Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
06:01 
Hurtigruten [Repris]
Svolvær - Stokmarknes. Gjennom Moldøra sund, inn i den trange og berømte Trollfjorden, og gjennom det like kjente Raftsundet. En sjarmøretappe på ruta, en av mange. ,. Del 35 av 70.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Ein familiekrangel kjem ut av kontroll. Peggy mistar grepet ho har hatt på David, når ei anna kvinne dukkar opp. Med William Simons, Peter Benson, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Joe McFadden og Gwen Taylor. (Heartbeat) Sesong 18. ,. Säsong 18. Del 19 av 24.
09:45 
Hurtigruten [Repris]
Svolvær - Stokmarknes. Gjennom Moldøra sund, inn i den trange og berømte Trollfjorden, og gjennom det like kjente Raftsundet. En sjarmøretappe på ruta, en av mange. ,. Del 35 av 70.
10:30 
Norske minikonserter: Hanne Hukkelberg
Multi-instrumentalisten Hanne Hukkelbergs vakre stemme har skaffet henne fans over store deler av verden. Hun har samarbeidet med både Todd Terje og Bryan Ferry og hun har mottatt Spellemannpris og Radka Toneff minnepris. Albumet "Featherbrain" ble av The Sunday Times omtalt som et mesterverk.
10:55 
Brenners bokhylle [Repris]
Odd Nordstoga og Gro Nylander. - Den klarer du ikkje lese utan å bli oppløyst i tårer, sier Odd Nordstoga om boken han har tatt med opp på loftet til Hans Olav Brenner. - Det var kanskje min første inspirasjon til å bli fødselslege, sier Gro Nylander om sitt bokvalg. Hvem var de da de leste disse bøkene og hvorfor gjorde de så sterkt inntrykk?. ,. Säsong 1. Del 1 av 6.
11:25 
Brenners bokhylle [Repris]
Thomas Hylland Eriksen og Øystein Greni. -Jeg skjønte at verden er et vidunderlig sted, sier sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen om boken han har tatt med til "Brenners bokhylle". - Boken fikk meg til å tenke at jeg er ikke alene om å være så følsom, konstaterer artist Øystein Greni om sitt valg. Hvem var de da de leste disse bøkene og hvorfor gjorde de så sterkt inntrykk?. ,. Säsong 1. Del 2 av 6.
11:55 
Livet på jorda [Repris]
Menneskets tidsalder. Hvordan oppstod planeten vår? i denne spektakulære serien får du se jorda og hele vår historie slik du aldri har sett den før. Dokumentar i to deler. ,. Del 2 av 2.
12:40 
Naturfotografene [Repris]
Det er nesten for pent til å være sant. Naturfotograf Asgeir Helgestad filmer naturen slik den er, men han er der når lyset er på det vakreste, når dyrene gjør det overraskende og når de fleste andre ville gitt seg for lenge siden fordi de holdt på å fryse i hjel. Nå viser han sine mest spektakulære opptak fra Svalbard i nord til Antarktis i sør. ,. Del 1 av 4.
13:20 
Skattejegerne [Repris]
Dansk serie fra 2016. Smykker vekker Margits interesse i en privat samling. Lasse og Sofie leter gjennom gjenstander fra et dødsbo. Søren arrangerer bilrally til sitt 30-årsjubileum, men været er ikke på hans side. ,. Säsong 8. Del 9 av 13. Producerat år 2016.
13:50 
Team Ingebrigtsen [Repris]
Norsk dokumentarserie om friidrettsfamilien Ingebrigtsen fra Sandes. Gjert jobber full tid, Tone er gravid med sitt syvende barn og sammen driver de to frisørsalonger for å få det til å gå rundt for den store løpefamilien. Hvordan går det når familien på åtte skal kombinere småbarnsstell med jakten på OL-gull?. ,. Del 2 av 8.
14:30 
Vår i Nord-Amerika [Repris]
Britisk naturserie. Yellowstone, Rocky Mountains: Den dramatiske kampen mellom årstidene blir tøffere for hvert år. Bisonkalver og bjørnunger tar sine første, famlende steg. Samtidig er ulvene sultne etter magre måneder, og med snøsmeltingen kommer faren for flom. ,. Del 2 av 3.
15:25 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. De to antikkhandlerne Betinna Pedersen og Michael Christiansen konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. I tre dager får de 10 000 kroner hver til å handle antikviteter og retrogjenstander, og i dag er de på farten i Struer og omegn. Funnene blir taksert av en ekspert, og vinneren er den som får den beste vurderingen på sine kjøp. Den fjerde dagen er det finale, og da blir varene solgt på auksjon. ,. Säsong 4. Del 14 av 20.
15:55 
Solgt!
Norsk underhaldningsserie frå 2018. Kva kostar ei øy i Lofoten?. Ei øy på seks mål i vakre Henningsvær står på menyen, når programleiar Frode Søreide sparkar i gang ein ny sesong med Solgt. Denne gongen blir to Oslo-meklarar utfordra av to av dei største bustadprofilane i Norge siste åra, OBOS-sjef Daniel Kjørberg Siraj og tidlegare Selvaag-sjef Baard Schumann. Vil dei bli blenda av den spektakulære naturen eller klarar dei å tippe rett salspris?. Producerat år 2018.
16:35 
Der ingen skulle tru at nokon kunne bu [Repris]
Norsk dokumentarserie frå 2016. I ei lita hytte utan innlagt straum og vatn klarar Trond Henning Monan seg sjølv. Den unge mannen har levd eit omflakkande liv, men i skogen utanfor Kristiansand har han funne fred og meining. ,. Säsong 14. Del 3 av 6. Producerat år 2016.
17:15 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Ein familiekrangel kjem ut av kontroll. Peggy mistar grepet ho har hatt på David, når ei anna kvinne dukkar opp. Med William Simons, Peter Benson, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Joe McFadden og Gwen Taylor. (Heartbeat) Sesong 18. ,. Säsong 18. Del 19 av 24.
18:00 
Verdens minste mesterverk
Britisk dokumentar. Mikroskulptør Willard Wigans kunst er så liten at den får plass i et nåløye. Hele samlingen, som er verdsatt til millioner, får plass på en mynt. Hvordan får han det til?.
18:50 
Extra
19:00 
Opprørsskolen
I 1967 åpnet Forsøksgymnaset i Oslo (FGO), verdens første videregående skole som var styrt av elever og lærere sammen. På "Forsøksgym" ble det praktisert fremmøtefrihet, men for å få artium måtte man ta eksamen i alle fag. Skolen var oppe 12 timer i døgnet og ble en skole hvor 97% sa de trivdes. Regissør Elsa Kvamme var selv elev, og i denne dokumentaren forteller hun om sitt møte med "opprørsskolen". Vi møter kjente og "ukjente" som har gått der, som Øystein Greni, som startet BigBang der, og Saima Shaheen, som etter hvert ble lege. FGO møtte mye motstand, og ble lagt ned i 2004. Men i Paris eksisterer fortsatt "den selvstyrte skolen," opprettet etter modell av FGO. Og kanskje var Forsøksgym fremtidens skole?.
20:00 
Mysteriet Bermuda-triangelet [Repris]
Britisk dokumentarserie. Naturkreftene råder i Bermudatriangelet. Hvorfor har området rykte på seg for å forstyrre kompass? Og kan stalagmitter spå fremtiden?. ,. Del 3 av 3.
20:45 
Månen
Britisk dokumentar fra 2018. Supermåne, fullmåne, solformørkelse. Vi følger månens ferd rundt jorda, og ser hvordan den har kraft til å påvirke livet både i havet og på land. Norsk kommentar: Chris Veløy. (Wonders Of the Moon). Producerat år 2018.
21:25 
Hvorfor det? [Repris]
Trond-Viggo Torgersen har med seg gjesten Bård Tufte Johansen på scenen, og sammen svarer de på alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum på Rockefeller i Oslo. ,. Säsong 4. Del 5 av 7.
21:55 
Ervin
Norsk dokumentar. Da Ervin var 3 år gammel mistet han plutselig språket. Vi følger familien i over to år. Et nært portrett av en familie med et barn med autisme.
22:45 
Gull i tarmen
Fransk dokumentar. Milliarder av bakterier i tarmene våre holder oss friske. De kan revolusjonere framtidas medisin, hvis ikke livsstilen vår dreper dem først.
23:45 
Scandinavian Star [Repris]
Pyromanen. Politiet tipses om at en dømt brannstifter er blant de døde. De utpeker han som gjerningsmann. Men flere overlevende får ikke det til å stemme. Dokumentarserie. ,. Del 4 av 6.
00:45 
Grenseløs kjærlighet
Kan man elske flere enn den ene? Louis besøker polyamorøse familier i Portland, Oregon. Britisk dokumentar.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Oddasat - nyheter på samisk
02:15 (04:40)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå