Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. (Heartbeat)Greengrass skriv til David at han vil bli hos syster si. Ein eigedomsmeklar får i oppdrag å selje huset hans i Aidensfield. Det skjer fleire innbrot, og politiet får mykje å gjere. ,. Säsong 10. Del 23 av 24.
09:50 
Når livet vender [Repris]
Svensk serie fra 2018. Annas datter Agnes ble født med en hjerneskade. Hun er 14 år, og kan verken se, prate eller gå. Om hun får lungebetennelse, kan hun dø. Hvordan har livet blitt som mor til Agnes? Med Anja Kontor. ,. Säsong 5. Del 6 av 7. Producerat år 2018.
10:20 
Elizabeth - dronning av vår tid [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Det blåser på toppene. Både privat og som dronning blir 90-tallet et veldig krevende tiår for Elizabeth II. Windsor Castle brenner. Ekteskapene til tre av barna hennes havarerer. Og i 1997 dør prinsesse Diana under dramatiske omstendigheter. (Elizabeth). ,. Del 6 av 8. Producerat år 2018.
11:05 
20 spørsmål
Norsk humor-quiz. Spørrekonkurranse for de munnrappe med Finn Bjelke, Ingerid Stenvold, Cille Biermann og Helen Vikstvedt. Programleder: Knut Borge.
11:35 
20 spørsmål
Norsk humor-quiz. Spørrekonkurranse for de munnrappe med Finn Bjelke, Cille Biermann, Rune Gokstad og Helén Vikstvedt. Programleder: Knut Borge.
12:00 
Familieekspedisjonen [Repris]
Norsk serie fra 2018. Ut mot havet! Familiene skal på tur på Bremangerlandet helt vest i Sogn og Fjordane. Her er det kritthvite strender, fisk i havet, krabbekoking i strandkanten, og veldig mange mygg. Programleder er Ingrid Gjessing Linhave. Sesong 1. ,. Säsong 1. Del 11 av 16. Producerat år 2018.
12:40 
Monsen på villspor [Repris]
Norsk opplevelsesserie fra 2016. Lars Monsen blir satt av ved en bre på høyfjellet, og han må velge en rute som er sikker. Dette blir en skitur med skredfare og overraskende vær, midt på sommeren. ,. Säsong 2. Del 4 av 6. Producerat år 2016.
13:40 
Koronakonserter: Knut Reiersrud, familien Nordheim, Harpreet Bansal og Adrian Fiskum Myhr
I kveldens konsert fra Sentralen møter vi blueskongen Knut Reiersrud, familien Nordheim og fiolinisten Harpreet Bansal sammen med Adrian Fiskum Myhr.
14:40 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. Danske antikkhandlere konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. Thor og Bettina har konkurrert gjennom hele uken, og nå er tiden inne for auksjonen som skal avgjøre det hele. ,. Säsong 8. Del 12 av 12.
15:10 
Gym med Yngvar: Yogagym
Fem minutter gym og godt selskap. Med Yngvar Andersen.
15:15 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. (Heartbeat)Greengrass skriv til David at han vil bli hos syster si. Ein eigedomsmeklar får i oppdrag å selje huset hans i Aidensfield. Det skjer fleire innbrot, og politiet får mykje å gjere. ,. Säsong 10. Del 23 av 24.
16:00 
Studio 2
P2s daglige ettermiddagsprogram, direktesendt fra radiostudio. Vi oppdaterer deg på de viktigste sakene fra kultur og samfunn. Programledere er Kristian Bendiksen, Turi Grønbech, Otto Haug, Martha Våge, David Vekony.
18:00 
Symesterskapet UK [Repris]
Britisk serie. Utfordringene er mange og tidsfristene korte. Konkurransen er hard om å bli britenes aller beste med nål og tråd. En Dior-inspirert kjole er det første plagget deltakerne skal trylle fram. Etter omsøm og skreddersøm sier dommerne sitt, og ti blir til ni. ,. Del 1 av 8.
19:00 
På cruise med Jane McDonald [Repris]
Britisk reiseprogram. Alaska. Joviale Jane reiser på luksuriøse cruise verda rundt. Alaskas landskap og dyreliv kan ta pusten frå sjølv den mest blaserte turist. ,. Säsong 1. Del 4 av 4.
19:45 
Planetene [Repris]
Jorden og Mars. Hver planet i solsystemet har en dramatisk historie. En gang i tiden var Mars en vakker vannverden, en oase av håp i det sterile universet. Men var det liv der? Britisk dokumentarserie. ,. Del 2 av 5.
20:45 
Militærligaen
Svensk dokumentarserie. Tre minutt. Ligaen har gjort eit postran i Svedmyra. No slår dei til med eit dobbeltran mot banken og posten i Ösmo. Del 3 av 6.
21:15 
Gulag - Sovjets dødsleirar [Repris]
Fransk dokumentarserie. Stalin strammar grepet. Utbytta, fornedra og utsett for umenneskeleg liding. Tjue millionar menneske vart offer for dei sovjetiske arbeidsleirane. Med bygginga av Moskvakanalen og ny jernbane aukar talet på straffangar. Sult og sjukdom råkar dei innsette under den andre verdskrigen. ,. Del 2 av 3.
22:15 
Nazistenes vei til makten [Repris]
Britisk dokudrama. Makten. Fra demokrati til tyranni på fire år. En intens thriller om det politiske spillet som førte Hitler til makten. Nazistene overtar styringen i 1933. Men demokratiet står sterkt, så Hitler spiller på frykt for venstreradikale for å kunne kneble meningsmotstandere. ,. Del 2 av 3.
23:15 
Helene sjekker inn [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2018. Nyfødt intensiv. Hvordan er det å være foreldre når barnet ditt svever mellom liv og død?. I denne episoden flytter programleder Helene Sandvig inn på Nyfødt intensiv ved St. Olavs hospital. Det møter hun foreldre som står i sitt livs mareritt og som henter en styrke de ikke visste de hadde. ,. Säsong 3. Del 1 av 4. Producerat år 2018.
00:15 
Hitlers dødsdømde svenskar [Repris]
Svensk dramadokumentar. Med Gestapo i hælane lykkast dei i å smugle ut dei første bevisa på at nazistane sto bak folkemord - og blir dømde til døden. I bagasje med dobbel botn smuglar direktøren Sven Norrman ut dokument og bilete frå Polen som visar tilinkjesgjeringa av jødane i landet. ,. Del 1 av 2.
01:00 
Dokusommer: Louis Theroux - menneskehandlerne
Britisk dokumentar fra 2017. Houston er sentrum for menneskehandelen i USA, og de fleste ofrene tvinges til å arbeide i sexbransjen. Louis møter noen av aktørene i Houstons prostitusjonsmarked. Producerat år 2017.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk dramaserie om kvardagsliv og dramatikk frå ein legepraksis i Stockholms skjergard. I hovudrolla: Samuel Fröler. ,. Del 11 av 12.
02:57 
Oddasat - nyheter på samisk
03:00 (05:24)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå