Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Midt i naturen [Repris]
Svensk naturserie frå 2017. Makrellstørja kan bli tre meter og er tilbake i svensk farvatn etter meir enn 50 år. Talet på gjedde går ned i Austersjøen. Det er dårleg nytt for økosystemet. Det blir også ein tur til Florida for å plante korallar. ,. Säsong 8. Del 5 av 9. Producerat år 2017.
09:00 
Kroppens kamp mot klokka
Kva gjer den biologiske klokka med helsa vår? Og kan vi bli flinkare til å passe den interne tida betre? Ein biolog leitar etter svar.
09:55 
Litt av en jobb! [Repris]
Brannstasjonen. Norsk dokumentarserie om barn som får prøve seg i ulike jobber. Erik og Johanne finner ut hva brannfolkene gjør når det blir utrykning til brann - for plutselig kan alarmen gå. ,. Säsong 1. Del 4 av 12.
10:10 
Fader Brown [Repris]
Britisk krim. Et togran går galt og Lady Felicia og Mrs McCarthy holdes som gissel. ,. Säsong 7. Del 1 av 10.
10:55 
Gym med Yngvar: Lørdagsgym
Fem minutter gym og godt selskap. Med Yngvar Andersen.
11:00 
Matlykke [Repris]
Svensk livsstilsprogram. Kan du forandre livet på 50 dager? Kokken Tareq og helsecoachen Fia gir utfordringen til fem mennesker i ulike livssituasjoner. Allerede dag én kommer det første sjokket: mobilforbud! Tareq viser hvordan han endret livet når han begynte å lage mat fra bunnen av. ,. Del 1 av 5.
12:00 
Ut i naturen [Repris]
Norsk naturserie fra 2019. Sårbar. Et svaksynt albino-rådyr oppdager ikke fotografen. En stor havørnunge ligger helt stille i reiret for ikke å bli oppdaget. Og vi får seervideoer med morsomme og dramatiske opptak av ville dyr i norsk natur. ,. Del 2 av 5. Producerat år 2019.
12:40 
Sanger om Norge [Repris]
Trondheimsnatt er Trønderhovedstadens nye "nasjonalsang". Men sangen var ikke ment som en hyllest av byen. I kveld forteller Åge Aleksandersen historien om sangen. I Austrheim venter Anne Hvidsten på Tore for å vise fram hjemkommunen og fortelle historien bak sangen "Heim til Austrheim". ,. Del 3 av 6.
13:20 
Sanger om Norge [Repris]
På Finnøy møter Tore Strømøy Torolf Nordbø som var med i Consem-ulykken som krevde 10 menneskeliv, deriblant Torolfs barndomsvenn. "Eg lengtar heim i kveld" en hyllest både til Finnøy og den lykkelige tiden før ulykken. Og Lars Lillo Stenberg tar oss med på en annerledes Oslo-sightseeing. ,. Del 4 av 6.
14:00 
Lindmo
Det beste fra vårens sesong.
14:50 
Utrulege ritual [Repris]
Britisk dokumentarserie frå 2018. Frå fødsel til død. Små og store seremoniar og ritual formar oss til dei menneska vi er, uansett kor i verda vi bur. Ein eldgamal kinesisk kjærleiksfestival, eit tuareg-bryllaup i ørkenen og omfattande gravferder i Indonesia er berre nokre døme på korleis folk markerer store hendingar i livet. (Extraordinary Rituals). ,. Säsong 1. Del 1 av 4. Producerat år 2018.
15:40 
Symesterskapet UK [Repris]
Britisk serie. Utfordringene er mange og tidsfristene korte. Konkurransen er hard om å bli britenes aller beste med nål og tråd. Det er internasjonal uke i semifinalen, med spennende oppgaver inspirert av India, Vest-Afrika og Japan. ,. Del 7 av 8.
16:40 
Arkitektens hjem [Repris]
Arild Eriksen. Arkitekter jobber daglig med å tegne boliger for andre, men hvordan bor de selv?. Charlotte Thiis-Evensen har besøkt seks norske arkitekter for å snakke med dem om hva som skaper et godt hjem. I dag: Arild Eriksen. ,. Säsong 3. Del 6 av 6.
17:10 
Nigellas italienske fristelser [Repris]
Britisk matprogram. La deg forføre av Nigellas lidenskap for italiensk kokekunst. Til lammekoteletter med mynte og chili, passer smuldrepai med plommer og amarettikjeks til dessert. ,. Del 6 av 6.
17:40 
KORK - hele landets orkester: Caminos del Inka, Inka-veien.
KORKs peruanske sjefdirigent Miguel Harth-Bedoya har gjenoppdaget den rike musikkarven som har ligget gjemt i sør-amerikanske arkivenr, både folkemusikk fra før kolonitiden og musikk som oppsto i brytningen med kolonistene. Samtidig bidrar Caminos del Inka-stiftelsen til at ny musikk skrives. På denne multimediale konserten på Sentralen i Oslo får du oppleve musikk fra Argentina, Chile, Ecuador og Peru.
19:00 
Norsk Litteraturfestival
Siss Vik og Hans Olav Brenner inviterer til litteraturfestival på TV. Forfattere kommer på rekke og rad, alene eller sammen, med ny bok under armen eller med temaer det bør snakks om i disse dager.
21:00 
Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
Vera [Repris]
Britisk krim. Festen om bord på en båt tar brått slutt da en av gjestene blir oppdaget livløs i elva. Er det en ulykke, eller skjuler det seg noe mer bak hendelsen?. Med Brenda Blethyn. ,. Säsong 9. Del 3 av 4.
22:40 
Brian Johnson møter [Repris]
Dolly Parton. Brian Johnson er i Nashville for å besøke countrydronningen Dolly Parton. ,. Del 6 av 6.
23:25 
NRK Musikk - låt for låt: KORK med norske artister
KORK har spilt med en lang rekke norske artister. Her er et utvalg, med blant andre deLillos, Vamp, Anne Grethe Preus og Di Derre.
00:05 
Lindmo
Det beste fra vårens sesong.
00:55 
Uropatruljen - politiets tøffeste karer [Repris]
Dansk dokumentarserie. De sivilkledde, hardhudede karene i den berømte og beryktede Uropatruljen bruker utradisjonelle metoder i kampen mot narkotika, vold og kriminalitet. Et av deres tidlige oppdrag er å avsløre bakmennene bak salget av hasj. ,. Del 1 av 3.
01:25 
20 spørsmål [Repris]
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Deltagere er Gustav Nilsen, Christian Mikkelsen og Cille Biermann. Programleder er Trond-Viggo Torgersen. ,. Del 12 av 14.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Mysteria i Brokenwood [Repris]
Den rufsete, men rutinerte etterforskaren Mike Shepherd løyser mordgåter i pittoreske Brokenwood. Ein bonde blir funnen død i elva. Har han tatt livet sitt? Mike Shepherd kjem for å etterforske saka og finn ut at småbyen har fleire mørke sider. Newzealandsk krim. ,. Del 1 av 4.
03:35 (05:08)
El Club
I et hjem for prester som ikke lenger kan jobbe, fordrives tiden med blant annet hundeveddeløp. Men en tidligere altergutts beskyldninger kan komme til å stenge hjemmet. Med: Alfredo Castro, Alejandro Goic, Jaime Vadell. Chilensk drama fra 2015. Regissör: Pablo Larraín.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå