Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
09:05 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Br. dramaserie. Ei lita jente er sakna, og Blaketon tek del i leitinga etter barnet. Steve og Bellamy må ordne opp i ein vanskeleg situasjon. Aidensfield Arms er angrepen av rotter, og Vernon kjem med ein vasstett plan for å bli kvitt beista. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. ,. Säsong 13. Del 25 av 25.
09:50 
Tilbake til 2000-tallet [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2016. Bli med på en tidsreise tilbake til året 2000 sammen med Kjell Magne Bondevik, Herborg Kråkevik og Abid Raja. ,. Säsong 5. Del 1 av 10. Producerat år 2016.
10:20 
Tidsvitne [Repris]
Norsk dokumentarserie. Alexander Kielland. Norge var en ung oljenasjon da plattformen Alexander Kielland kantra i mars 1980. 123 mennesker omkom. Gjennom klipp fra NRKs arkiver følger vi tida før, under og etter ulykka. Kian Reme forteller hvordan det var å miste en bror, mens Magne Ognedal gir oss historien fra myndighetenes side. ,. Del 2 av 6.
10:50 
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Britisk serie. Portugal. Skuespillerparet Prunella Scales og Timothy West elsker elvebåter og kanaler. I det dramatiske landskapet langs Rio Duoro nord i Portugal ligger vingårdene tett, til Tim og Prus store begeistring. ,. Del 5 av 6.
11:40 
20 spørsmål
Norsk humor-quiz. Spørrekonkurranse for de munnrappe med Trond-Viggo Torgersen, Ingerid Stenvold, Cille Biermann og Finn Bjelke. Programleder: Knut Borge.
12:05 
Lykkeland [Repris]
Norsk dramaserie fra 2018. Skattejakt. De internasjonale oljeselskapene er i ferd med å trekke seg ut fra Stavanger etter årevis med mislykket leting etter olje. Dette får konsekvenser for alle i byen, ikke minst Christian Nyman som har fått seg jobb som dykker på plattform, og Toril Torstensen som har en amerikansk kjæreste som jobber for Shell. Ingrid Nyman tar en stor beslutning på vegne av hele familien. Med: Amund Harboe, Malene Wadel, Pia Tjelta m.fl. ,. Säsong 1. Del 1 av 8. Producerat år 2018.
12:50 
Brenners bokhylle [Repris]
Kjersti Horn og Håkon Bleken. - Den handler om tilgivelse, å tilgi seg selv for sin egen ufullkommenhet, sier regissør Kjersti Horn om boken hun har tatt med opp på loftet til Hans Olav Brenner. - Boka åpnet en befriende følelse av å kunne lage kunst, sier maleren Håkon Bleken. Hvem var de da de leste disse bøkene og hvorfor gjorde de så stort inntrykk? !. ,. Säsong 1. Del 3 av 6.
13:20 
Familiens ære [Repris]
Dagens konkurranser skjer på Ullevaal Stadion. Samarbeidet innad i familiene blir viktig når det skal konkurreres i ulike typer ballspill. ,. Säsong 1. Del 4 av 8.
14:20 
Skjækerfjella - Norges midtpunkt
I mai 2017 dukket Jens Kvernmo opp på NRK for første gang. Som en av to veivisere i ett av Norges største sammenhengende villmarksområder, bokstavelig talt midt i Norge: Skjækerfjella.
14:35 
Hva feiler det deg? [Repris]
Hvorfor måtte jeg sove sittende?. Hva feiler det deg er en medisinsk kunnskapslek der erfarne leger konkurrerer mot vanlige folk med nettbrett om å finne diagnosen på ekte pasienter. ,. Säsong 6. Del 7 av 8.
15:15 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie fra 2017. Antikvitetshandlerne Bettina Pedersen og Simon Krogsgaard får 10 000 kroner hver for å handle antikke og brukte gjenstander i og rundt byen Sæby. Etter fem timer blir funnene vurdert av en ekspert. Mot slutten av uken skal alt auksjoneres bort. Hvem kan tjene mest på sine innkjøp?. ,. Säsong 5. Del 7 av 12. Producerat år 2017.
15:45 
Fader Brown [Repris]
Britisk krim. Et togran går galt og Lady Felicia og Mrs McCarthy holdes som gissel. ,. Säsong 7. Del 1 av 10.
16:30 
Tilbake til 2000-tallet [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2016. Bli med Jens Stoltenberg, Ingvar Ambjørnsen og Solveig Kloppen på en tidsreise tilbake til 2001, da tvillingtårnene raste og kronprinsen fikk sin Mette-Marit. ,. Säsong 5. Del 2 av 10. Producerat år 2016.
17:00 
Tidsvitne [Repris]
Norsk dokumentarserie. Bobbysocks. Lenge var det umulig for Norge å hevde seg i den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix. Både Jahn Teigen og Finn Kalvik kom tilbake med null poeng. Men i 1985 klarte Bobbysocks å vinne med "La det swinge" og en hel nasjon eksploderte i glede og stolthet over seier i en sangkonkurranse. Gjennom klipp fra NRKs arkiver og oppdaterte intervjuer forsøker vi å beskrive hvor mye denne seieren betydde for norsk popmusikk. ,. Del 3 av 6.
17:30 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Br. dramaserie. Ei lita jente er sakna, og Blaketon tek del i leitinga etter barnet. Steve og Bellamy må ordne opp i ein vanskeleg situasjon. Aidensfield Arms er angrepen av rotter, og Vernon kjem med ein vasstett plan for å bli kvitt beista. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. ,. Säsong 13. Del 25 av 25.
18:20 
Fotobonden [Repris]
Norsk naturserie fra 2020. Brevet. Jostein må bruke en kamuflert, spesialbygget flåte for å ta det perfekte bilde av en fiskeørn på jakt, men ender opp med å ligge utallige timer i vente på det rette øyeblikket. Maj-Lena og gjeterhundene vil gjøre alt for å vinne mesterskapet, men greier de å spille på lag? Etter konkurransen er det endelig tid for refleksjon. Tok paret de rette valgene? Har de funnet sitt paradis i skogen sammen med dyrene?. ,. Säsong 1. Del 5 av 5. Producerat år 2020.
19:00 
Det sit i veggane [Repris]
Svensk serie. Historikaren og bygningsantikvaren hjelper folk å finne ut meir om dei gamle husa sine. Barnemord og ei av Sveriges verste togulykker; historia til gården Sundet i Kopparberg har mykje tragedie og dramatikk i seg. ,. Säsong 3. Del 4 av 8.
20:00 
Jorda i endring
Britisk dokumentarserie. Flaum. Spesialistar ser på dei største naturkatastrofane som har ramma jorda og finn ut nøyaktig kva som skjedde. For tusenvis av år sidan sette katastrofale flaumar djupe og dramatiske spor over heile verda. Kan det hende igjen?. Del 2 av 3.
20:50 
Galtungs løsning
- Alle imperier går under. USA-imperiet faller innen 2020. Johan Galtung spår ikke, han insisterer på å vite ting om framtida. 24. oktober fylte fredsforskningens far 80 år, og vi får et nært møte med den frittalende jubilanten et sensommerdøgn på hytta hans i Jondal i Hardanger. Innimellom morgenbad, bokskriving og blåbærplukking deler han her sine tanker om livet og verden.
21:20 
Snikskytterne
Amerikansk dokumentarserie. Veien til Washington, D.C. En dødelig duo skyter og raner seg gjennom USA i 2002. Starten på den fryktelige reisen var et tilfeldig møte mellom Lee Malvo og John Muhammad. Del 1 av 6.
22:15 
UXA - Thomas Seltzers Amerika [Repris]
Stammelandet. Kampen om hvem som kan kalle seg amerikaner i dag er mer nådeløs enn noen gang og frontene er steile, både i bygatene, på bygda og langs grensa. ,. Säsong 1. Del 3 av 5.
23:10 
Barn i ubalanse [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Mange barn med psykiske lidelser og identitetskriser søker hjelp hos Tavistock-klinikken. Ash og Matt besøker ofte klinikken. På skolen til Ash er det ingen som vet at hun ble født som gutt, og hun er redd for å bli mobbet. Matt er født som jente, og hans mor må snart bestemme om han skal få ta hormoner. ,. Del 1 av 3. Producerat år 2017.
00:00 
Elton John usensurert
Elton John snakker åpent om barndommen, stjernestatusen og rusproblemene i dette eksklusive intervjuet med Graham Norton.
01:00 
Tysklands høgreekstreme
Britisk dokumentar frå 2017. Åtte tyskarar er tiltalt for drapsforsøk, lekamskrenking og skadeverk retta mot asylsøkarar og venene deira. For første gong blir høgreekstreme skulda for terror i landet. Producerat år 2017.
01:50 
Norge fra lufta
Se vårt vidstrakte land fra luften.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Oddasat - nyheter på samisk
02:20 (04:41)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå