Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Landgang
Svensk opplevingsserie. Svenska kyrkan i London har vært et møtested for svensker i 300 år. Her kan man gå på gudstjeneste eller drikke svensk kaffe med kanelbolle. Anne møter en prest, en kokk og den første svenske drosjesjåføren i London. Med Anne Lundberg.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Br. dramaserie. Medan Aidensfield opplever væpna ran, er det bryllaup som står i hovudet på Jenny og Merton. Bellamy er fortvila over at Gina takkar nei til frieriet hans, sjølv om ho ventar barn med han. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. ,. Säsong 13. Del 4 av 25.
09:50 
Herskapelig
Noe mer "herskapelig" enn Bogstad gård finnes vel ikke i kongeriket. Bli med Toppen Bech på et besøk, møt Karen Aall, se herskapelige interiører, lytt til fortellinger fra såvel "upstairs" som "downstairs", og opplev julen slik den var med pynt og tradisjoner i denne barndommens billedbok.
10:35 
Kjærlighet i krig
Han var tysk og hun var norsk. Men så kom krigen. Dette er en historie om kjærlighet, og om filmer som forsvant og som dukket opp igjen.
11:05 
Mord i paradis [Repris]
Britisk krim. Sjølv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løyse mordgåter. Ein turist hevdar å kunne gje alibi til ei kvinne som vart dømt for drap for sju år sidan. Teamet må opne ny etterforsking av saka. ,. Del 7 av 8.
11:55 
20 spørsmål
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende: Finn Bjelke, Lene Kongsvik Johansen, Øystein Bache og Rune Gokstad. Programleder: Knut Borge.
12:20 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk dramaserie om kvardagsliv og dramatikk frå ein legepraksis i Stockholms skjergard. I hovudrolla: Samuel Fröler. ,. Del 9 av 12.
13:20 
Tidsbonanza: Helge-TV-bonanza
Helge-TV hadde dyr og store maskiner i studio, tause kvinner, folk med spesielle egenskaper og suverene programledere. De som kniver om ære i dagens program er Hallvard Flatland og Katarina Flatland vs. Sofie Tande-Petersen og Alf Tande-Petersen. Programleder er Thomas Felberg.
14:10 
Draumen om månen [Repris]
Amerikansk dokumentarserie. Neil Armstrong tek eit lite steg. Blir det eit gigantisk sprang for menneskeslekta?. ,. Del 5 av 6.
15:05 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. De to antikkhandlerne Helle Vilsbæk og Ronni Veng konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. I tre dager får de 10 000 kroner hver til å bruke på antikviteter og retrogjenstander, og i dag handler de i Hobro og omegn. Funnene blir taksert av en ekspert, og dagens vinner er den som får den beste vurderingen på sine kjøp. Den fjerde dagen er det finale, og da blir varene solgt på auksjon. ,. Säsong 4. Del 18 av 20.
15:35 
Mord i paradis [Repris]
Britisk krim. Sjølv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løyse mordgåter. Det blir eit kaotisk val på Saint Marie då det oppstår dramatikk i røystelokalet. ,. Del 8 av 8.
16:30 
Herskapelig: Hotell Union
Hotell Union, Øye er intet mindre enn et eventyr midt inni Sunnmørsalpene. Toppen Bech har dratt langt og lenger enn langt inn i Nordangsfjorden for å la herskapelige seere oppleve en stor dose "La belle epoque" - gjennomført og bevart i hver krik og krok. Skjønnhet, velsmakende mat, vin og minst tjue himmelsenger, er noen av ingrediensene.
17:00 
En ekte finnmarking
Finnmark er fantastisk, men kan også kreve sitt av de som bor der. Så hvordan er en ekte finnmarking? Kanskje finner vi ham i Vardø.
17:10 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Br. dramaserie. Medan Aidensfield opplever væpna ran, er det bryllaup som står i hovudet på Jenny og Merton. Bellamy er fortvila over at Gina takkar nei til frieriet hans, sjølv om ho ventar barn med han. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. ,. Säsong 13. Del 4 av 25.
18:00 
Friidrett: Diamond League fra Doha
Kommentator: Vebjørn Rodal, Karen-Marie Ellefsen, Jann Post.
19:30 
Kulturstripa
Bli med inn i radiostudio der vi snakker om populærkulturen som gir hjertebank, og hjelper deg å velge det som er verdt tiden din.
19:55 
Det går en kjempe gjennom landet
I et minnespinn portretterer Andreas Diesen Erik Bye.
21:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
Sånn er Norge [Repris]
Likestilling. Norge er blitt kåret til verdens mest likestilte land. Hvordan er vi blitt så likestilte og hvorfor er mange mot Norges form for likestilling?. ,. Del 10 av 15.
21:25 
Seriehøsten 2020
Hva skal du se på TV i høst?. Filmpolitiets Marte Hedenstad og Sigurd Vik geleider deg gjennom høstens norske tv-serier og byr på eksklusive klipp, de beste gjestene og ikke minst: utdeling av Seriekritikerprisen.
23:25 
Australia rundt med Griff [Repris]
Britisk reiseserie. Frå Rawlinna til Sydney. Opplev Australia langs jernbanen som bygde landet, saman med komikaren Griff Rhys Jones. Sauer, flygande legar og bingovertinner i drag venter langs Indian Pacific. Det er enno 3000 kilometer igjen til Sydney. ,. Del 2 av 6.
00:10 
NRK Musikk - låt for låt: Klassisk fra festivalsommeren 2020
Denne festivalsommeren ble annerledes, men det ble likevel holdt konserter. Her er noen høydepunkter fra blant annet Festspillene i Bergen, Olavsfest og Risør kammermusikkfest.
00:50 
Hvem bor her?
Norsk underholdningsserie. En kunstner, en prosjektansvarlig, en eiendomsutvikler, en prosjektleder og en selger viser hverandre hjemmene sine. Men hvem bor hvor? Sesong 1. ( 5:10).
01:30 
Arbogasaken [Repris]
Motivet. Eksmannen til Johanna drukner. Foreldrene blir knivstukket i sommerhuset. Er Johanna en kaldblodig morder med et iskaldt sinn? Svensk dokumentarserie. ,. Del 5 av 6.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Oddasat - nyheter på samisk
02:20 (03:50)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå