Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:15 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk dramaserie om kvardagsliv og dramatikk frå ein legepraksis i Stockholms skjergard. I hovudrolla: Samuel Fröler. ,. Del 1 av 12.
09:10 
Ut på tur til Helgeland
Krystallklart vann, sandstrender og tusenvis av øyer. Nei, vi skal ikke til Hellas, men til Helgeland!. Ingrid Langeland Olderbakk legger ut på øyhopping på Helgelandskysten. Med start på Vega får hun bli med på merking av ørneunger og sanking av ærfugldun, hun drar på ridetur, sykler og padler kajakk, får fisk og opplever lundefuglene på Lovund før reisen avsluttes med Trænafestivalen, langt til havs.
10:10 
Ut i naturen [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2018. Trøbbel. Ei ugle ligger livløs etter kollisjon med et vindu, og en rev henger etter halen under ei bru. Seervideoer viser hva som skjedde og hvordan dyrene fikk hjelp. Men ofte finner ville dyr og fugler en løsning selv. ,. Del 4 av 5. Producerat år 2018.
10:50 
Der ingen skulle tru, sesong 15
14:45 
Den svenske dansebandsuka i Malung
Svensk underholdning. 50.000 feststemte mennesker, 82 danseband og sju kvelder med danseglede: Det er klart for Svenska dansbandsveckan 2019!.
16:15 
Fakta om ville katter
Britisk dokumentar fra 2018. Katten er det ultimate rovdyret på planeten. Vi treffer noen av de mest spektakulære dyrene i kattefamilien. Vi møter feltforskerne bak serien. Ny teknologi brukes til å teste nye teorier om kattedyrene. Norsk kommentar: Dennis Storhøi. (Big Cats: The Science Of). Producerat år 2018.
17:05 
I fjordens dyp
Fra iskalde mørke dyp til hektiske uker i midnattssol. Det unike, fargerike livet i og langs norske fjorder slik du aldri har sett det før. Tysk naturprogram.
18:00 
Ole Ivars fyller 50 år!
Gled deg til en forrykende kveld med Norges mest populære danseband, og gled deg til å synge og danse med. Fra Vikingskipet på Hamar serveres alle topp-låtene på løpende bånd. Ta på danseskoene og gjør deg klar!.
19:00 
Rune Larsen - Heartbeat
Norsk underhaldning. Evigunge Larsen og dei gode venene hans, Anne Veddeng og Bjarte Hjelmeland, byr på intimkonsert i ein koseleg vinkjellar i Bergen.
19:30 
Dokusommer: Honninglandet
Den prisvinnende, såre og tankevekkende historien til birøkteren Hatidze, som opplever at nye naboer og nye tider truer livsgrunnlaget hennes. Makedonsk dokumentar.
21:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
Unge inspektør Morse [Repris]
Britisk krim fra 2017. En lærer forsvinner fra en privatskole, og Endeavour må ty til forkledning for å løse saken. Samtidig tar etterforskningen av Eddie Nero en blodig vending. Med: Shaun Evans, Roger Allam, Dakota Blue Richards. ,. Säsong 5. Del 6 av 6. Producerat år 2017.
22:40 
Festivalsommer: Ole Paus og Motorpsycho fra Olavsfest
Mange vil nok mene at Ole Paus og Motorpsycho er to verdener som møtes. Mulig det, og nettopp da kan det oppstå magi. I selveste Nidarosdomen.
23:45 
Bill Clinton - en nasjonal affære [Repris]
Sex, løgn og lydbånd: den politiske thrilleren som satte Clintons presidentskap på spill. Republikanerne vil frigi "Starr-rapporten" før mellomvalget. Saftige detaljer fra rapporten blir mat for media. Amerikansk dokumentarserie. ,. Del 6 av 7.
00:25 
Dokusommer: Anders, jeg og hans 23 kvinner
Svensk dokumentar. Nahid oppdager at mannen hun treffer, tennisspilleren Anders, har 23 andre kvinner. 23! Nå vil hun lage en film for å få utløp for sinnet.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Mysteria i Brokenwood [Repris]
Den rufsete, men rutinerte etterforskaren Mike Shepherd løyser mordgåter i pittoreske Brokenwood. Det nærmar seg desember, men julestemninga forsvinn brått i Brokenwood. Eit brutalt drap kan vise seg å vere politisk motivert. Newzealandsk krim. ,. Del 4 av 4.
03:30 (04:23)
Amerikanske myter [Repris]
Britisk dokumentarserie. Supermakten. Hvor mye er sant av USAs historie slik vi kjenner den?. Var etterkrigstida en gyllen æra i USA, eller en tid preget av propaganda, rasemotsetninger og atomfrykt?. ,. Säsong 1. Del 3 av 3.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå