Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Landgang
Svensk opplevingsserie. Anne møter menneske og matkulturen deira i uvanlege miljø. Organisasjonen Clowner utan gränser vil skape håp, latter og draumar for barn i vanskelege situasjonar. På ein flyktningleir og ein barneheim i Rwanda arbeider klovnane Karin og Camilla. Med Anne Lundberg.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Br. dramaserie. Jenny og Liz blir nøydde til å passe barn når eit bondeektepar forsvinn. Vernon tek med seg ein motvillig Bernie på ein liten ferie til eit landleg hotell. Med: Duncan Bell, David Lonsdale, Peter Benson m.fl. (Heartbeat) Sesong 12. ,. Säsong 12. Del 24 av 25.
09:50 
Herskapelig [Repris]
I dag: Uppigard-Sulheim i Bøverdalen. Redaktør: Toppen Bech. ,. Del 7 av 7.
10:20 
Herskapelig: Fearnley, Råsjøen i Hakadal
Sove i himmelseng - spise på sølvtallerkner? Toppen Bech inviterer til det herskapelige liv på landet. I dag befinner vi oss på Råsjøen i Hakadal, og herskapet er Thomas og Sissel Fearnley. Regissör: Pål Sommer-Erichson.
10:50 
Mord i paradis [Repris]
Britisk krim. Sjølv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løyse mordgåter. Ein tidlegare skulekamerat av Florence blir funnen død under eit stup. ,. Del 2 av 8.
11:45 
20 spørsmål
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende: Finn Bjelke, Nina Stensrud Martin, Øystein Bache og Cille Biermann. Programleder: Knut Borge.
12:10 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk dramaserie om kvardagsliv og dramatikk frå ein legepraksis i Stockholms skjergard. I hovudrolla: Samuel Fröler. ,. Del 4 av 12.
13:05 
Tidsbonanza: Helsebonanza
Treningstrender, treningsapparater og slanketrender; eller nakenyoga, bullworker og grapefruktkur. Det er mye å dykke ned i for dagens gjester, som er Pia Rivelsrud og Wasim Zahid, Vibeke Klemetsen og Yngvar Andersen. Programleder er Thomas Felberg.
13:50 
Mord i paradis [Repris]
Britisk krim. Sjølv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løyse mordgåter. Humphrey og Martha tar inn på eit avsides hotell. Men eit mord første kvelden gjer helga mindre romantisk enn planlagt. ,. Del 3 av 8.
14:45 
Herskapelig: Kaupanger hovedgård
Norsk serie fra 1999. Toppen Bech inviterer til det herskapelige liv på landet. I dag befinner vi oss på Kaupanger hovedgård, og herskapet er Christen Knagenhjelm og Randi Steine Knagenhjelm. Producerat år 1999.
15:10 
Herskapelig: Sygard Grytting i Harpefoss
Toppen Bech inviterer til det herskapelige liv på landet. I dag befinner vi oss på Sygard Grytting i Harpefoss, og herskapet er Stig Grytting og Hilde Nustad Grytting.
15:40 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Br. dramaserie. Jenny og Liz blir nøydde til å passe barn når eit bondeektepar forsvinn. Vernon tek med seg ein motvillig Bernie på ein liten ferie til eit landleg hotell. Med: Duncan Bell, David Lonsdale, Peter Benson m.fl. (Heartbeat) Sesong 12. ,. Säsong 12. Del 24 av 25.
16:30 
Friidrett
NM friidrett. Kommentator: Vebjørn Rodal, Karen-Marie Ellefsen, Jann Post.
19:00 
Hvem bor her? [Repris]
Norsk underholdningsserie. En gründer, en eiendomsmegler, en arkitekt, en advokat og en produktsjef viser hverandre hjemmene sine. Men hvem bor hvor? Sesong 1. ,. Säsong 1. Del 4 av 10.
19:45 
Smilehullet
Klipp med humoristiske perler fra arkivet i Underholdningsavdelingen.
20:00 
Jonas Fjeld og Judy Collins - live fra operaen i Oslo
To folkekjære artistar i utsøkt samspel. Fjeld og Collins syng eigne og andres countryperler for eit lydhøyrt publikum i Operaen i Oslo. Norsk/amerikansk konsert.
21:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
Australia rundt med Griff [Repris]
Britisk reiseserie. Frå Perth til Kalgoorlie. Opplev Australia langs jernbanen som bygde landet, saman med komikaren Griff Rhys Jones. Spennande møte med Vest-Australias folk, rike natur og dyreliv venter på den første delen av den legendariske jernbanelina Indian Pacific. ,. Del 1 av 6.
22:00 
Dora Thorhallsdottir - Familiegreier
Denne varme og morsomme standupforestillingen ble spilt over hundre ganger på Latter og på turne over hele Norge. Doras erfaring som komiker og relasjonsterapeut gir henne unike forutsetninger for å se det komiske i alt som omhandler familien. I "Familiegreier" tar hun for seg alt fra arveoppgjør til slektsforskning, svigerfamilier, foreldremøter, julaftener, begravelser, hemmeligheter og alt annet rusk og rask de fleste av oss har i flokken.
23:15 
NRK Musikk - låt for låt: Fra festivalsommeren 2020
Høydepunkter fra en festivalsommer som ble annerledes, med musikk fra blant andre Emilie Nicolas, Unni Wilhelmsen og Øystein Greni.
23:55 
Jakta på det gode livet [Repris]
Italia. Nokre folk lever lengre, lykkelegare, meir velfungerande liv enn andre. Italienarane har vore blant dei friskaste i verda, trass i dårleg økonomi, mykje røyking, høgt alkoholkonsum og lite mosjon. ,. Del 2 av 6.
00:35 
Arbogasaken [Repris]
Tiltalen. Eksmannen til Johanna drukner. Foreldrene blir knivstukket i sommerhuset. Er Johanna en kaldblodig morder med et iskaldt sinn? Svensk dokumentarserie. ,. Del 4 av 6.
01:05 
Lindmo [Repris]
Norsk talkshow med Anne Lindmo som programleder. Målet er å samle gjester som gløder og som kan kunsten å fortelle historier folk kjenner seg igjen i, sånn at det svinger i både topplokket og i lattermuskelen og innerst i sjelen hos seerne våre. Sesong 17. ,. Säsong 17. Del 2 av 15.
01:57 
Øyeblikk fra Norge Rundt
Drømmen er å ha fiskebruk i etasjen nede og så frisør med cafe oppe, men først må hun skjære noen torsketunger.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Oddasat - nyheter på samisk
02:20 (03:51)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå