Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
06:05 
Hurtigruten [Repris]
Ved kai i Skjervøy. Admnistrasjonssenter i kommunen med samme navn, om lag 2900 innbyggere. Nord-Troms' maritime senter. ,. Del 48 av 70.
06:30 
Hurtigruten [Repris]
Skjervøy - Øksfjord. Krysser Kvænangen, Lopphavet og rundt fjellet Silda. ,. Del 49 av 70.
09:45 
Brenners bokhylle: Ayesha Wolasmal og Kaja Gunnufsen
Hvilken bok har gjort så stort inntrykk på deg at den nærmest endret livet ditt på en eller annen måte?. " Hans Olav Brenner inviterer kjente nordmenn opp på loftet hos Deichmanske hovedbibliotek i Oslo. Og folk ute på gaten kommer med sine favoritter. Til sammen blir disse bøkene til Brenners bokhylle.
10:15 
Brenners bokhylle: Anne-Kat Hærland og Bernt Hagtvet
Hvilken bok har gjort så stort inntrykk på deg at den nærmest endret livet ditt på en eller annen måte?. " Hans Olav Brenner inviterer kjente nordmenn opp på loftet hos Deichmanske hovedbibliotek i Oslo. Og folk ute på gaten kommer med sine favoritter. Til sammen blir disse bøkene til Brenners bokhylle.
10:45 
Lemen - en liten gigant
De er små. De er sinte. Om lag hvert fjerde år kommer de i horder, tilsynelatende fra intet, og skaper liv og røre i fjellheimen. Møt lemenet, mystisk og misforstått.
11:35 
Eides språksjov frå altanen
I denne karantene-versjonen av Eides språksjov inviterer Linda til språkleg moro heime på sin eigen altan. Det blir improvisert teater med skodespelar Eirik del Barco Soleglad. Og kroppsleg komikk med Christine Hope, komiker og programleiar.
12:25 
Bjørnøya [Repris]
Ni personer har fått oppfylt drømmen om å jobbe på en av Norges viktigste værstasjoner. En stasjon som ligger på et ekstremt sted med lite kontakt med omverden. Nå venter 6 måneder uten å se venner, familie og kjærester. Et halvt år med mennesker som ikke kjenner hverandre. Alle med forskjellig bakgrunn, men med et felles ønske om å oppleve Bjørnøya. Hvordan blir det å bo på ei øde øy midt i Barentshavet? Det er klart for første møte med drømmen. ,. Del 1 av 6.
13:05 
Skattejegerne [Repris]
Dansk serie fra 2016. I mange danske hjem finnes det flotte arvestykker og skjulte skatter. Brukthandleren Søren håper å finne verdifullt verktøy i et forlatt snekkerverksted. Lone går på jakt etter kostymer på et stort loppemarked, mens bilforhandleren Søren forhandler lenge om en sjelden veteranbil fra 30-tallet. ,. Säsong 7. Del 2 av 6. Producerat år 2016.
13:35 
Team Ingebrigtsen [Repris]
Årets sesong er avgjørende for Team Ingebrigtsen, både EM og OL står for tur. Filip og Henrik er jevnere enn noensinne, og lillebror Jakob på 15 slår stadig nye verdensrekorder i sin aldersgruppe. Og hva skjer med satsingen når Henrik skal bli far?(. ,. Del 7 av 8.
14:10 
I Russland med Simon Reeve [Repris]
Britisk dokumentarserie frå 2017. Hundre år etter den russiske revolusjonen legg Simon Reeve ut på ei reise gjennom dette største landet i verda. Aust i landet bur det stadig færre menneske, men her finst enno nokre tigrar og reingjetarar att. Vi får også sjå snødekte vulkanar og det enorme kasinoet i Vladivostok. ,. Säsong 1. Del 1 av 3. Producerat år 2017.
15:10 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. Det er finaledag, og det skal avgjøres om det er Helle Vilsbæk eller Ronni Veng som kan tjene mest på sine innkjøp. I tre dager har de fått 10 000 kroner hver til å handle antikviteter og retrogjenstander i og omkring henholdsvis Vordingborg, Hobro og Varde. Det er stor stemning i auksjonslokalet, og ingenting er avgjort før siste hammerslag. ,. Säsong 4. Del 20 av 20.
15:40 
Den glemte polarhelt [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2018. Det totale mørket. Borchgrevink og tre av hans ekspedisjonsmedlemmer er fanget under en bratt fjellside. Nedenfor sluker en livsfarlig issørpe alle hundene. Vi følger verdens første overvintringsekspedisjon på Antarktis videre inn i den mørke og iskalde vinteren. ,. Säsong 1. Del 3 av 4. Producerat år 2018.
16:25 
Der ingen skulle tru at nokon kunne bu [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2017. Kaia og Bjørnar Aarstrand vart fortalde at det var galskap å setja ungar til verda på veglause Aursletta inst i Vistenfjorden. No er son nummer fem på veg. ,. Säsong 15. Del 3 av 6. Producerat år 2017.
17:05 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie om luringen Greengrass og dei andre i den vesle staden Aidensfield. Ein nabostrid får uventa konsekvensar, og politiet må etterforske eit tilfelle av matforgifting. Greengrass skal krevje inn ei gjeld, men skyldnaren har ingen pengar. Med m.a. Jason Durr, Derek Fowlds, Bill Maynard og Kazia Pelka. (Heartbeat). ,. Säsong 8. Del 1 av 24.
18:00 
Høyt spill - med Leif Ove Andsnes
Norsk dokumentar. Leif Ove Andsnes fyller 50 år. For 10 år siden kastet verdensstjernen seg ut på dypt vann, både som musiker og menneske.
19:00 
I Russland med Simon Reeve [Repris]
Britisk dokumentarserie frå 2017. Hundre år etter den russiske revolusjonen legg Simon Reeve ut på ei reise gjennom dette største landet i verda. Simon besøker ein dyrehage på Krim som er trua av vassmangel etter ukrainarane stengte ein kanal. På vegen mot Moskva og St. Petersburg ser han avfolka landsbyar og møter desillusjonerte menneske på landsbygda. ,. Säsong 1. Del 3 av 3. Producerat år 2017.
20:00 
Torp: Trond Mohn
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
20:30 
Dynastiet Kennedy [Repris]
Amerikansk dokumentarserie. Trusselen om atomkrig henger over verden. Samtidig truer nye avsløringer med å ødelegge Jacks ekteskap og ethvert håp om gjenvalg. (American Dynasties: The Kennedys). ,. Del 4 av 6.
21:10 
Vikinglotto
21:20 
Nazistenes vei til makten
Britisk dokudrama. Makten. Fra demokrati til tyranni på fire år. En intens thriller om det politiske spillet som førte Hitler til makten. Nazistene overtar styringen i 1933. Men demokratiet står sterkt, så Hitler spiller på frykt for venstreradikale for å kunne kneble meningsmotstandere. Del 2 av 3.
22:20 
Gryningspyromanen
Svensk dokumentarserie. I 2005 blir en toalettrull med et påtent stearinlys funnet med fingeravtrykket til "Gryningspyromanen". Del 3 av 6.
22:50 
Gryningspyromanen
Svensk dokumentarserie. I 2010 er Skåne i brann, men det finnes ingen beviser mot noen brannstifter. Innbyggerne er kritiske til politiet. Del 4 av 6.
23:20 
Påskekrim [Repris]
Britisk krimserie. Tilståelsen. Forsvinningssaken tar en uventet vending etter en arrestasjon på en øde landevei. ,. Del 3 av 6.
00:05 
Påskekrim [Repris]
Britisk krimserie. Tilståelsen. ,. Del 4 av 6.
00:50 
Ingrid Bjørnov med "Steinway to heaven"
Fra Drammen teater viser vi Ingrid Bjørnovs kritikerroste soloshow. Dette er ikke bare en oppvisning i mesterlig musikalitet, men også en dypt personlig forestilling til latter og ettertanke.
02:05 
Oddasat - nyheter på samisk
02:20 (04:40)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå