Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Midt i naturen [Repris]
Svensk naturserie frå 2017. Nokre dyr har dårlegare rykte enn andre. Utanfor Florida kan store haiar bli nærgåande. Rotta er eit skadedyr, men også intelligent og tilpassar seg lett. Og det er ikkje vanskeleg å finne dei. ,. Säsong 8. Del 7 av 9. Producerat år 2017.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Gary, sonen til Gladys, blir skoten i skuldra da han skal besøkje venninna si. Greengrass får tilbod om å skrive for ei lokalavis og får gratis varer og tenester frå kjøpmenn som håper på god omtale. Med m.a. Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka. (Heartbeat). ,. Säsong 9. Del 18 av 24.
09:50 
Alle sammen sammen [Repris]
Norsk komedie. To familier flytter sammen i huset de har arvet. Pamela og Lea er ikke forøyd med Tyras stil, og bestemmer seg for å hjelpe henne. Bendik beskyldes for hærverk på skolen og hevner seg på læreren. ,. Del 2 av 9.
10:15 
Fader Brown [Repris]
Britisk krim. Fader Brown griper inn da mørke krefter med dødelige hensikter slår til. ,. Säsong 7. Del 3 av 10.
11:00 
Gym med Yngvar: Sofagym
Fem minutter gym og godt selskap. Med Yngvar Andersen.
11:05 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk dramaserie om kvardagsliv og dramatikk frå ein legepraksis i Stockholms skjergard. I hovudrolla: Samuel Fröler. ,. Del 2 av 12.
12:05 
Ukjent arving
Svensk dokumentarserie fra 2018. Josef Nový dør i Spånga. Han etterlater seg 600 000 kroner, men arvingen hans - lillebroren Miroslav har forsvunnet. Producerat år 2018.
13:00 
Beat for beat [Repris]
Det er igjen tid for å feire musikkgleden når Beat for Beat nå er tilbake med nye oppgaver og nye artister. Artistene som skal konkurrere er Unni Wilhelmsen, Sol Heilo, Hanne Mari Karlsen mot Paal Flaata, Stephen Ackles og Vidar Busk. Programleder er Atle Pettersen. ,. Säsong 20. Del 4 av 8.
14:05 
Mesternes mester [Repris]
Norsk underholdningsserie. 10 tidligere idrettsutøvere tar turen tilbake, hvor Mesternes mester-eventyret startet for 10 sesonger siden, til Spania. På Mallorca skal de i løpet av de 10 neste ukene leve og konkurrere sammen under solen på den fantastiske øya. Det første temaet de skal konkurrere i er ALLSIDIGHET, jentene mot jentene og gutta mot gutta. Ingen skal hjem etter de tre første øvelsene, men deltagerne tar med seg poengene videre inn i neste tema. Programleder: Dag Erik Pedersen. ,. Säsong 10. Del 1 av 10.
15:05 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. Mads og Jesper er på leting etter skatter i Nyborg og omegn. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. ,. Del 13 av 30.
15:35 
Fader Brown [Repris]
Britisk krim. Hemmeligheter, hykleri og mord skjuler seg på en pikeskole. Kan fader Brown løse saken?. ,. Säsong 7. Del 4 av 10.
16:20 
Jens i Canada [Repris]
Den 400 kilometer lange Snowdrift River er fattig på fisk, og Jens er konstant sulten. Han får en stor gjedde på kroken, men er uheldig og skjærer seg i hånda. Sesong 3 . ,. Del 2 av 4.
17:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Gary, sonen til Gladys, blir skoten i skuldra da han skal besøkje venninna si. Greengrass får tilbod om å skrive for ei lokalavis og får gratis varer og tenester frå kjøpmenn som håper på god omtale. Med m.a. Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka. (Heartbeat). ,. Säsong 9. Del 18 av 24.
17:50 
Dyreparadiset Florida
Britisk dokumentar. Alligatorar, sjøkyr og eit bitte lite hjortedyr er berre nokre av dei mange artane du finn i Floridas skogar, våtmarker og kystområde.
18:45 
Extra
19:00 
Mesternes mester [Repris]
Norsk underholdningsserie. Årets første natt-test nærmer seg når konkurransen fortsetter med temaet ALLSIDIGHET. Klassiske øvelser som tidligere har vist seg å kreve enormt mye av våre deltagere står på menyen. Den som ligger nederst på resultatlisten etter tre nye konkurranser må kjempe i natt-testen, hvor en klassisk test fra tidligere sesonger er tilbake. Den som taper denne blir den første som må forlate Mesternes mester. ,. Säsong 10. Del 2 av 10.
20:00 
NRK Musikk - låt for låt: Jazzlegender
20:40 
Dynastiet Kennedy [Repris]
Amerikansk dokumentarserie. Et skudd river drømmen om Det hvite hus fra Kennedy-klanen. Mens den sørgende enken Jackie vokter sin manns ettermæle, overtar lillebror Bobby som familiens politiske håp. (American Dynasties: The Kennedys). ,. Del 5 av 6.
21:20 
Uropatruljen - politiets tøffeste karer [Repris]
Dansk dokumentarserie. Uropatruljen står overfor en ny type motstandere: Husokkupanter og politiske aktivister. Det går ikke stille for seg. ,. Del 2 av 3.
21:50 
Norge fra lufta
Se vårt vidstrakte land fra luften.
21:55 
Befolkningsveksten - er vi for mange?
Britisk dokumentar. Vi blir stadig flere, stadig eldre og bor stadig tettere. Det kan være ti milliarder av oss om tretti år. Kan vi forberede oss selv og jorda på det?.
22:50 
Bo i byen [Repris]
Svensk dokumentar. Å ha et sted å bo er viktig. For få og for dyre boliger er ikke et nytt problem. Anders Wahlgren har filmet arkitektur og boliger i snart 50 år. ,. Del 1 av 2.
23:50 
Draumen om månen [Repris]
Amerikansk dokumentarserie. Fire farlege år i romfartshistoria. USA er fast bestemt på å bli fyrst til månen, men til kva pris? Vi følgjer Apollo 1 og Apollo 8. ,. Del 4 av 6.
00:40 
Når broer kollapser
Britisk dokumentar. 43 mennesker døde da en motorveibro kollapset i Italia i 2018. Hvordan kan noe sånt skje?.
01:35 
Norge Rundt: Tett på epleblomsten
Kva skal til for å dyrke fram det perfekte eple? Det prøver me å finne ut i Hardanger. Finn din favorittreportasje på Norge Rundtkartet: nrk. no/norgerundt.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Oddasat - nyheter på samisk
02:15 (04:38)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå