Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Landgang
Svensk opplevingsserie. Rosengård i Malmö er kjend for mykje uro. Men på Yalla Trappan får innvandrarkvinner arbeidserfaring og framtidstru. Det blir mykje mat inspirert av Midtausten, og Anne lærer å lage Zeinas fikenmarmelade. Med Anne Lundberg.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Br. dramaserie. Livet i Aidensfield går vidare. Da Jason Buck ser at Billy Fletcher snakkar med jenta hans, Lisa, vert han sjalu og yppar Billy til kappkøyring med motorsyklar. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. ,. Säsong 13. Del 1 av 25.
09:50 
Herskapelig: Gjørv på Inderøy
Sove i himmelseng - spise på sølvtallerkner? Toppen Bech inviterer til det herskapelige liv på landet. I dag befinner vi oss på Gjørv på Inderøy, og herskapet er Andreas og Inger Lise Gjørv.
10:20 
Herskapelig [Repris]
Sove i himmelseng - spise på sølvtallerkner? Toppen Bech inviterer til det herskapelige liv på landet. I dag befinner vi oss på Melgården i Åmot, og herskap er Kirsti Marit Mykleby. ,. Del 7 av 9.
10:50 
Mord i paradis [Repris]
Britisk krim. Sjølv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løyse mordgåter. Etter eit dødsfall på cricketbana retter mistanken seg mot lagkameratane til den omkomne. ,. Del 4 av 8.
11:45 
20 spørsmål
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende: Finn Bjelke, Helén Vikstvedt, Paul Håvard Østby og Cille Biermann. Programleder: Knut Borge.
12:10 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk dramaserie om kvardagsliv og dramatikk frå ein legepraksis i Stockholms skjergard. I hovudrolla: Samuel Fröler. ,. Del 6 av 12.
13:05 
Tidsbonanza: Humorbonanza
Norsk humor på fjernsyn blir til lek og moro når "sa brura"-vitser er oppe til avklaring i Hot or Not. Gjestene som møtes i Humorbonanza er Trine Lise Olsen og Rune Nilson vs. Siri Kristiansen og Hallvard Holmen. Programleder er Thomas Felberg.
13:55 
Kosterhavsfestivalen
Vi blir med cellist Martin G. Rasten på et sommereventyr til Kosterøyene, som ligger idyllisk til utenfor kysten av svenske Bohuslän. Her har han sammen med tenoren Thomas Flodin arrangert Kosterhavsfestivalen hvert år siden 2005. Vi får dele stemningsfulle opplevelser med musikere og publikum under festivalen i juli i fjor.
14:15 
Draumen om månen [Repris]
Amerikansk dokumentarserie. 20 juli er det 50 år sidan månelandinga. Dette er eit heilt nytt blikk på den lange ferda mot månen, historiene vi kjenner så godt og dei vi ikkje anar noko om. Sovjetunionen skyt opp verdas fyrste kunstige satellitt. Romkapplaupet er i gang. ,. Del 2 av 6.
15:10 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. De to antikkhandlerne Betinna Pedersen og Michael Christiansen konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. I tre dager får de 10 000 kroner hver til å handle antikviteter og retrogjenstander, og i dag besøker de selgere i Fredericia og omegn. Funnene blir taksert av en ekspert, og vinneren er den som får den beste vurderingen på sine kjøp. Den fjerde dagen er det finale, og da blir varene solgt på auksjon. ,. Säsong 4. Del 15 av 20.
15:40 
Mord i paradis [Repris]
Britisk krim. Sjølv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løyse mordgåter. Teamet må reise til London på jakt etter dei mistenkte i ei drapssak. ,. Del 5 av 8.
16:30 
Herskapelig
Sove i himmelseng - spise på sølvtallerkner? Toppen Bech inviterer til det herskapelige liv på landet. I dag befinner vi oss på "Giæverland" i Troms, og herskapet er Ola og Nina Giæver.
17:10 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Br. dramaserie. Livet i Aidensfield går vidare. Da Jason Buck ser at Billy Fletcher snakkar med jenta hans, Lisa, vert han sjalu og yppar Billy til kappkøyring med motorsyklar. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. ,. Säsong 13. Del 1 av 25.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
EM-kvalifisering fotball kvinner: Norge - Wales
Kommentator: Carl-Erik Torp, Christian Nilssen.
20:00 
Kulturstripa
Bli med inn i radiostudio der vi snakker om populærkulturen som gir hjertebank, og hjelper deg å velge det som er verdt tiden din.
20:30 
Extra
20:45 
Nigellas italienske fristelser [Repris]
Britisk matprogram. La deg forføre av Nigellas lidenskap for italiensk kokekunst. Søte sambuca-kyss følger en saftig, fylt svinekam når Nigella inviterer vennene sine til italiensk aften. ,. Del 3 av 6.
21:20 
WHO - hvem har kontrollen?
Fransk dokumentar. Fra vellykket samarbeid til kamparena for supermaktene. Koronapandemien har satt Verdens helseorganisasjon på prøve.
22:15 
113 [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2020. Et fly må avbryte take-off når en passasjer får hjerteinfarkt om bord. Det står om sekunder for Charles og Merete i kampen om å nå sykehuset i tide. Sesong 2 . ,. Del 4 av 10. Producerat år 2020.
23:00 
Sju kontinenter, én klode [Repris]
Britisk naturserie. Europa. En eventyrlig artsrikdom utviklet seg etter at kontinentene gled fra hverandre for 200 millioner år siden. Italienske ulver, Wiens hamstere og dragene i Slovenia. Selv tettbefolkede Europa skjuler dyr i små lommer av villmark. ,. Del 5 av 7.
23:45 
Sagaen om Gudrid Torbjørnsdatter
"Myndig og ferm i all sin ferd" og blant middelalderens mest bereiste. Formidable Gudrid fødte barn i Amerika og dro på pilegrimsferd til Vatikanet. Islandsk dokumentar.
00:45 
Hvem kjører?
Amerikansk dokumentar. Kan vi legge livene våre i hendene på selvkjørende biler? Et innblikk i hvordan de faktisk virker og hvordan fremtiden kan se ut.
01:40 
Ikke spør om det [Repris]
Tourette. Få svar på spørsmålene du ikke tør å stille i "Ikke spør om det". Er det lurt å holde seg unna når en med Tourette har kniv? Er det deilig å ticse?. ,. Säsong 2. Del 2 av 8.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Oddasat - nyheter på samisk
02:20 (04:40)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå