Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
06:01 
Hurtigruten [Repris]
Harstad - Finnsnes. Over Vågsfjorden, seiler langs innsiden av Senja til Finnsnes på fastlandet. ,. Del 43 av 70.
09:15 
Dynastiet Kennedy [Repris]
Amerikansk dokumentarserie. Han er tidenes yngste amerikanske president da han tas i ed i 1961. Det første året blir vanskelig for John F. Kennedy, men han finner støtte i broren Bobby. (American Dynasties: The Kennedys). ,. Del 3 av 6.
10:00 
Einar - hele historien [Repris]
Norsk dokumentar. Einar Gerhardsen går av som statsminister etter 17 år som regjeringssjef. Men han er ingen vanlig pensjonist. Han har fortsatt stor makt og sørger for at Gro Harlem Brundtland blir ny partileder. ,. Del 4 av 4.
11:00 
Hagen min [Repris]
Norsk hageserie. Sørlandsperlen. Sesongstart! I Lillesand er hageelskerne Trine og Knut i gang med å anlegge nytt bed og gjøre klar uteplassen for sesongen. Trine lærer Heidi å lage en dørkrans, Stine snekrer et romantisk tørkestativ, mens gartner Steinar drømmer om blåregn. ,. Säsong 4. Del 1 av 7.
11:40 
Eides språksjov [Repris]
Norsk underhaldningsserie. Tungegymnastikk og kristenbanning. Korleis trenar ein auksjonarius for å få fart på snakketøyet? Og korleis foregår surrogat-banning i bibelbeltet?. Artisten Sigvart Dagsland kan dei fleste triksa i boka. ,. Säsong 5. Del 6 av 6.
12:25 
Superhundene [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2019. Magnus og Dingo. I Superhundene får mennesker med ekstra utfordringer tildelt en omplasseringshund som er riktig for deres behov. Sammen med en hundetrener i verdensklasse trenes hunden opp til oppgaver som forenkler en utfordrende hverdag. Resultatet kan bli et enklere liv og en ny bestevenn. ,. Säsong 1. Del 6 av 8. Producerat år 2019.
13:05 
Tidsbonanza [Repris]
Norsk underholdningsserie fra 2019. Puddelrockbonanza. Puddelrocken er en visuell trend som hadde sin storhetstid på åttitallet. Det var høyt hår, trange bukser og det var mange syngedamer på S. Samantha Fox - Hot or Not? Gjestene som møtes i kveldens bonanza er Ole Evenrud og Knut Erik Østgård vs Ida Maria og Hanne Sørvaag. Programleder er Thomas Felberg. ,. Säsong 5. Del 9 av 11. Producerat år 2019.
14:10 
Tidsbonanza [Repris]
Norsk underholdningsserie fra 2019. Nettbonanza. Isbøtteutfordring og krydderspising, dyrevideoer av katter i boks og hunder på skateboard. Videoer delt til støtte for en god sak eller bare for gøy. Timer med tidsfordriv som kan deles i sosiale medier. De som er utfordret og gjester i nettbonanza er Sandeep Singh og Yousef Hadaoui vs Line Victoria Husby-Sørensen og Peter Kihlman. Programleder er Thomas Felberg. ,. Säsong 5. Del 10 av 11. Producerat år 2019.
15:00 
Min autistiske son
Jaco liker rugby, dans og vaskemaskinar. Pappa Richard bekymrar seg for framtida til sonen, men finn uventa håp i møte med inspirerande vaksne med autisme.
16:00 
Riverdance 25-års Jubileumsshow
Den 9.februar 1995 hadde den irske dansegruppen Riverdance premiere på deres første show i Dublin. Året før hadde de fått et internasjonalt gjennombrudd med pauseunderholdningen under Eurovision Grand Prix finalen, også den i Dublin. 25 år etter premieren på deres første show er de igjen tilbake i samme sted - 3Arena i Dublin med et helt nytt jubileumsshow, større og mer imponerende enn noen gang. NRK er den første TV stasjonen som viser dette showet. Presentert av Arild Erikstad.
17:45 
Hytteliv: Påske
Karakterene til Robert Stoltenberg og Herman Flesvig pakker bilen og reiser på fjellet for påskeferie. Det blir utfordringer på ski, søken etter de perfekte påsketradisjonene, afterski og hyttekos når Jeanette og Kristoffer, Presten, Frognerfruene Ellinor og Lillian, Breføreren og Guttegjengen har ei ukes påskeferie på hytta.
18:00 
KORK - hele landets orkester: Sjefdirigentens Sibelius
Den store nordiske symfonikeren Sibelius' 3. symfoni tolket av KORKs egen sjefs-maestro, Miguel Harth-Bedoya.
18:30 
Hjem til påske
Dansk dokumentar fra 2017. Hvordan feirer dansker påske?. For noen handler påsken om Jesu korsfestelse, død og oppstandelse, men for mange handler det om en tiltrengt ferie med familien. Producerat år 2017.
19:00 
Lindmo [Repris]
Norsk talkshow med Anne Lindmo som programleder. Målet er å samle gjester som gløder og som kan kunsten å fortelle historier folk kjenner seg igjen i, sånn at det svinger i både topplokket og i lattermuskelen og innerst i sjelen hos seerne våre. Sesong 16. ,. Säsong 16. Del 13 av 15.
19:50 
Tilbake til 70-tallet [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2008. Vi fortsetter reisen gjennom 1970-tallet. Hjulpet av NRKs fjernsynsarkiv får vi et møte med hvert av årene i det brun-orange tiåret, som også var visesangens, demonstrasjonenes og kvinnesakens tiår. Vi ledes gjennom året 1979 av Mattis Hætta, samisk kunstner med stort engasjement mot utbygging av Alta-vassdraget, Karin Julsrud, som ledet ungdomsprogrammet Halvsju på tv og ble kjendis over natta - og Sissel Rønbeck, som ble utnevnt til tidenes yngste statsråd i Odvar Nordlis arbeiderpartiregjering. ,. Säsong 2. Del 10 av 10. Producerat år 2008.
20:20 
Vinje rockar
Norsk dokumentar frå 2018. Aasmund Olavsson Vinje var frekk, velformulert og genial. Men også ein juksepave som hissa på seg både statsminister og kulturelite, som heller svalt enn å passe kjeften sin. Er det derfor dei unge kallar opp ein rockefestival etter diktaren og journalisten som blei fødd for 200 år sidan? Vinje har skrive tekstar som er nasjonalskattar og framleis mykje bruka. Linda Eide tek oss med på rundreise i fotefara til Aasmund Olavsson Vinje. Producerat år 2018.
21:00 
Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
Smilehullet
21:25 
Kampen om tungtvannet
Året er 1943, Norge er okkupert av nazistene. Det er vinter og bitende kaldt i skogen. Elleve norske soldater risikerer livet i kanskje den viktigste aksjonen på norsk jord noen sinne.
22:10 
Kampen om tungtvannet
Året er 1943, Norge er okkupert av nazistene. Det er vinter og bitende kaldt i skogen. Elleve norske soldater risikerer livet i kanskje den viktigste aksjonen på norsk jord noen sinne.
22:55 
Kampen om tungtvannet
Året er 1943, Norge er okkupert av nazistene. Det er vinter og bitende kaldt i skogen. Elleve norske soldater risikerer livet i kanskje den viktigste aksjonen på norsk jord noen sinne.
23:40 
Kongshaugfestivalen
Norsk konsert. Jazzeliten hyllet Jan Erik "Rainbow" Kongshaug med festival da han fylte 75 år i 2019. Kort tid etter døde den legendariske lydteknikeren. Artister: Ellen Andrea Wang, Mathias Eick, Bendik Hofseth, Bugge Wesseltoft, Tore Brunborg, Jacob Young Quintet, Mats Eilertsen og Trygve Seim. Del 3 av 3.
00:40 
1968 - året som forandret verden [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2018. Fra Angela Volpinis religiøse kollektiv i Italia til psykedelisk rock i Teheran og seksuell frigjøring i tysk film: 1968 er året som åpner for mange nye kulturelle strømninger over hele verden. ,. Säsong 1. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
01:30 
På hjul med Telemarksheltene
"Helterittet" på Rjukan er et terrengsykkelritt som følger tungtvannssabotørenes deknings- og fluktruter. Dag Erik Pedersen er med på løpet for å sjekke hvor mange av deltagerne som kan noe om historien. Med seg har han både en av hovedrolleinnehaverne fra dramaserienserien som gikk på NRK, og en spesialist på Vemorkaksjonen i 1943.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Hvorfor det? [Repris]
Trond-Viggo Torgersen har med seg gjesten Bård Tufte Johansen på scenen, og sammen svarer de på alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum på Rockefeller i Oslo. ,. Säsong 4. Del 5 av 7.
02:30 
Torp
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
03:00 (04:33)
Alle mot 1 [Repris]
I Alle mot 1 står 100 000 kroner på spill når én person skal konkurrere mot hele Norge og tippe på utfallet av rare og spektakulære eksperimenter. ,. Säsong 3. Del 7 av 10.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå