Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:40 
Mesterportretter
Ingvill Måkestad Bovim. Dag Erik Pedersen intervjuer deltaker i Mesternes Mester og mellomdistanseløper Ingvill Måkestad Bovim. Fra oppveksten i Odda til opp og nedturer på friidrettsbanen. Del 5 av 10.
09:05 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:05 
Oddasat - nyheter på samisk
10:20 
Distriktsnyheter
12:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med værvarsel.
12:10 
Munter mat
Dansk matserie fra 2016. Sønderjylland er hjem til noen av Danmarks deiligste matretter. Det blir honningkaker i Christiansfeldt, gås og surkål i grensestrøkene og wienerkringle i Ribe. Brødrene forviller seg også inn på militært område. Det blir servert mye god mat og godt humør i campingvognen når brødrene James og Adam Price legger ut på reise for å tilberede lokale, danske matretter. (Spise med Price, egnsretter II). Säsong 9. Del 4 av 6. Producerat år 2016.
12:40 
Skattejegerne
Dansk serie. I mange danske hjem finnes det flotte arvestykker. Vi møter dem som lever av å jakte på gjemte skatter i hele dronningriket. Sussie leter etter rekvisitter til en barneballett. Lasse og Sofie leter etter fine ting i to private hjem. Simon leter etter klassiske møbler fra 50- og 60-tallet hos forhandlere i Sydjylland. Säsong 10. Del 2 av 10.
13:10 
Husdrømmer
Svensk serie fra 2018. Funkishuset fra 1936 ble Anna og Hosseins ved en tilfeldighet. Men det utviklet seg til en kjærlighetshistorie, selv om det ikke er enkelt å beholde den gamle stilen og samtidig gjøre huset moderne. Programledere: Pernilla Månsson Colt och Gert Wingårdh. Säsong 5. Del 6 av 8. Producerat år 2018.
14:10 
Eides språksjov
Norsk underhaldningsserie. Ord mot nord. Har Kari Bremnes fått tidenes vakraste kompliment? Ho er blitt omtala som ei vandrande altertavle. Og mannen bak instagramkontoen "Ba-desken" har fått heile landet til å elske lokalaviser. Säsong 4. Del 4 av 6.
15:00 
Brøyt i vei
Norsk dokumentarserie. Linn Beate er den eneste jenta på Kongsfjordfjellet. Hun drømmer om å bli brøytebilsjåfør, men på møtet på stasjonen opplever hun at manns-kulturen er sterk. I Kaperdalen har Paul Kyrre en hemmelig plan på hvordan han skal slå de andre brøytebilsjåførene i trim-konkurransen. På Nord-Senja får familiesituasjonen til Raymond en ny vending. Det brygger opp til storm på Senja. Säsong 2. Del 2 av 8.
15:40 
Det sit i veggane
Svensk serie. Kva veit du om huset ditt? Har det alltid sett ut som det gjer i dag, og kven har budd i det før?. Historikaren Christopher O'Regan og bygningsantikvaren Erika Åberg hjelper nysgjerrige eigarar å finne ut meir om dei gamle husa sine. Først reiser dei til Ödegården i Runsten på Öland. Erika viser korleis du sjølv kan fikse eit nytt tak inne i huset og reparerer hundre år gamle tapet. Christopher grev djupt i historia til huset, heilt tilbake til den personen som ein gong i tida bygde det. Säsong 1. Del 1 av 6.
16:40 
Bokekspedisjonen
Frode Grytten - Odda. Bokekspedisjonen og Pia Rivelsrud stopper i Odda hos forfatter Frode Grytten. Her snakker de om hvordan hjemstedet har inspirert forfatteren i kjærlighet, tapte drømmer, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, enten handlingen er lagt til Odda eller et annet sted. Del 10 av 12.
17:10 
Med hjartet på rette staden
Britisk dramaserie. Ein bil med ein medvitslaus mann blir funnen i grøfta. Samstundes har nokon stole sauene frå Len Hallets gard. Kan det vere ein samanheng?. Med Derek Fowlds, Tricia Penrose, Geoffrey Hughes, Jonathan Kerrigan, Peter Benson, Sophie Ward, Phillip Franks og Mark Jordon. (Heartbeat). Säsong 15. Del 24 av 26.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Advent - hva er jul for deg?
Denne tredje søndagen i advent befinner vi oss i OL-byen Lillehammer sammen med programlederne Jannicke Farstad og Reidar Kjæstad. Bandet Staut spiller opp til skikkelig julestemning og vi ser på hvordan juletradisjonene våre har forandret seg opp igjennom tidene. Del 3 av 4.
19:30 
Heftige hus
Britisk arkitekturserie. Fiskaren Hiroshi mista alt i jordskjelv. Det nye huset hans er konstruert for å tole det meste. To vener har bygd ein eventyrleg aldersheim for seg sjølve. Og både i byen og ved havet kan glas spele ein viktig rolle. Med: Piers Taylor, Caroline Quentin. (World's most extraordinary homes: Japan). Säsong 2. Del 4 av 8.
20:30 
Team Bachstad i Karibia
Team Bachstad er i Karibia og nærmer seg De amerikanske Jomfruøyene, øygruppen som i sin tid var en dansk-norsk koloni. Men først tar de turen innom de jomfruelige øyene Tortola og Virgin Gorda, tidligere britiske kolonier. Et skjevt kjøleskap, fotoutstyr som forsvinner og en dansk kirkegård er bare tre av mange opplevelser som venter dem. Norsk humor-reiseserie fra 2019. Säsong 7. Del 6 av 7.
21:00 
Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
På tur med Flåmsbana
Sommeren 2017 dro Sommertoget fra Flåm til Myrdal. En av Norges vakreste jernbanestrekninger. 20 kilometer og 866 høydemeter med fantastisk natur filmet fra toget og fra luften. Her er høydepunktene fra turen.
21:35 
KORK i Operaen
KORK svinger big time i Operaens store sal med et helamerikansk program, fra Samuel Barbers intenst vakre Adagio for strykere til Duke Ellingtons River Suite, og med George Gershwins evig populære Rhapsody in Blue som midtpunkt. I tillegg blir det musikk av både Leonard Bernstein og George Antheil. Pianosolist er Håvard Gimse og dirigent er estiske Anu Tali.
22:45 
Gwen Stefanis jul
Amerikansk underholdning fra 2017. Bli med Gwen Stefani på en fantastisk julefeiring. Du føler det snør i stua og at juletreet rocker rundt. Gwen og hennes venner feirer julen med klassiske julesanger og humor. Det blir et fyrverkeri av et show som du sent vil glemme!. Producerat år 2017.
23:30 
Liv og luksus på Ritz hotell
Britisk dokumentar. Fem hundre helstekte kalkuner i uka, et ti meter høyt juletre og bursdagen til Prins Charles. Julestria er i gang på Ritz. Del 2 av 2.
00:15 
Joni Mitchell: Both Sides Now
Et ustyrlig publikum lot seg hypnotisere av Joni Mitchells enestående røst under den legendariske Isle of Wight-festivalen i 1970. Konsertfilm/dokumentar.
01:35 
John Williams og Steven Spielberg - et eventyrlig samarbeid
I lydfilmens historie har man sett flere eksempler på samarbeid mellom en regissør og en komponist over lang tid som har resultert i store filmer med tilhørende udødelig musikk. Men ingen har holdt sammen så lenge som Steven Spielberg og John Williams. Gjennom 43 år har de samarbeidet om mer en tjue filmer med enorm spennvidde fra Haisommer til Schindlers liste - og dette samarbeidet har hatt enorm betydning og innflytelse på hele vår populærkultur.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
HAIK: Arif
I HAIK skal Norges største artister ut på tur. I dette underholdningsprogrammet har Arif lagt livet sitt i programleder Christine Dancke sine hender for en dag. De drar på en biltur fylt av overraskelse og deilig musikk. Målet for reisen er en hemmelig konsert.
02:40 
Konsert - Arif
Rapperen Arif har sagt ja til å spille en konsert han ikke vet noe om på forhånd. Programleder Christine Dancke har i hemmelighet invitert Unge Ferrari, venner og artistens største fans for å lage en uforglemmelig konsertopplevelse.
03:15 
Oddasat - nyheter på samisk
03:30 (05:11)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se