Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
06:05 
Hurtigruten [Repris]
Risøyhamn - Harstad. Gjennom den oppmudrete Risøyrenna, over Andfjorden, mellom Hinnøya og Grytøya. Vi ser Trondenes kirke like før kai i Harstad. ,. Del 41 av 70.
08:00 
Opprørsskolen
I 1967 åpnet Forsøksgymnaset i Oslo (FGO), verdens første videregående skole som var styrt av elever og lærere sammen. På "Forsøksgym" ble det praktisert fremmøtefrihet, men for å få artium måtte man ta eksamen i alle fag. Skolen var oppe 12 timer i døgnet og ble en skole hvor 97% sa de trivdes. Regissør Elsa Kvamme var selv elev, og i denne dokumentaren forteller hun om sitt møte med "opprørsskolen". Vi møter kjente og "ukjente" som har gått der, som Øystein Greni, som startet BigBang der, og Saima Shaheen, som etter hvert ble lege. FGO møtte mye motstand, og ble lagt ned i 2004. Men i Paris eksisterer fortsatt "den selvstyrte skolen," opprettet etter modell av FGO. Og kanskje var Forsøksgym fremtidens skole?.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Ein mann er skoten og drepen framfor heimen sin. Den fortvilte kona hans finn han og ringjer til politiet. Mason finn ut at mannen er bigamist. Med William Simons, Peter Benson, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Joe McFadden og Gwen Taylor. (Heartbeat) Sesong 18. ,. Säsong 18. Del 21 av 24.
09:45 
Jan i naturen
Da. naturserie. Fotograf Jan Tandrup Petersen drar til Antarktis og filmer det spennende fuglelivet.
10:00 
Einar - hele historien [Repris]
Norsk dokumentar. Ved inngangen til 1945 sitter Einar Gerhardsen dødssyk i Sachsenhausen konsentrasjonsleir. Høsten 1945 blir han statsminister - og starter gjenoppbyggingen av det Norge som nazistene hadde rasert. ,. Del 2 av 4.
11:00 
Brenners bokhylle [Repris]
Stein Torleif Bjella og Regina Tucker (Myra). - Dette verket traff meg ei tid som eg gjekk og leita, forteller visesanger Stein Torleif Bjella om boken han har med opp på loftet til Hans Olav Brenner. - Den hjalp meg på ensomheten og det å ha noen å kjenne seg igjen i, forteller rapper Myra (Regina Tucker) om boken hun har med seg til Brenners bokhylle. Hvem var de da de leste disse bøkene og hvorfor gjorde de så sterkt inntrykk?. ,. Säsong 1. Del 5 av 6.
11:30 
Brenners bokhylle [Repris]
Ruby Dagnall og Thorvald Stoltenberg. - Jeg har grått mange ganger av å lese denne boka her, sier skuespiller Ruby Dagnall om romanen hun har med opp på loftet til Hans Olav Brenner. - Det misjonæren i meg ønsker, er at folk skal få frysninger av å lese denne boken, sier Thorvald Stoltenberg om sitt valg til Brenners bokhylle. Hvem var de da de leste disse bøkene og hvorfor gjorde de så sterkt inntrykk?. ,. Säsong 1. Del 6 av 6.
12:00 
Blant konger og keisere i Antarktis
Norsk dokumentar fra 2019. Naturfotografen Arne Nævra møter våre største pingviner på nært hold. "Det var Happy moments blant Happy feet", sier han. Producerat år 2019.
12:45 
Naturfotografene [Repris]
To går etter dyrene. Og helst de store rovdyrene. En blir helst stående og filmer det vakre lyset, den dampende skogen og insektet som lander på blomsten. Naturfotografene Baard Næss, Torbjørn Martinsen og Guttorm Næss utfyller hverandre og sammen får de fantastiske naturopptak. Nå viser de opptak av dyr de færreste har sett. ,. Del 2 av 4.
13:25 
Hvem tror du at du er? [Repris]
Norsk underholdningsserie fra 2011. Kjente personer søker etter sine røtter. Hvis det er én ting Vegard Ulvang lurer på om slekta er det omstendighetene rundt oppveksten til oldefaren Wilhelm Skogsholm, en mann som kom fra en brokete bakgrunn, men endte opp med å få kongens fortjenestemedalje i gull. ,. Säsong 2. Del 3 av 8. Producerat år 2011.
14:25 
Filmavisen
Uke 6 - EM på skøyter 1963, Göteborg.
14:35 
Mysteriet Bermuda-triangelet [Repris]
Britisk dokumentarserie. Naturkreftene råder i Bermudatriangelet. Hvorfor har området rykte på seg for å forstyrre kompass? Og kan stalagmitter spå fremtiden?. ,. Del 3 av 3.
15:20 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. Det er finaledag, og det skal avgjøres om det er Betinna Pedersen eller Michael Christiansen som kan tjene mest på sine innkjøp. I tre dager har de fått 10 000 kroner hver til å handle antikviteter og retrogjenstander i og omkring henholdsvis Slagelse, Struer og Fredericia. Det er stor stemning i auksjonslokalet, og ingenting er avgjort før siste hammerslag. ,. Säsong 4. Del 16 av 20.
15:50 
Solgt!
Norsk underhaldningsserie frå 2018. Herskapshus med mykje historie, falleferdig hus i eit av dei billigaste bygdene i Norge og leilegheit på elvekanten skal under lupa, når meklarar blir invitert til Trøndelag for å tippe Solgt-prisen. Du får også vite kvifor programleiar Frode Søreide byr meklarane på akevitt før visning. Denne gong er det meklarar frå Bergen og Oslo som møtast til duell. Producerat år 2018.
16:30 
Der ingen skulle tru at nokon kunne bu [Repris]
Norsk dokumentarserie frå 2016. Norvald Bukkestein er eit naturprodukt, forma av eit langt og tidvis einsamt liv på den vetle og veglause slektsgarden ved Veafjorden. Tida ser ut til å ha gått i frå både han og garden, men så får nokon bruk for kunnskapene dette livet har gitt han. ,. Säsong 14. Del 5 av 6. Producerat år 2016.
17:10 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Ein mann er skoten og drepen framfor heimen sin. Den fortvilte kona hans finn han og ringjer til politiet. Mason finn ut at mannen er bigamist. Med William Simons, Peter Benson, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Joe McFadden og Gwen Taylor. (Heartbeat) Sesong 18. ,. Säsong 18. Del 21 av 24.
18:00 
Einar - hele historien [Repris]
Norsk dokumentar. Etter kuppet i Tsjekkoslovakia i 1948 gir Einar Gerhardsen klarsignal for overvåking av norske kommunister. Han fører Norge inn i NATO. Hustruen Werna blir beskyldt for å ha en elsker fra KGB. ,. Del 3 av 4.
19:00 
Gull i tarmen
Fransk dokumentar. Milliarder av bakterier i tarmene våre holder oss friske. De kan revolusjonere framtidas medisin, hvis ikke livsstilen vår dreper dem først.
20:00 
NRK Musikk: Koronakonserter
I denne konserten fra Sentralen i Oslo møter vi Jonas Alaska, Mathias Eick sammen med Eyolf Dale, og Ingrid Olava.
21:00 
Kongens tale
Br. historisk drama fra 2010. Da Kong George VI helt uforberedt måtte overta den britiske tronen, hadde han et stort problem - han stammet. Man forventet at kongen skulle tale til folket i den spente situasjonen før andre verdenskrig. En talepedagog ble tilkalt. Med: Colin Firth, Helena Bonham Carter, Geoffrey Rush m.fl. Regi: Tom Hooper (The King's Speech) (A).
22:55 
Saudi-Arabia - penger, makt og korrupsjon [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Hvordan holder huset Saud på makten, og kan de fortsette som før når sosiale medier avslører overklassens utskeielser?. Kronprinsen sørger for større frihet for kvinner, mens regimekritikere slås hardt ned på. ,. Del 3 av 3. Producerat år 2017.
23:45 
Storbritannia i fargar [Repris]
Britisk dokumentarserie. Filmar frå forne tider i fargane dei fortener. Historia om soldaten og politikaren som vart ein legendarisk statsmann då han leidde britane gjennom den andre verdskrigen. ,. Del 3 av 3.
00:35 
Hvorfor det? [Repris]
Trond-Viggo Torgersen har med seg gjesten Bård Tufte Johansen på scenen, og sammen svarer de på alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum på Rockefeller i Oslo. ,. Säsong 4. Del 5 av 7.
01:00 
Ervin
Norsk dokumentar. Da Ervin var 3 år gammel mistet han plutselig språket. Vi følger familien i over to år. Et nært portrett av en familie med et barn med autisme.
01:50 
Filmavisen
Uke 4.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Mysteriet Bermuda-triangelet [Repris]
Britisk dokumentarserie. Naturkreftene råder i Bermudatriangelet. Hvorfor har området rykte på seg for å forstyrre kompass? Og kan stalagmitter spå fremtiden?. ,. Del 3 av 3.
02:50 
Oddasat - nyheter på samisk
03:05 (05:28)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå