Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:25 
Mesterportretter [Repris]
Ingvill Måkestad Bovim. Dag Erik Pedersen intervjuer deltaker i Mesternes Mester og mellomdistanseløper Ingvill Måkestad Bovim. Fra oppveksten i Odda til opp og nedturer på friidrettsbanen. ,. Del 4 av 10.
08:50 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
09:50 
Oddasat - nyheter på samisk
10:05 
Distriktsnyheter
11:45 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med værvarsel.
11:55 
Ragnar Ulsteins bisettelse
Historikaren og lingemannen Ragnar Ulstein blir gravlagt frå Spjelkavik kyrkje i Ålesund 13. desember 2019. Ulstein var ein av medlemmane i kompani Linge og har seinare brukt store delar av livet sitt på å dokumentere og å formidle krigshistorie til nye generasjonar.
13:50 
Husdrømmer [Repris]
Svensk serie fra 2018. En gammel brannstasjon? Petra og Anders stopper på vei hjem fra ferie for å ta en titt, mest på gøy. Men det blir kjærlighet ved første blikk. Kan de bygge den om til feriestedet de har drømt om så lenge? Programledere: Pernilla Månsson Colt och Gert Wingårdh. ,. Säsong 5. Del 5 av 8. Producerat år 2018.
14:50 
Bak berget det blå....
Thor Halvorsen ble bråforelska i Dalen Hotell første gang han så det, selv om hotellet da var en litt fallert, eldre dame. Han endte opp med å kjøpe både hotellet og kanalbåten Henrik Ibsen. Mange titalls millioner senere er forelskelsen like brennende. Bli med og se hvorfor.
15:00 
Brøyt i vei [Repris]
Norsk dokumentarserie. Det er storm i Finnmark. Følgebilsjåfør Linn Beate hjelper en kolonne med bilister over Kongsfjordfjellet. Men ikke alle er like vant til å ferdes på veiene i uvær, og Linn Beate møter fort på problemer. På Nord-Senja har Raymond nettopp begynt å jobbe som brøytebilsjåfør. Han drømmer om å gjenopplive bandet han hadde i 20-årene, da han følte seg som en konge på Senja. I Kaperdalen møter vi tre sjåfører som har innsett at de må komme seg ned i vekt. ,. Säsong 2. Del 1 av 8.
15:40 
Det sit i veggane [Repris]
Svensk serie. Historikaren Christopher O'Regan og bygningsantikvaren Erika Åberg hjelper nysgjerrige eigarar å finne ut meir om dei gamle husa sine. Utanfor Skövde ligg eit soldattorp som skal vere frå 1600-talet. Erika viser den beste måten å renovere dei originale vindauga, medan Christophar tar oss tilbake til Sveriges krigerske fortid. ,. Säsong 1. Del 2 av 6.
16:40 
Bokekspedisjonen [Repris]
Frode Grytten - Odda. Bokekspedisjonen og Pia Rivelsrud stopper i Odda hos forfatter Frode Grytten. Her snakker de om hvordan hjemstedet har inspirert forfatteren i kjærlighet, tapte drømmer, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, enten handlingen er lagt til Odda eller et annet sted. ,. Del 10 av 12.
17:10 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Britisk dramaserie. Ein bil med ein medvitslaus mann blir funnen i grøfta. Samstundes har nokon stole sauene frå Len Hallets gard. Kan det vere ein samanheng?. Med Derek Fowlds, Tricia Penrose, Geoffrey Hughes, Jonathan Kerrigan, Peter Benson, Sophie Ward, Phillip Franks og Mark Jordon. (Heartbeat). ,. Säsong 15. Del 24 av 26.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Advent - hva er jul for deg? [Repris]
Denne tredje søndagen i advent befinner vi oss i OL-byen Lillehammer sammen med programlederne Jannicke Farstad og Reidar Kjæstad. Bandet Staut spiller opp til skikkelig julestemning og vi ser på hvordan juletradisjonene våre har forandret seg opp igjennom tidene. ,. Del 3 av 4.
19:30 
Heftige hus [Repris]
Britisk arkitekturserie. Fiskaren Hiroshi mista alt i jordskjelv. Det nye huset hans er konstruert for å tole det meste. To vener har bygd ein eventyrleg aldersheim for seg sjølve. Og både i byen og ved havet kan glas spele ein viktig rolle. Med: Piers Taylor, Caroline Quentin. (World's most extraordinary homes: Japan). ,. Säsong 2. Del 4 av 8.
20:30 
Team Bachstad i Karibia [Repris]
Team Bachstad er i Karibia og nærmer seg De amerikanske Jomfruøyene, øygruppen som i sin tid var en dansk-norsk koloni. Men først tar de turen innom de jomfruelige øyene Tortola og Virgin Gorda, tidligere britiske kolonier. Et skjevt kjøleskap, fotoutstyr som forsvinner og en dansk kirkegård er bare tre av mange opplevelser som venter dem. Norsk humor-reiseserie fra 2019. ,. Säsong 7. Del 6 av 7.
21:00 
Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
På tur med Flåmsbana
Sommeren 2017 dro Sommertoget fra Flåm til Myrdal. En av Norges vakreste jernbanestrekninger. 20 kilometer og 866 høydemeter med fantastisk natur filmet fra toget og fra luften. Her er høydepunktene fra turen.
21:35 
KORK i Operaen
KORK svinger big time i Operaens store sal med et helamerikansk program, fra Samuel Barbers intenst vakre Adagio for strykere til Duke Ellingtons River Suite, og med George Gershwins evig populære Rhapsody in Blue som midtpunkt. I tillegg blir det musikk av både Leonard Bernstein og George Antheil. Pianosolist er Håvard Gimse og dirigent er estiske Anu Tali.
22:45 
Gwen Stefanis jul
Amerikansk underholdning fra 2017. Bli med Gwen Stefani på en fantastisk julefeiring. Du føler det snør i stua og at juletreet rocker rundt. Gwen og hennes venner feirer julen med klassiske julesanger og humor. Det blir et fyrverkeri av et show som du sent vil glemme!. Producerat år 2017.
23:30 
Liv og luksus på Ritz hotell [Repris]
Britisk dokumentar. Fem hundre helstekte kalkuner i uka, et ti meter høyt juletre og bursdagen til Prins Charles. Julestria er i gang på Ritz. ,. Del 2 av 2.
00:15 
Joni Mitchell: Both Sides Now
Et ustyrlig publikum lot seg hypnotisere av Joni Mitchells enestående røst under den legendariske Isle of Wight-festivalen i 1970. Konsertfilm/dokumentar.
01:35 
John Williams og Steven Spielberg - et eventyrlig samarbeid
I lydfilmens historie har man sett flere eksempler på samarbeid mellom en regissør og en komponist over lang tid som har resultert i store filmer med tilhørende udødelig musikk. Men ingen har holdt sammen så lenge som Steven Spielberg og John Williams. Gjennom 43 år har de samarbeidet om mer en tjue filmer med enorm spennvidde fra Haisommer til Schindlers liste - og dette samarbeidet har hatt enorm betydning og innflytelse på hele vår populærkultur.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:03 
HAIK: Arif
I HAIK skal Norges største artister ut på tur. I dette underholdningsprogrammet har Arif lagt livet sitt i programleder Christine Dancke sine hender for en dag. De drar på en biltur fylt av overraskelse og deilig musikk. Målet for reisen er en hemmelig konsert.
02:45 
Konsert - Arif
Rapperen Arif har sagt ja til å spille en konsert han ikke vet noe om på forhånd. Programleder Christine Dancke har i hemmelighet invitert Unge Ferrari, venner og artistens største fans for å lage en uforglemmelig konsertopplevelse.
03:15 
Oddasat - nyheter på samisk
03:30 (05:15)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se