Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Br. dramaserie. På ein gard blir tre barn foreldrelause, og Steve hjelper dei. 18 år gamle Meg ønskjer å bli formyndar for dei yngre syskena sine. Vernon kastar seg inn i campingbransjen, men det er David som underheld gjestene. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. ,. Säsong 13. Del 7 av 25.
09:50 
Herskapelig
I 630 år har slekten Ringnes drevet det herskapelige bruket som ligger ved Krøderen, og som er en eventyrgård nær riksveien til Hallingdal og Valdres. Toppen Bech og Herskapelig befinner seg i kveld ved foten av Norefjell.
10:20 
Herskapelig
Som en liten middelalderborg midt i Orkanger sentrum ligger Baardshaug herregård med sine utrolig vakre interiører - og sin fascinerende historie. Toppen Bech inviterer til et fargerikt og herskapelig opphold, og med på gjestelisten er Nils Arne Eggen.
10:50 
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Britisk reiseserie. Stratford-Upon-Avon. Fire generasjoner er om bord på elvebåten da Tim og Pru reiser langs Stratford-upon-Avon-kanalen. Ekteparet mimrer om samliv og karriere. ,. Säsong 3. Del 6 av 6.
11:40 
20 spørsmål
Norsk humor-quiz. Spørrekonkurranse for de munnrappe med Ingerid Stenvold, Finn Bjelke, Trond-Viggo Torgersen og Helen Vikstvedt. Programleder: Knut Borge.
12:05 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk dramaserie om kvardagsliv og dramatikk frå ein legepraksis i Stockholms skjergard. I hovudrolla: Samuel Fröler. Sesong 1. ,. Säsong 1. Del 12 av 12.
13:00 
Bokekspedisjonen [Repris]
Siri Pettersen - Herøy. Ord vi deler. Bokekspedisjonen kjører til Herøya i Helgeland og fantasyforfatter Siri Pettersen. Programleder Pia Rivelsruds Bokbil stopper på 12 litterære steder i hele Norge. Her snakker de om hvordan hjemstedet har inspirert forfatteren i tekster om kjærlighet, tapte drømmer, barndom, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, på Herøya eller andre steder. ,. Del 3 av 12.
13:30 
TING!: Tupperware. Kvinnefrigjøring i en liten plastboks.
I programserien TING!. forteller motekulturhistoriker Ragnhild Brochmann og kulturjournalist Anita Reinton Utgård deg historien bak ting du omgir deg med i hverdagen - små ting som kan si noe større om samfunnet og kulturen vår. Gjennom spilte scener, animasjon og arkivklipp får du design-historie fortalt på en leken, kjapp og uhøytidelig måte.
13:35 
Victoria [Repris]
Britisk historiedrama. Albert nyter litt fritid sammen med familien, men Victoria er utålmodig etter å dra tilbake til palasset og politikken. ,. Säsong 3. Del 3 av 8.
14:20 
Victoria [Repris]
Britisk historiedrama. ,. Säsong 3. Del 4 av 8.
15:15 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie fra 2018. Danske antikkhandlere konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. Anne Mette Jensen og Bettina Pedersen får hver dag i tre dager 10 000 kroner hver å handle for. En vurderingsekspert kårer dagsvinneren, og på finaledagen blir funnene solgt på auksjon. Denne gangen er duellantene i Odense. ,. Säsong 7. Del 1 av 12. Producerat år 2018.
15:45 
Mine besteforeldre og krigen [Repris]
Britisk dokumentarserie. Kristin Scott Thomas. Bestefaren til Kristin Scott Thomas redda tusenvis av liv i Dunkerque. ,. Del 2 av 4.
16:30 
Herskapelig
Toppen Bech og Herskapelig besøker Hotell Mundal, Fjærland - et morsomt, historisk fenomen ved Jostedalsbreens fot. Jostein Gaarder vender tilbake som gjest - etter i sin ungdom å ha vært grisepasser og pikkolo på hotellet.
17:00 
Herskapelig: Hanshus i Soknedal
Vakrere kongsgård finnes neppe i kongeriket. Toppen Bech inviterer til gammeltunet Hanshus i Soknedal, hvor Jonas og Astrid Gill Haanshuus sier gjestfritt velkommen inn i et helt livsverk.
17:30 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Br. dramaserie. På ein gard blir tre barn foreldrelause, og Steve hjelper dei. 18 år gamle Meg ønskjer å bli formyndar for dei yngre syskena sine. Vernon kastar seg inn i campingbransjen, men det er David som underheld gjestene. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. ,. Säsong 13. Del 7 av 25.
18:20 
Fra bølle til bestevenn [Repris]
Norsk dokumentarserie. Treningsleiren hos Maren er over, og hundeeierne skal prøve ut det de har lært når de kommer hjem. Det byr på nye utfordringer, oppturer og nedturer. ,. Del 4 av 7.
19:00 
Det sit i veggane [Repris]
Svensk serie. Landhandelen i Östra Ryd utanfor Norrköping er nedlagd, men rommet der butikken låg, finst enno. No vil dei nye eigarane ha tilbake det gamle butikkrommet slik det ein gong var. Erika viser korleis ein målar med eggtempera og behandlar det nylagde tregolvet med såpe. Christopher ser tilbake på rasjoneringstida under Den andre verdskrigen og undersøker ryktet om at byggmeistaren skal ha sett fyr på huset. ,. Säsong 1. Del 5 av 6.
20:00 
Torp
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
20:30 
NRK Musikk - låt for låt: Urørt 20 år
Urørt har vært arnested for ny og uoppdaget norsk musikk i 20 år. Vi feier jubiléet med nye og gamle øyeblikk fra Urørt-historien.
21:10 
Vikinglotto
21:20 
Nigellas italienske fristelser [Repris]
Britisk matprogram. La deg forføre av Nigellas lidenskap for italiensk kokekunst. En mørk, dristig dessert avslører Nigellas kjærlighet til italiensk lakris. I tillegg blir det både couscous, østers og lammeskank. ,. Del 4 av 6.
21:50 
Konspiramerika
Amerikansk dokumentar. Han selger gull, piller - og frykt. Alex Jones' konspirasjonsteorier finner gjenklang over hele USA - og i Det hvite hus.
22:40 
Helvete: Ingenting for Norge
Et av rockehistoriens mest beryktede band starter opp på et lite loft på Langhus. Få er interessert, men den ekstreme musikken sprer seg i undergrunnen.
23:25 
Den usynlege valkampen
Britisk dokumentar. Kristenkonservative og rike, politiske krefter prøver å manipulere amerikanarane til å røyste på Trump. Våpenet er tilsynelatande harmlause persondata.
00:55 
Min gigantiske kattunge [Repris]
Britisk dokumentarserie. Store kattedyr er lidenskapen til dyrepassar Giles. Jaguarungen Maya er sju veker gammal og svært krevjande. Giles uroar seg for helsa hennar. Samtidig arbeider han for å hjelpe jaguarar i det fri. ,. Del 2 av 3.
01:50 
En ekte finnmarking
Finnmark er fantastisk, men kan også kreve sitt av de som bor der. Så hvordan er en ekte finnmarking? Kanskje finner vi ham i Vardø.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Oddasat - nyheter på samisk
02:20 (04:40)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå