Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:30 
Ut i naturen
Norsk naturserie fra 2019. I lufta. Havørna må ikke få mistanke om at det er mennesker i fotoskjulet. Men lander havørna utenfor skjulet mens vi sitter der?. Seervideoer med morsomme og dramatiske opptak av ville dyr i norsk natur. Del 4 av 5. Producerat år 2019.
09:10 
Det ville New Zealand
Britisk naturserie fra 2016. Ekstrem villmark. Oppdag den storslåtte og gåtefulle naturen på de nyzealandske øyene. Den villeste naturen og de mest ekstreme forholdene finner vi på de sørlige øyene. Blant heftige stormer og den mektige fjellkjeden Søralpene treffer vi lynende intelligente papegøyer og skumle snegler med tenner. Säsong 1. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
10:00 
Med somletog i Storbritannia
Br. dokumentarserie. En ønskebrønn i Cornwall sies å kunne bestemme maktbalansen mellom partene i et ekteskap. Jernbanestasjonen St Keyne Wishing Well Halt er oppkalt etter ønskebrønnen. Om du vil at toget skal stoppe her, må du stå på perrongen og rekke ut hånden. Det er mer enn 150 slike små stasjoner i Storbritannia, og Paul Merton reiser rundt i landet for å se nærmere på historien og nærmiljøet rundt noen av dem. (Paul Merton's Secret Stations). Säsong 2. Del 1 av 3.
10:45 
Bokekspedisjonen
Jonathan Castro - Oslo. Bokekspedisjonens endestasjon er Oslo. Pia Rivelsrud møter hiphoper Jonathan Castro. Her snakker de om hvordan hjemstedet har inspirert dem i kjærlighet, tapte drømmer, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, enten handlingen er lagt til Oslo eller et annet sted. Del 12 av 12.
11:15 
Jul fra Provincialen
Julevorspiel fra Provincialen i Trondheim. Hvem blir vi i jula? Et monster eller kosetroll?. Komiker Trine Lise Olsen forteller om gode og onde stemmer i hodet, men også om en fantastisk jul i fosterhjem. Artisten Skaar spiller egne hits og julelåter akkompagnert av selveste Trondheimsolistene. Programledere er Odd Rune Wolden og Marianne Meløy. Del 2 av 4.
11:45 
Team Bachstad i Karibia
Team Bachstad er i Karibia og nærmer seg St. Croix, øya som engang var en dansk-norsk koloni. Men før de kommer dit er de innom Antigua, øya som har en sandstrand for hver dag i året. Og Saint-Martin/Sint Maarten, som er verdens minste landareal delt mellom to land. Herjet av orkaner, men med livsgleden i behold. Norsk humor-reiseserie fra 2019. Säsong 7. Del 5 av 7.
12:25 
V-cup alpint: Slalåm 2. omgang, menn
Kommentator: Kjetil André Aamodt, Thomas Lerdahl.
12:45 
Gullrushet i Klondike
Br. dokumentarserie. Bli med i fotspora til gullgravarane på 1800-talet. Historikar Dan Snow legg ut på ein ekspedisjon over den frosne villmarka i Canada saman med polfarar Felicity Aston og feltlege Kevin Fong. Målet for den farefulle ferda er å finne gull. Ekspedisjonen startar ved kysten av Alaska, kor dei skal gjenskape turen til Klondike som tusenvis av håpefulle menn og kvinner prøvde seg på under gullrushet, men som berre ein av tre overlevde. (Operation Gold Rush: Mountain Passes). Del 1 av 3.
13:40 
Shetlandsgjengen
Norsk drama fra 1954. Høsten 1941 kommer en britisk admiral til Shetland. Han skal på befaring til en underlig halvmilitær avdeling, kalt Shetlandsgjengen. Med norske fiskeskøyter holder den veien mellom England og det okkuperte Norge åpen. Producerat år 1954. Regissör: Michael Forlong, Skådespelare: Johannes Kalve, William Enoksen, Palmar Bjørnøy, Leif Larsen.
15:10 
Reindrømmen
Norsk dokumentarserie fra 2019. Reiulf vil satse på turisme og forsøker å temme kjørerein på fjellet. Han kan endelig reise hjem til hjemplassen i Kautokeino, når hans eldste datter skal konfirmeres. Säsong 1. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
15:45 
Grankrigen
Svensk dokumentar frå 2016. Ein tradisjon i ferd med å skli ut? I Bohuslän tevlar folk om å lage det største påskebålet av gamle juletre. Brannvesenet jobbar på spreng. Presten oppmodar til forsoning. Producerat år 2016. Regissör: John Mork.
16:40 
Geniet Rembrandt
Britisk dokumentar frå 2014. Dei siste leveåra til kunstnaren Rembrandt var prega av sjukdom, fattigdom og sorg. Alderdommen fornya kreativitet hans, og nokre av hans vakraste kunstverk vart til. Med: Simon Schama. Producerat år 2014.
17:40 
Joni Mitchell: Both Sides Now
Et ustyrlig publikum lot seg hypnotisere av Joni Mitchells enestående røst under den legendariske Isle of Wight-festivalen i 1970. Konsertfilm/dokumentar.
19:00 
Munter mat - en nordisk odyssé
Dansk matprogram. Brødrene Price reiser ut i Norden, på jakt etter norske, svenske og finske matopplevelser. Norge byr på klippfisk på Bryggen i Bergen, vafler med brunost ved Borgund stavkirke og burger i Oslo.
19:45 
Hovedscenen: Tryllefløyten fra Glyndebourne
Sommerfestivalen i Glyndebourne utenfor London er en av de viktigste operafestivaler i verden. Sist sommer var den norske sopranen Caroline Wettergreen invitert til å gjøre Nattens Dronning i en nyoppsetning av Tryllefløyten av W.A. Mozart. Produksjonen i regi av Barbe & Doucet ble en stor suksess - en forestilling som både er en uskyldig komedie, men samtidig særdeles sofistikert og fascinerende i all sin kompleksitet. Før forestillingen møter vi Caroline Wettergreen i samtale med Arild Erikstad.
22:40 
TenThing brassensemble
Det gnistrer i vinterkulda når ti jenter spiller sammen med trompetisten Tine Thing Helseth.
22:45 
Nigella elsker julen
Britisk matprogram. Nigella elsker julen og skal arrangere en smakfull julefest. Gjestene kan vente seg god stemning og en lekker, italiensk-inspirert julebuffet.
23:45 
Helene sjekker inn
Norsk dokumentarserie. Evje overvektsklinikk. Folk med sykelig overvekt får hjelp til et sunnere og bedre liv. Livsstilsendring er mer enn bare trening og kostråd. Säsong 4. Del 2 av 3.
00:45 
Der ingen skulle tru at nokon kunne bu
Norsk dokumentarserie fra 2019. Nautøyna. Jon Kvalvik er Noregs vestlegaste innbyggjar, medan naboen Johanne er nest vestlegast. Langt, langt ute i havgapet har fiskeoppkjøparen og den pensjonerte lærarinna utvikla eit venskap som gjer at dei kan klara seg heilt i ytterkanten av norgeskartet. Säsong 17. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
01:25 
Den følelsen
Norsk dokumentarserie. Sorg. Njål Engesæth har møtt mennesker som har opplevd dyp sorg, for å finne ut hvordan man takler den. Moren som opplevde at barnet ble drept i Baneheia, presten som forretter begravelser der ingen kommer og Bjørn Eidsvåg har trøstet hele Norge, men hvem trøster Bjørn Eidsvåg?. Säsong 1. Del 2 av 5.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Eides språksjov
Norsk underhaldningsserie. Språk kan skape bråk. Kva er det som får ein heil fotballtribune til å skråle på same songen? Finst det eit eige stadionspråk?. Det blir hevda at oslofolk ikkje snakkar dialekt. Tull, meiner skodespelar Liv Gulbrandsen, som held på tveitadialekten. Säsong 4. Del 5 av 6.
02:45 (04:22)
Skyggesiden
Svensk drama fra 2010. Rett før jul får Leena telefon fra sykehuset i sin hjemby. Hennes mor er døende. Leena må møte sin mor for første gang i sitt voksne liv og ta et oppgjør med sin tapte barndom. Producerat år 2010. Medverkande: Outi Mäenpää, Noomi Rapace, Ola Rapace, Regissör: Pernilla August.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se