde landet, saman med komikaren Griff Rhys Jones. Griff får sjå det ikoniske fjellet Uluru frå lufta i sitt første fallskjermhopp. Han besøker også opalbyen Coober Pedy, Adelaide og Barossa. ,. Del 6 av 6.
00:15 
Hvorfor det?
Trond-Viggo Torgersen med gjesten Steinar Sagen svarer på absolutt alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum. Fra Rockefeller i Oslo. (6).
00:45 
Dyreparadiset Florida
Britisk dokumentar. Alligatorar, sjøkyr og eit bitte lite hjortedyr er berre nokre av dei mange artane du finn i Floridas skogar, våtmarker og kystområde.
01:35 
Ginos italienske fristelser [Repris]
Britisk matserie. Toscana. Gino ønsker å lære hemmeligheten bak Chianti-vinen. Han blir også med på en sykkeltur langs de hvite grusveiene på landsbygda i Toscana. ,. Del 6 av 7.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Trygve Skaug og KORK
Artisten, låtskriveren og dikteren Trygve Skaug har i de siste årene seilt opp som en av våre aller mest populære. Han er en samfunnsengasjert artist, noe som ofte avspeiles i tekstene hans, og sangen Det går over er blitt noe av en trøstesang i koronaens tid. Sammen med KORK og gjestene Marthe Wang, Henning Kvitnes og Harpreet Bansal fremfører han noen av sine mest kjente låter i Store studio.
02:50 
NRK Musikk - låt for låt: Klassiske perler med KORK
Hele landets orkester byr på den vakreste klassiske musikken.
03:30 (04:32)
Monty Dons amerikanske hager [Repris]
Britisk hageserie. Fargerike, storslåtte og mangfoldige som landet selv. Bli med på en vandring i USAs hager. Hollywoodglamour, kystlandskap, kaktus og bynære grøntarealer i Seattle. Hageinteresserte har mye å glede seg over på Vestkysten. ,. Del 3 av 3.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå