Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
06:55 
Distriktsnyheter
08:35 
Oddasat - nyheter på samisk
08:50 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
09:50 
Hovedscenen: Gallakonsert med Los Angeles Filharmonien
Los Angeles Filharmonien feirer deres 100-års jubileum med å invitere tre av orkesterets sjefdirigenter til å dirigere på samme konsert. Zubin Mehta var sjef fra 1962 til 1978 og han dirigerer La Valse av Maurice Ravel. Esa-Pekka Salonen var sjef fra 1992 til 2009 og han leder orkesteret i Symfoni nr.4 av Witold Lutoslawski. Orkesterets nåværende leder, Gustavo Dudamel dirigerer Ildfuglen Suite av Igor Stravinskij. Det hele avsluttes med en verdenspremiere av et nytt verk for tre dirigenter av Daníel Bjarnason. En historisk kveld med et repertoar som gjenspeiler orkesterets moderne profil - en profil som har gitt dem betegnelsen - "Amerikas viktigste orkester" (New York Times). Presentert av Arild Erikstad.
11:25 
Jul fra Provincialen
Julevorspiel fra Provincialen i Trondheim. Hvordan står det til med forbruket i Norge nå i førjulstida?. Morten Hegseth fra VG-TV simpelthen elsker jula og dekorerer i full Hollywood-style, med ny fargepalett hvert år. Fay Wildhagen spiller julemusikk akkompagnert av selveste Trondheimsolistene. Programledere er Odd Rune Wolden og Marianne Meløy. Del 1 av 4.
11:55 
Liv og luksus på Ritz hotell
Britisk dokumentar. Legendariske Ritz oser av glamour og tradisjon. Møt kjendisgjestene og bli med på Afternoon Tea på det sagnomsuste luksushotellet i London. Del 1 av 2.
12:25 
Verdens beste landslag: Oppturer og nedturer
12:40 
V-cup hopp: V-cup hopp, kvinner
Kommentator: Johan Remen Evensen, Ingrid Sørli Glomnes.
14:15 
Det ville New Zealand
Britisk naturserie fra 2016. Isolert. Oppdag den storslåtte og gåtefulle naturen på de nyzealandske øyene. New Zealand har vært isolert siden dinosaurtiden, og livet har tatt noen uventede vendinger. I de gamle skogene finnes det fremdeles rovdyr fra jura-epoken. Säsong 1. Del 1 av 3. Producerat år 2016.
15:05 
Venezia - den usannsynlige byen
Fransk dokumentar fra 2018. En av Europas mest populære byer er i ferd med å synke. Kan moderne vitenskap berge Venezia fra konsekvensene av klimaendringer, masseturisme og industrialisering? (Venise, le défi technologique). Producerat år 2018. Regissör: Laurence Thiriat.
16:00 
Framtidas superframkomstmiddel
Sjølvkøyrande bilar. Frakt og ferdsel er i vill forandring. Korleis ser bilar, droner og skip ut i morgon? Danske Henrik Fisker tar opp konkurransen med Tesla. Han vil lage ein sjølvkøyrande luksus-elbil. Dansk dokumentarserie. Del 4 av 4.
16:30 
Jul på Kastanjegården
Dansk livsstilsprogram. Juleforberedelsene er i full gang på Kastaniegården. En deigtønne i tre skal bli "bonderøvens" julegave til Theresa, og kanskje blir nypelikøren bedre i år enn i fjor.
17:25 
Fremtidens drømmeboliger
Dansk arkitekturserie. Vi besøker banebrytende, vakre og personlige hjem rundt omkring i verden. Fornemmelsen av luksus innen arkitektur kan framkalles av beliggenhet, frihet eller muligheten til å skape et helt eget sted. Med arkitekt Sonja Stockmarr. Säsong 1. Del 3 av 4.
17:55 
Utforløypa - med livet som innsats
18:55 
V-cup alpint: Utfor menn
Kommentator: Marius Arnesen, Carl Andreas Wold.
20:15 
VM-minner
Det norske kvinnelaget vant et gledelig og noe overraskende VM-gull i stafett under VM i skiskyting i Holmenkollen 2016.
20:25 
V-cup alpint: Utfor kvinner
Kommentator: Lars Elton Myhre, Henrik Jonassen.
21:45 
Adjø Montebello
Norsk musikkdokumentar. Karpe overrasker og sjokkerer med ærlige tekster og drøye musikkvideoer, og i Spektrum leverer de en konsert det er umulig å ikke få gåsehud av.
23:30 
Ordkalas - Bokåret 2019
Pia Rivelsrud og Hans Olav Brenner tar oss med på avslutningskalas for Bokåret 2019 på Deichman hovedbibliotek i Oslo. Her kommer forfattere og bokfolk for å mingle, mimre og hylle det ærverdige biblioteket. Stein Torleif Bjella, Don Martin og brødrene Castro fra forestillingen "Blokk til Blokk" og slampoeten Evelyn Osaso sørger for den musikalske underholdningen.
00:30 
Lindmo
Det beste fra Lindmo. Få med deg høydepunkter fra høstens Lindmo-sendinger i dette gjensynet med populære gjester og artister som har vært innom Anne Lindmo sitt studio. Sesong 15. Säsong 15. Del 15 av 15.
01:20 
Team Bachstad i Karibia
Team Bachstad er i Karibia på vei til St. Croix, øya som (engang) var en dansk-norsk koloni. På øya Marie Galant blir det tid til både romfabrikk og plantasjebesøk, før Øystein får oppleve hvordan det er å være Rune. Når alt er tilbake på plass, går turen videre til Montserrat. Øya som kan by på en aktiv vulkan og en hovedstad begravd i aske. Norsk humor-reiseserie fra 2019. Sesong 7 (4:7.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
HAIK: Aurora
I HAIK skal Norges største popstjerner ut på tur. I dette underholdningsprogrammet har Aurora lagt livet sitt i programleder Christine Dancke sine hender for en dag. De drar på en biltur fylt av overraskelse og deilig musikk. Målet for reisen er en hemmelig konsert.
02:45 
Konsert - Aurora
Aurora har sagt ja til å spille en konsert hun ikke vet noe om på forhånd. Programleder Christine Dancke har i hemmelighet planlagt å gi henne en musikalsk overraskelse hun vet Aurora har drømt om. Hun har også invitert venner og artistens største fans for å lage en uforglemmelig konsertopplevelse.
03:25 (04:20)
Jorden rundt på seks steg
Norsk underholdningsserie fra 2019. Niklas og Thomas. Jakten på filmstjernen starter i Panama, og det blir tøft for Niklas å følge en olympisk mester på en strabasiøs reise, både til lands og til vanns!. Säsong 2. Del 6 av 6. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se