Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
07:30 
Melodi Grand Prix 2021 [Repris]
Delfinale 1. Norges største musikkshow er tilbake. Det blir heftig musikk, minneverdige sceneshow, og stor spenning når noen av landets beste artister møtes. ,. Del 1 av 6.
08:55 
Gym med Yngvar [Repris]
Søndagsgym. Fem minutter gym og godt selskap. Med Yngvar Andersen. ,. Del 7 av 17.
09:00 
Helgemorgen
Direktesendt program hver lørdag og søndag formiddag, med aktuelle temaer, samtaler, dybde og refleksjon.
11:05 
Hovedscenen - intermezzo
Konsert med Bergen Filharmoniske Orkester og Trondheim Symfoniorkester. Fra Grieghallen i Bergen hører vi Benjamin Brittens "Illuminations" med sopranen Mari Eriksmoen som solist. Dirigent er Edward Gardner. Trondheim Symfoniorkester avslutter med de to siste satsene fra Symfoni nr.4 av Pjotr Tsjajkovskij. Dirigent Eivind Aadland Presentert av Arild Erikstad. Del 3 av 4.
11:50 
10 år med underholdning
Et nytt tiår er her, og det er på tide å se tilbake på de beste underholdningsøyeblikkene fra 2010-tallet.
12:00 
NRK nyheter
12:10 
V-cup alpint: Storslalåm 2. omgang, kvinner
Kommentator: Audun Grønvold, Thomas Lerdahl.
13:10 
V-cup kombinert: 10 km langrenn
Kommentator: Fred Børre Lundberg, Pål Thomassen.
13:50 
NRK nyheter
14:00 
Fjelldronninga
Dronning Sonja elskar å klive i norske fjell, og sjølv om åra sig på, er turane mot høgdene framleis talrike. Oddgeir Bruaset har vandra saman med henne på fjellstigane både i nord og i vest, og undervegs fortel ho om det ho opplever, om det som driv henne, og det ho får att for å slite i motbakken og nå sine mål.
15:00 
NRK nyheter
15:10 
Konge og dronning i 25 år
Kong Harald sa sjølv at han var redd for ikkje å strekke til. 25 år etter blei han omtalt som ein folkekonge av større format enn sin far.
15:50 
Konge og dronning i 25 år
Kunsten å vere dronning. Verken slottet eller det politiske Norge var klar då landet fekk ein kvinneleg majestet igjen for fyrste gang på 53 år. Det gjekk gale frå start då dronning Sonja skulle starte si dronninggjerning i 1991.
16:30 
Konge og dronning i 25 år
Nye tider. Det var modig av dei, seier kronprinsesse Mette-Marit om måten kongeparet tok imot henne og sonen Marius. To omstridde svigerbarn kasta kongehuset inn i den største oppslutningskrisa i moderne tid. Men for kongen og dronninga var det ikkje noko alternativ. Dei siste 25 åra har kongeparet modernisert både bygningar, organisasjon og menneskesyn i kongehuset.
17:10 
Konge og dronning i 25 år
Heilt konge. Kongen har reist til utpostane i verda og oppsøkt rein natur og folk som lever i pakt med han. Dronninga har levd ut kunstnaren i seg. I vaksen alder bruker kongen og dronninga meir tid på eigne interesser. Men også kongen har mål han aldri har nådd.
17:50 
Konge og dronning i 25 år
Arven. Prinsesse Ingrid Alexandra har med bestefar som støtte vore på sin til no største jobb. 12 år gammal er ho i kongelære. - Problematisk å gjere eit barn til nasjonal maskot, meiner republikaner. Sjølv om oppslutninga om monarkiet er stabilt høg i Norge, har også republikanske stemmer teke ordet dei siste åra.
18:30 
Hvorfor det? [Repris]
Trond-Viggo Torgersen med gjesten Steinar Sagen svarer på absolutt alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum. Fra Rockefeller i Oslo. (4). ,. Del 1 av 9.
18:55 
Lindmo [Repris]
Artisten TIX ønsket å ende livet. Johann Olav Koss og kona Jennfier har bosatt seg i Norge. Kenneth Cortsen og redningshunden Piko jobbet i leirraset. ,. Del 1 av 14.
19:45 
Hovedscenen
Madrugada. Det populære bandet Madrugada med Sivert Høyem som vokalist ble første gang oppløst i 2008. I juni 2018 ble bandet gjenforent og holdt to konserter i Oslo Spektrum i februar 2019. Samme år dro de også på en gigantisk Europa turné og i kveldens Hovedscene blir vi med bandet på konsert under festivalen Baloise Session i Sveits. Presentert av Arild Erikstad. Del 2 av 25.
21:30 
Grantchester [Repris]
En student blir funnet død, og Will og Geordie må infiltrere universitetet for å finne morderen. ,. Del 1 av 6.
22:15 
Serengeti [Repris]
En ensom løvinne er utstøtt av flokken. En lidenskapelig bavian prøver å vinne tilbake sin elskede, mens en mangustfamilie er mest opptatt av mat. ,. Del 1 av 6.
23:15 
Rolling Stone Magazine - 50 år på kanten [Repris]
Rolling Stone Magazine fanget tidsånden da de skrev om hendelser og fenomener som narkoraidet mot the Grateful Dead, groupie-kulturen og duoen Ike og Tina Turner. Dessuten sikret de seg et legendarisk intervju med John Lennon. ,. Del 1 av 6.
23:55 
Rolling Stone Magazine - 50 år på kanten [Repris]
Gonzo-journalisten Hunter S. Thompson og fotografen Annie Leibovitz dekker presidentvalget i 1972, samtidig som vidunderbarnet Cameron Crowe blir en del av laget. ,. Del 2 av 6.
00:40 
Rex faktor - Kongeparets reiser for Noreg [Repris]
Farsarven. Kong Olav døyr og Harald V tek over. Han er usikker på si nye rolle og om skikken med statsbesøk skal vidareførast. ,. Del 1 av 7.
01:35 
Norge Rundt: På høgda i stolpen
Skal det bli ljos, må straumen fram. Då må masta opp.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Vi elsker hunder
Vår mest uunnværlige følgesvenn stammer fra fryktsomme rovdyr. Hundens historie er historien om oss selv.
02:55 (03:38)
Kåss til kvelds [Repris]
I sesongpremieren på Kåss til kvelds kommer humor-dronning Hege Schøyen, skuespiller Thea Sofie Loch Næss og komiker Steinar Sagen. ,. Del 1 av 12.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå