Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
06:45 
Distriktsnyheter
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Faren til den svenske seglaren Larson er død. Han ynska å bli gravlagt på havet. Men medan dei venter på skipet som skal ta kista ut på sjøen, oppdagar David eit pustehol i kistelokket. ,. Del 11 av 24.
09:50 
Gym med Yngvar [Repris]
Atlasgym. Fem minutter gym og godt selskap. Med Yngvar Andersen. ,. Del 16 av 17.
09:55 
Montys hageverden [Repris]
Prydgress og planting i potter og kar står på programmet. Og i Milano finner vi høyblokka som også er en levende skog. ,. Del 3 av 25.
10:55 
Jakten på Norge 1814-2014 [Repris]
Folkets røst. For å få makt i Norge må man vinne grasrota. Er det folkebevegelsene som egentlig styrer landet? Bli med til Røst som sa nei til EU to ganger. Programledere Haddy N'jie og Per Sinding-Larsen. ,. Del 8 av 10.
11:50 
Brøyt i vei [Repris]
Norsk dokumentarserie. Linn Beate er den eneste jenta på Kongsfjordfjellet. Hun drømmer om å bli brøytebilsjåfør, men på møtet på stasjonen opplever hun at manns-kulturen er sterk. I Kaperdalen har Paul Kyrre en hemmelig plan på hvordan han skal slå de andre brøytebilsjåførene i trim-konkurransen. På Nord-Senja får familiesituasjonen til Raymond en ny vending. Det brygger opp til storm på Senja. ,. Säsong 2. Del 2 av 8.
12:30 
Familieekspedisjonen [Repris]
Norsk serie fra 2018. Familiene står overfor sin største utfordring til nåå De er midt i Jotunheimen og skal overnatte på Smørstabbreenn. Stegjern, taulag og isklatring gir alle noe å bryne seg på i det magiske landskapet på blåisenn Det blir en helt ny og ganske kald opplevelse for Benedikte, Sanne og de andre deltagernee. Programleder er Ingrid Gjessing Linhavee. ,. Säsong 1. Del 13 av 16. Producerat år 2018.
13:10 
Antikkduellen [Repris]
Det er finaledag for Lisa og Simon. Hvem vil tjene mest på sine innkjøp? Auksjonen er i gang!. ,. Del 8 av 12.
13:40 
Antikkduellen [Repris]
Helga Thodsen og Michael Christiansen skal duellere om hvem som er den beste antikkhandleren. Hva finner de i Hvide Sande?. ,. Del 9 av 12.
14:10 
Snowhow [Repris]
Vinteren kommer. Hvordan har vinteren formet den verden vi lever i? Og hvordan møter vi vinteren når den kommer?. ,. Del 1 av 4.
15:10 
Der ingen skulle tru at nokon kunne bu [Repris]
Norsk dokumentarserie. 22 år gamle Nils Christian Gjefsjø har nyleg teke over farsgarden, Gjevsjøen, inne ved svenskegrensa i Nord-Trøndelag. Der bur han saman med foreldra sine. Skal han til Snåsa, næraste bygd, lyt han gå tre mil til fots over fjellet. Eller han kan reise med båt og bil gjennom Sverige, ein omveg på 25 mil. ,. Säsong 4. Del 4 av 6.
15:40 
Der ingen skulle tru at nokon kunne bu [Repris]
Norsk dokumentarserie. I Åsligrenda vest for Dokka i Oppland driv Kari Nøssvold eit småbruk saman med mor si. Eit stykkje unna bur ei tante og ein onkel. Fleire er ikkje att i den før så folkerike fjellgrenda. Men no har Kari fått seg kjæraste frå Oslo, og snart skal ho bli mor. ,. Säsong 4. Del 5 av 6.
16:10 
20 spørsmål [Repris]
En spørrekonkurranse for de munnrappe - med Pernille Sørensen, Finn Bjelke, Øystein Bache og Cille Biermann. Programleder er Knut Borge. ,. Del 12 av 12.
16:30 
20 spørsmål [Repris]
Norsk humor-quiz. Spørrekonkurranse for de munnrappe med Finn Bjelke, Ingerid Stenvold, Trond-Viggo Torgersen og Helén Vikstvedt. Programleder: Knut Borge. ,. Del 1 av 18.
16:55 
10 år med underholdning
Et nytt tiår er her, og det er på tide å se tilbake på de beste underholdningsøyeblikkene fra 2010-tallet.
17:05 
Best i verden [Repris]
Finnene gledet seg til det som skal bli tidenes skifest på hjemmebane. Hvor Mika Myllylä, Virpi Kuitunen, Jari Isometsä og de andre hjemmehåpene endelig skulle detronisere de suverene nordmennene. I stedet ender VM i Lahti i 2001 opp som et nasjonalt traume. Og i en finsk sauna blir det i all hemmelighet bestemt at én mann skal ta på seg skylden for hele skandalen. ,. Del 2 av 6.
17:35 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Faren til den svenske seglaren Larson er død. Han ynska å bli gravlagt på havet. Men medan dei venter på skipet som skal ta kista ut på sjøen, oppdagar David eit pustehol i kistelokket. ,. Del 11 av 24.
18:20 
Herskapelige gjensyn
Toppen Bech tar oss med på reprise av Herskapelig-seriene. I dag Kaupanger Hovedgård.
18:52 
Sportsnytt
19:00 
Mesternes mester [Repris]
Tiden er inne for å kåre vinneren av Mesternes Mester! 27 konkurranser en unnagjort, bare to gjenstår. Men de er større enn noen gang tidligere. ,. Del 10 av 10.
20:00 
Husdraumar på Sicilia
Det er påske, og Marie og Bill får hjelp frå nokre vener. Planen er å bytte ut kjøkkenet med eit nytt. Del 3 av 8.
20:30 
Konspiramerika
Han selger gull, piller - og frykt. Alex Jones' konspirasjonsteorier finner gjenklang over hele USA - og i Det hvite hus.
21:25 
Team Bachstad - På hjemmebane [Repris]
Det blir ikke harryhandel over svenskegrensen, men stopp i tollen likevel. Gamle turvenner er koronafaste i Lofoten og en frityrekspert gir gode råd. ,. Del 3 av 4.
22:00 
Muntre Melodi Grand Prix-skandaler! [Repris]
Plagiatanklagen!. Var den norske MGP-vinneren et plagiat av Cliff Richards super-hit? Stort drama da anklager om plagiat fylte forsidene i 1968. Men var det plagiat?. Se selv!. ,. Del 1 av 6.
22:05 
Slaveriet
Livet dei forlet. Jackson oppsøker røtene sine hos bengafolket i Gabon. Men det er berre den første etappen. Neste mål er å finne eit forlist slaveskip utanfor Florida. Del 1 av 6.
22:55 
Deeyah Khan i Trumps USA: Abortkrigen
Kvinners råderett over egen kropp splitter USA. Med president Trump som alliert vinner abortmotstanderne terreng.
00:00 
Overklassemorderen [Repris]
Robert tilstår drapet, men sier at det skjedde ved et uhell under røff sex. Advokatene hans legger skylden på offeret. ,. Del 2 av 5.
00:45 
Forført av en svindler [Repris]
Steen blir forelska i en professor han treffer på nettet. Hun er i pengenød og Steen hjelper gjerne. Snart blir hun kreftsyk og trenger mer. ,. Del 3 av 5.
01:15 
Spionkrig [Repris]
Utvandringa. Dekkoperasjonar treng vasstette dekkhistorier. På eit topphemmeleg oppdrag for Mossad var ei gruppe operatørar så overtydande at dekket blei sanning. ,. Del 8 av 8.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Oddasat - nyheter på samisk
02:20 (04:37)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2021 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå