Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
07:55 
Svalbard, mektig og magisk: Luftig landskap
Bli med på opplevelsen av arktisk natur sett gjennom linsen på et spesialkamera. Bildene er fra seilasen NRK gjorde rundt Svalbard i august 2019.
08:45 
Tore på sporet [Repris]
Arthurs russiske mamma. Tromsøgutten Arthur Jørgensens mor er russisk og bodde hele oppveksten på et barnehjem. Hun vet ingen ting om sin slekt, og etter at mora fikk hjerneslag tar han grep og kontakter Tore Strømøy. Han ber Tore lete etter moras russiske slekt, for hennes skyld. ,. Säsong 10. Del 3 av 6.
09:30 
Ekvator frå lufta [Repris]
Sør-Amerika. Ovanfrå kan vi sjå korleis avskoging, flaum og ulovleg jakt truar det rike livet langs ekvator. Politiet patruljerer Brasils regnskog i fly, på jakt etter illegal tømmerhogst. Britisk dokumentarserie. ,. Del 2 av 4.
10:30 
Gym med Yngvar: Søndagsgym
Fem minutter gym og godt selskap. Med Yngvar Andersen.
10:35 
Der ingen skulle tru, sesong 7
13:30 
Deilige danske hotell [Repris]
Dansk serie. Vejrø Resort. Melvin prøver å lære seg å røyke sigar mens Christine prøver seg på tennisbanen. Vejrø Resort byr på øyluksus. ,. Del 3 av 4.
15:00 
Dokusommer: Forelska i romantiske komedier
Britisk dokumentar. De byr på lettbeint og lystig underholdning, men hva forteller romantiske komedier oss egentlig om hvordan vi ser på kjærlighet, forhold og romantikk?.
16:20 
En stille forsvinning [Repris]
Dansk dokumentarserie fra 2017. Bjørn er 49 år når han rammes av Alzheimer. Familien sørger over at de gradvis mister ham. Kan en alternativ behandlingsform i USA gi nytt håp?. ,. Del 2 av 2. Producerat år 2017.
17:20 
Hvorfor biter fisken? [Repris]
Havfiske og laksefiske. Rune drar til Mehamn på fiske etter havets dronning. Noen av forberedelsene gjør han i Ålesund akvarium, der han tester ut om fiskene foretrekker makrell eller akkar. Det er mange uløste spørsmål når det gjelder laksen. Et av dem er hvorfor laksen i det hele tatt biter på kroken på vei opp gyteelva. Den skal jo ikke ha mat, for den slutter å spise når den går fra havet og opp i elva. På Høylandet får Rune litt av svaret. ,. Del 2 av 5.
18:00 
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Britisk serie. Nord-India. Skuespillerparet Prunella Scales og Timothy West elsker elvebåter og kanaler. Elva Brahmaputra nord i India er både uforutsigbar og vill, og byr på rike og varierte natur- og kulturopplevelser. ,. Del 2 av 6.
18:50 
Countrymusikkens historie [Repris]
Hillbilly-poeten. Fra ydmyke salmer og blues til megakonserter og milliardindustri. Dette er countrymusikkens historie. 1945-1953: Hank Williams, honky-tonk og bluegrass preger countrymusikken etter krigen. Amerikansk dokumentarserie av Ken Burns. ,. Del 3 av 9.
19:45 
Hovedscenen: Gallakonsert med Los Angeles Filharmonien
Los Angeles Filharmonien feirer deres 100-års jubileum med å invitere tre av orkesterets sjefdirigenter til å dirigere på samme konsert. Zubin Mehta var sjef fra 1962 til 1978 og han dirigerer La Valse av Maurice Ravel. Esa-Pekka Salonen var sjef fra 1992 til 2009 og han leder orkesteret i Symfoni nr.4 av Witold Lutoslawski. Orkesterets nåværende leder, Gustavo Dudamel dirigerer Ildfuglen Suite av Igor Stravinskij. Det hele avsluttes med en verdenspremiere av et nytt verk for tre dirigenter av Daníel Bjarnason. En historisk kveld med et repertoar som gjenspeiler orkesterets moderne profil - en profil som har gitt dem betegnelsen - "Amerikas viktigste orkester" (New York Times). Presentert av Arild Erikstad.
21:20 
Gulag - Sovjets dødsleirar [Repris]
Fransk dokumentarserie. Offer for revolusjonen. Utbytta, fornedra og utsett for umenneskeleg liding. Tjue millionar menneske vart offer for dei sovjetiske arbeidsleirane. Kort etter revolusjonen i 1917 fengslar bolsjevikane tusenvis av politiske fangar og kriminelle på Solovkiøyane. Og i 1922 kjem Stalin til makta. ,. Del 1 av 3.
22:15 
Nazistenes vei til makten [Repris]
Britisk dokudrama. Politikken. Fra demokrati til tyranni på fire år. En intens thriller om det politiske spillet som førte Hitler til makten. Etter et mislykket kuppforsøk i 1923 legger Hitler om strategien. Han vil ødelegge demokratiet fra innsiden. ,. Del 1 av 3.
23:15 
Dokusommer: Da verdenskrigen kom til Ringerike
Norsk dokumentar. I april 1940 kom tyske nazistyrker til Haugsbygd. Flere tusen norske soldater og frivillige samlet seg for å drive dem tilbake i harde kamper.
00:10 
Ekorn - en søt suksess
Norsk kommentar. De flyr, svømmer, takler ekstreme miljøer og sprer glede. Den akrobatiske ekornfamilien er en suksesshistorie verden over. Tysk naturprogram.
01:00 
Dokusommer: Louis Theroux - sex uten samtykke?
Britisk dokumentar. Saif beskyldes for å ha voldtatt en medstudent. Han hevder sin uskyld og blir frikjent i retten. Men Louis finner ut at saken har flere sider.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Jordens salt
Fransk portrett. I 40 år har Sebastião Salgados fanget mennesker i ekstreme situasjoner med kameralinsen. Filmskaper Wim Wenders tar for seg fotografens livsverk.
03:50 (04:47)
Paradishager [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Hva er byggesteinene til paradishager, og hvordan ble de til? Oppdag hvordan vesten har latt seg inspirere. Monty lar seg imponere av tulipaner i Istanbul, og hvordan hagene i India kan by på en ny, åndelig opplevelse. I Storbritannia ser vi nærmere på hvordan de kongelige hagene og offentlige steder er inspirert av paradishager. Med: Monty Don. ,. Del 2 av 2. Producerat år 2017.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå