Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:10 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
09:10 
Oddasat - nyheter på samisk
09:25 
Ski Classics: La Venosta
Kommentator: Christoffer Callesen, Ole Kristian Stoltenberg.
12:00 
V-cup hopp: V-cup hopp, kvinner
Kommentator: Johan Remen Evensen, Christian Nilssen.
13:15 
V-cup snøbrett: Big Air
Kommentator: Fridtjof Fredricsson, Jonas Greve.
14:00 
Munter mat - en nordisk odyssé
Dansk matprogram. Brødrene Price reiser ut i Norden, på jakt etter norske, svenske og finske matopplevelser. Norge byr på klippfisk på Bryggen i Bergen, vafler med brunost ved Borgund stavkirke og burger i Oslo.
14:45 
Med somletog i Storbritannia
Br. dokumentarserie. En ønskebrønn i Cornwall sies å kunne bestemme maktbalansen mellom partene i et ekteskap. Jernbanestasjonen St Keyne Wishing Well Halt er oppkalt etter ønskebrønnen. Om du vil at toget skal stoppe her, må du stå på perrongen og rekke ut hånden. Det er mer enn 150 slike små stasjoner i Storbritannia, og Paul Merton reiser rundt i landet for å se nærmere på historien og nærmiljøet rundt noen av dem. (Paul Merton's Secret Stations). Säsong 2. Del 1 av 3.
15:30 
Gullrushet i Klondike
Br. dokumentarserie. Bli med i fotspora til gullgravarane på 1800-talet. Historikar Dan Snow legg ut på ein ekspedisjon over den frosne villmarka i Canada saman med polfarar Felicity Aston og feltlege Kevin Fong. Målet for den farefulle ferda er å finne gull. Ekspedisjonen startar ved kysten av Alaska, kor dei skal gjenskape turen til Klondike som tusenvis av håpefulle menn og kvinner prøvde seg på under gullrushet, men som berre ein av tre overlevde. (Operation Gold Rush: Mountain Passes). Del 1 av 3.
16:20 
Heftige hus
Britisk arkitekturserie. Fiskaren Hiroshi mista alt i jordskjelv. Det nye huset hans er konstruert for å tole det meste. To vener har bygd ein eventyrleg aldersheim for seg sjølve. Og både i byen og ved havet kan glas spele ein viktig rolle. Med: Piers Taylor, Caroline Quentin. (World's most extraordinary homes: Japan). Säsong 2. Del 4 av 8.
17:20 
Gwen Stefanis jul
Amerikansk underholdning fra 2017. Bli med Gwen Stefani på en fantastisk julefeiring. Du føler det snør i stua og at juletreet rocker rundt. Gwen og hennes venner feirer julen med klassiske julesanger og humor. Det blir et fyrverkeri av et show som du sent vil glemme!. Producerat år 2017.
18:05 
Liv og luksus på Ritz hotell
Britisk dokumentar. Fem hundre helstekte kalkuner i uka, et ti meter høyt juletre og bursdagen til Prins Charles. Julestria er i gang på Ritz. Del 2 av 2.
18:50 
Svenska akademien - et lukket selskap
Svensk dokumentar fra 2018. Voldtekt, korrupsjon og økonomiske uregelmessigheter. Anklagene hagler mot Svenska Akademien, og Nobelprisen i litteratur 2018 blir ikke delt ut. Hvordan oppstod krisen? (Det slutna sällskapet). Producerat år 2018.
19:50 
KORK i Operaen
KORK svinger big time i Operaens store sal med et helamerikansk program, fra Samuel Barbers intenst vakre Adagio for strykere til Duke Ellingtons River Suite, og med George Gershwins evig populære Rhapsody in Blue som midtpunkt. I tillegg blir det musikk av både Leonard Bernstein og George Antheil. Pianosolist er Håvard Gimse og dirigent er estiske Anu Tali.
21:00 
Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
Filmavisen - julespesial
Uke 52 - 1948.
21:20 
Joni Mitchell: Both Sides Now
Et ustyrlig publikum lot seg hypnotisere av Joni Mitchells enestående røst under den legendariske Isle of Wight-festivalen i 1970. Konsertfilm/dokumentar.
22:35 
En amerikansk jul med Adam Douglas
Stjernekamp-vinner Adam Douglas inviterer til varm julestemning fra Nordstrand kirke. Med seg på scenen har han fullt band med fem blåsere, gospelkor og Makeda som gjesteartist. Adam vokste opp i Oklahoma, og vil i løpet av sendingen snakke om sitt forhold til amerikansk jul og hva denne musikken har betydd for ham. De siste ti årene har Adam bodd i Norge, derfor vil han også fremføre kjære julesanger som ligger oss nært.
23:25 
Skyggesiden
Svensk drama fra 2010. Rett før jul får Leena telefon fra sykehuset i sin hjemby. Hennes mor er døende. Leena må møte sin mor for første gang i sitt voksne liv og ta et oppgjør med sin tapte barndom. Producerat år 2010. Medverkande: Outi Mäenpää, Noomi Rapace, Ola Rapace, Regissör: Pernilla August.
01:00 
Jul på Kastanjegården
Dansk livsstilsprogram. Juleforberedelsene er i full gang på Kastaniegården. En deigtønne i tre skal bli "bonderøvens" julegave til Theresa, og kanskje blir nypelikøren bedre i år enn i fjor.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Rockheim Hall of Fame 2019
Norsk underholdning. Bli med på festen når Finn Kalvik, Anita Skorgan og TNT innlemmes i Rockheim Hall of Fame. Programleder: Jon Niklas Rønning.
03:35 (04:30)
Innafor: Mannen
Norsk dokumentarserie. Programleder Vilde Bratland Erikstad utforsker fenomener og miljøer som utfordrer hennes generasjon.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se