Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:25 
Stephan på gli [Repris]
Svensk serie fra 2016. Vasaloppets ni mil er målet for den ferske skiløperen Stephan Wilson. Med kyndig hjelp skal han i løpet av noen få måneder bli klar for styrkeprøven. Etter å ha fortalt kona om sin vanvittige plan kjøper han inn utstyr og tar sine første ustø tak på rulleski. ,. Del 1 av 7. Producerat år 2016.
08:40 
Stephan på gli [Repris]
Svensk serie fra 2016. Vasaloppets ni mil er målet for den ferske skiløperen Stephan Wilson. Denne gangen reiser han til Östersund for å være med på en skileir - for barn. En tøff reise har begynt, både fysisk og mentalt. ,. Del 2 av 7. Producerat år 2016.
09:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:00 
Oddasat - nyheter på samisk
10:15 
Distriktsnyheter
12:35 
Ut i naturen [Repris]
Lek. Hvilke dyr er mest lekne og hvorfor leker de? Se morsomme seervideoer og bli med Kari Toft til et grevlinghi i Drøbak. ,. Del 3 av 6.
13:15 
Skattejegerne [Repris]
Dansk antikvitetsserie. Rikke og faren Frede har kjørt langt på jakt etter lopper av høy kvalitet. Mads og Jens mangler varer og satser på Lyngby-porselen og rustikke trekasser fra en annen forhandler. Søren faller for to meget alternative kjøretøy. ,. Säsong 9. Del 7 av 12.
13:45 
Anno
Norsk realityserie. Claus gjør seg upopulær hos jentene, og Kjetil underslår kavringer. Det tilspisser seg mellom lagene!. Og spenningen rundt hvem som blir Svenn vedvarer til helt til dommen er avsagt, og det er igjen klart for valg av 1. duellant! (8).
14:25 
Gull på markedsplassen [Repris]
Eksperter vurderer publikums antikviteteter og verdigjenstander. Deretter blir det budrunde. Små Lego-biler fra 50-tallet, hvor mye kan de være verd?. Og hva blir prisen til slutt når to oppkjøpere er interessert i samme maleri? Dansk serie. ,. Del 7 av 10.
15:25 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie fra 2017. Det er finaledag for antikvitetshandlerne Lis Messmann og Lasse Franck, som i tre dager har fått 10 000 kroner hver for å handle antikke og brukte gjenstander. Nå skal alt auksjoneres bort for å avgjøre hvem som har tjent mest på sine innkjøp. ,. Säsong 5. Del 4 av 12. Producerat år 2017.
15:50 
Safari Norge [Repris]
Norsk naturserie fra 2019. Erlend Elias og havørna. Stylisten Erlend Elias Bragstad har en drøm om å oppleve havørn på nært hold, og drar på safari til kysten av Trøndelag. ,. Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
16:35 
Oppfinneren [Repris]
Norsk serie fra 2017. Et tårn gir tanken flukt, og Erik Alfred har planer om et tårnbygg også på det magiske kjøkkenet på Øystøl. Han lager også en ny benk av spiler, en gammel slede og gamle ovner. Og en overraskende ny innretning skal gjøre ventetiden for det nye kjøkkenet morsommere. ,. Säsong 2. Del 3 av 8. Producerat år 2017.
17:10 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Ein person som blir utsett for ei bilulykke viser seg å ha kontakt med kriminelle miljø. Kvifor kom han til Aidensfield?. Peggy prøver å bli kvitt nokre geiter som er vrange å mjølke, utan å innsjå kor mykje dei er verdt. Med William Simons, Peter Benson, Sophie Ward, John Duttine, Derek Fowlds, David Lonsdale, Tricia Penrose, Steven Blakeley, Gwen Taylor og Joe McFadden. (Heartbeat). ,. Säsong 17. Del 18 av 24.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Gull på markedsplassen [Repris]
Eksperter vurderer publikums antikviteteter og verdigjenstander. Deretter blir det budrunde. En gjest gjør store øyne når hun får høre hva fatet hun har med hjemmefra er verd. Dansk serie. ,. Del 8 av 10.
20:00 
Eides språksjov [Repris]
Norsk underhaldningsserie. Tungegymnastikk og kristenbanning. Korleis trenar ein auksjonarius for å få fart på snakketøyet? Og korleis foregår surrogat-banning i bibelbeltet?. Artisten Sigvart Dagsland kan dei fleste triksa i boka. ,. Säsong 5. Del 6 av 6.
20:50 
Sånn er Norge [Repris]
Forsikringsselskapstrikset. Vi lever i kanskje verdenshistoriens beste samfunn. Så hvorfor er det ikke flere land som gjør som oss?. ,. Del 5 av 15.
21:05 
Ikke spør om det [Repris]
Nittiåring. Få svar på spørsmålene du ikke tør å stille i "Ikke spør om det". Hvor gammel er du og hvorfor er du ikke død ennå? Når hadde du sist sex?. Hva er poenget med livet?. ,. Säsong 2. Del 6 av 8.
21:25 
Nigellas italienske fristelser [Repris]
Britisk matprogram. La deg forføre av Nigellas lidenskap for italiensk kokekunst. Til lammekoteletter med mynte og chili, passer smuldrepai med plommer og amarettikjeks til dessert. ,. Del 6 av 6.
21:55 
Dinosaurenes konge
Britisk dokumentar. Med magisk dataanimasjon trylles en imponerende Tyrannosaurus rex fram. Den mest realistiske så langt, basert på nye funn, kunnskap og teknologi.
22:45 
Smittefare!
Britisk dokumentar. Kan en mobilapp hjelpe mot epidemier? Doktor Hannah Fry leder et storstilt vitenskapelig eksperiment for å se hvordan virus sprer seg.
23:45 
Hedonia - jakta på lykkesenteret
Dansk dokumentar. Med djup hjernestimulering kan vi påvirke smerte, glede og sorg. Nyoppdaginga kan endre synet vårt på sjukdom og oss sjølve.
00:45 
Kroppens mysterier [Repris]
Britisk dokumentarserie fra 2017. Hva vet vi om menneskekroppen? Kroppene våre endres dramatisk gjennom livet, og vi dyrker våre egne mikroorganismer. Hvordan starter forvandlingen fra barn til voksen? Med: Chris og Xand van Tulleken. ,. Säsong 1. Del 1 av 3. Producerat år 2017.
01:45 
Ein hjartevarm handelsmann
Arne Lerum er ein handelsmann som bryr seg. Kvar fredag køyrer 64-åringen ut matvarer til folk langs den vidstrekte Lustrafjorden i Sogn. I starten var det pengar i dette, men no køyrer han like mykje av gamal vane og for å hjelpa eldre billause kundar. Og så får han prata med bror sin.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Norge i dag
Et direktesendt aktualitetsprogram med reportasjer og gjester fra hele landet.
02:20 
Oddasat - nyheter på samisk
02:35 (05:00)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se