Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Husdrømmer [Repris]
Svensk serie fra 2018. En 50-tallsvilla sør for Malmö er drømmehuset til Sandra og Johannes. Alt virker perfekt. Helt til det forandrer seg til noe helt annet. ,. Säsong 5. Del 8 av 8. Producerat år 2018.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Malcolm Colbourne får tolmodet sett på prøve: ein stor feide med naboen Clegghorn da sonen blir mistenkt for skyting på nabogarden. Det rablar heilt for han da han oppdagar at kona er utru med den lokale kjøpmannen Bennett. Med Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka. (Heartbeat). ,. Säsong 9. Del 12 av 24.
09:50 
Litt av en jobb! [Repris]
Hos en keramiker. Norsk dokumentarserie om barn som prøver seg i ulike jobber. Lucas og Erik skal møte en kunstner som er keramiker. De skal hjelpe henne med lage skåler av leire. De bruker ei dreieskive som går rundt og rundt. Det er ikke helt lett og gjett om det blir klissete!. ,. Säsong 2. Del 10 av 10.
10:05 
Livet med Larkins [Repris]
Britisk femtitallsidyll. Sola skinner alltid på familien Larkin. Det er Mas bursdag, og Pop overrasker med dukketeater!. En av gjestene tilbyr Pop en forretningsavtale som involverer 200 griser. ,. Del 3 av 6.
10:56 
Gym med Yngvar: Yogagym
Fem minutter gym og godt selskap. Med Yngvar Andersen.
11:00 
20 spørsmål [Repris]
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende: Trond-Viggo Torgersen, Rune Gokstad og Cille Biermann. Programleder: Knut Borge. ,. Del 11 av 12.
11:25 
20 spørsmål [Repris]
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende:Trond-Viggo Torgersen, Øystein Bache og Cille Biermann. Programleder: Knut Borge. ,. Del 12 av 12.
11:50 
Tidsbonanza: Barne-TV-bonanza
Elsker du Labbetuss, Kosinus, Tøfflus eller Fantorangen? Synger du på musikken fra Sesam stasjon eller Lekestue?. Barne-TV-heltene som møtes til bonanza er Asgeir Borgemoen og Christer Johnsgård, Silje Sirnes Winje og Margrethe Røed. Programleder er Thomas Felberg.
12:40 
10 på topp [Repris]
Norsk underholdningsserie fra 2018. Noen hits glemmer du aldri, andre hadde du glemt at du kunne. Men klarer du å gjette deg fram til de ti mest populære låtene fra 1994?. Det er utfordringen Stian Staysman gir sine gjester i kveldens 10 på Topp! Ukens gjester: Anne Rimmen, Marte Stokstad, Henrik Thodesen og Andreas Wahl. ,. Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2018.
13:30 
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Britisk reiseserie. Skuespillerparet Prunella Scales og Timothy West elsker elvebåter og kanaler. På sitt høyeste er Rochdale Canal nesten 200 meter over havet. Kanalen var en viktig transportåre for tekstiler under den industrielle revolusjon. ,. Del 2 av 4.
14:20 
Eleanor Roosevelt - verdens førstedame
Populære og innflytelserike Eleanor Roosevelt ga førstedamerollen en ny politisk dimensjon, selv i en tid med depresjon og krig.
15:15 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. Margit fra Odense og Ulrik fra Espergærde drar til Ribe i jakten på de helt spesielle antikvitetene. Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen. ,. Del 7 av 30.
15:45 
Livet med Larkins [Repris]
Britisk femtitallsidyll. Sola skinner alltid på familien Larkin. Primrose stikker av for være sammen med sin siste flamme, Roger. Men han vil ha Pops velsignelse for at hun skal få bli. ,. Del 4 av 6.
16:40 
Arkitektens hjem [Repris]
Einar Jarmund. Arkitekter jobber daglig med å tegne boliger for andre, men hvordan bor de selv?. Charlotte Thiis-Evensen har besøkt seks norske arkitekter for å snakke med dem om hva som skaper et godt hjem. I dag: Einar Jarmund. ,. Säsong 3. Del 1 av 6.
17:10 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Malcolm Colbourne får tolmodet sett på prøve: ein stor feide med naboen Clegghorn da sonen blir mistenkt for skyting på nabogarden. Det rablar heilt for han da han oppdagar at kona er utru med den lokale kjøpmannen Bennett. Med Fiona Dolman, Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka. (Heartbeat). ,. Säsong 9. Del 12 av 24.
18:00 
Ukjent arving [Repris]
Svensk dokumentarserie. Marie og Ulf fikk ingen egne barn. Arven på en million kroner vil de gi til fadderbarnet sitt. Søket begynner i Blacksta og fortsetter i Mexico. ,. Säsong 3. Del 5 av 6.
19:00 
Mesternes mester [Repris]
Norsk underholdningsserie. Fem deltagere gjenstår, tre jenter og to gutter. I ukens tema legges rå kraft og utholdenhet til side til fordel for en stødig hånd og presisjon. Varmen begynner å tære på, og dette er siste uken før semifinalene. Innsatsen må være på topp for å unngå årets siste natt-test. ,. Säsong 9. Del 7 av 10.
20:00 
NRK Musikk: Fay Wildhagen
Fay Wildhagens musikk ligger i landskapet rundt folkpop og visepop. Debutalbumet fra 2015 ble bejublet og nominert til både Spellemannprisen og P3 Gull. Nå er hun aktuell med ny plate og leverer her en vakker og underholdende konsert.
20:35 
Pandaene kjem - diplomatar i pels [Repris]
Kina sender pandaer til København som teikn på vennskap. Det er på tide å rulle ut den raude lauparen og gjere klart for fest for å ta imot pandaene. ,. Del 3 av 3.
21:25 
Branninferno
Fransk dokumentar. Store langvarige branner truer både natur, dyr og mennesker. Hvordan kan vi hindre dem?. Beitende geiter og andre tradisjonelle tiltak kan kombineres med ny teknologi for å beskytte våre hjem og familier mot brann. Del 2 av 2.
22:20 
Det store vesle livet på garden
Amerikansk dokumentar. John og Molly flyttar ut på landet for å drive eit økologisk småbruk. Men snart oppdagar dei at jordbruk i pakt med naturen ikkje er så enkelt.
23:50 
Sannheten om hiv
Britisk dokumentar fra 2017. Moralsk panikk brøt ut under aids-epidemien på 80-tallet. I dag er ikke hiv en dødsdom lenger, og kanskje kan viruset utryddes. Forskere, helsepersonell, hiv-positive og støttespillere forteller. Med: dr Chris van Tulleken, Sir Elton John og prins Harry av Wales. Producerat år 2017.
00:40 
Bobbi Jene - dans og erotikk
Dansk dokumentar fra 2016. Stjernedanseren Bobbi Jene Smith flytter tilbake til USA etter ti år i Israel. Hun forlater sine kollegaer, koreografer og kjærligheten for en usikker framtid som uavhengig kunstner. Regi: Elvira Lind. Producerat år 2016.
01:40 
Norge i dag
Et direktesendt aktualitetsprogram med reportasjer og gjester fra hele landet.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk serie. Sesong 2. Johan Steen får mistanke om at ein magesjuke-epidemi herjar på Saltö. Samstundes er det andre som har fått stor interesse for det vesle kystsamfunnet. Og her kan det fort bli tale om dramatiske endringar. ,. Del 2 av 6.
03:00 
Oddasat - nyheter på samisk
03:15 (05:40)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå