Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
09:00 
Oddasat - nyheter på samisk
09:15 
Distriktsnyheter
10:55 
Cupen: Finale G19: Rosenborg - Odd
Kommentator: Olav Traaen.
13:00 
Munter mat - en nordisk odyssé
Dansk matprogram. Brødrene Price reiser ut i Norden på jakt etter norske, svenske og finske matopplevelser. Småland i Sverige byr på kroppkakor, uimotståelige köttbullar, ostekake, knekkebrød og kanelbullar i Astrid Lindgrens Vimmerby.
13:45 
Brian Cox og naturens undere
Br. naturserie. Fantastiske farger pryder planeten vår. De skapes gjennom måten lyset fra sola treffer det vi ser. Den mest karakteristiske fargen for jorda er havenes blå. Måten sollyset reflekteres i vann påvirker også hvalers atferd. Klorofyllets grønne pigment er selve livets farge, og nå begynner vi også å forstå hva fargene i nordlyset betyr. Hvilke naturkrefter omgir oss og former verden vi lever i? (Forces of Nature: The Pale Blue Dot). Del 4 av 4.
14:45 
HAIK: Astrid S
I HAIK skal Norges største popstjerner ut på tur. I dette underholdningsprogrammet har Astrid S lagt livet sitt i programleder Christine Dancke sine hender for en dag. De drar på en biltur fylt av overraskelse og deilig musikk. Målet for reisen er en hemmelig konsert.
15:20 
HAIK konserter: Konsert Astrid S
Astrid S har sagt ja til å spille en konsert hun ikke vet noe om på forhånd. Programleder Christine Dancke har i hemmelighet invitert venner og artistens største fans for å lage en uforglemmelig konsertopplevelse.
15:45 
Børsemakerne
Kjell Gunnar Larsen er en børsemaker av den gode, gamle sorten. Nå vil han gjøre noe ingen i Norge har gjort før ham, utvikle og produsere sin egen rifle til det profesjonelle skiskyttermiljøet.
15:55 
V-cup hopp: Laghopp, menn
Kommentator: Johan Remen Evensen, Ingrid Sørli Glomnes.
17:45 
Fremtidens drømmeboliger
Dansk arkitekturserie. Arktitekt Sonja Stockmarr reiser jorda rundt og besøker banebrytende, vakre og personlige boliger for å finne inspirasjon til fremtidens drømmehjem. Säsong 1. Del 1 av 4.
18:15 
KORK - hele landets orkester: Schumanns Kinderszenen for orkester
Robert Schumanns populære pianostykker i to versjoner. Sveinung Bjelland spiller originalen og KORK spiller dirigent Peter Szilvays splitter nye orkesterarrangement.
18:55 
Snakkar du sant?
Britisk dokumentar frå 2018. Kan vi leve utan å lyge? Hadde verda vore betre om vi alltid var ærlege?. Tre personar utstyrt med teknologi som varslar om dei seier noko usant kan kanskje gje oss svar. (The Honesty Experiment). Producerat år 2018.
19:50 
Middelhavet rundt med Simon Reeve
Britisk dokumentarserie. Tunis, Libya og Sicilia. En reise gjennom en vakker, men for tiden urolig del av verden. Simon Reeve besøker berbere i Tunis, krigsområder i Libya og møter nye beboere på mafiaøya Sicilia. Del 3 av 4.
20:50 
Tre brødre og én Gjert
21:00 
Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
Eriks arv
Norsk dokumentar. Erik Call er manusforfatter og bor i Los Angeles. Som døv har han gått glipp av mange fortellinger om slekten som utvandret fra Norge. Nå drar han tilbake til Luster i Sogn på jakt etter sine røtter.
21:30 
Spion i kald krig
Svensk dokumentarserie frå 2018. Den mislykka flygaren Stig Wennerström er fascinert av spionverda. Under den andre verdskrigen gjev han militær informasjon til tyskarane. Etter krigen lykkast den sovjetiske etterretningstenesta i å verve han som spion. Del 1 av 3. Producerat år 2018.
22:15 
Spion i kald krig
Svensk dokumentarserie frå 2018. Den mislykka flygaren Stig Wennerström er fascinert av spionverda. På 50-talet held Stig fram med å spionere for både aust og vest. Til slutt må han velje side. Som svensk diplomat i Washington gjev han russarane hemmeleg informasjon om USAs flyindustri. Del 2 av 3. Producerat år 2018.
23:00 
Spion i kald krig
Svensk dokumentarserie frå 2018. Stig tar det siste steget og blir landsforrædar. Han fortel alt om det svenske forsvaret til sovjetiske styremakter. Etter meir enn 15 år som spion er det hushjelpa som finn bevisa. Avsløringa leier til regjeringskrise. Del 3 av 3. Producerat år 2018.
23:45 
1979 - Big bang for vår tid
Skjebneåret 1979 har følgder òg i dag: Thatcher og Saddam kom til makta, Ayatollah Khomeini leia revolusjonen i Iran og Sovjet invaderte Afghanistan. Tysk dokumentar i to delar. Del 2 av 2.
00:30 
Joanna Lumley i Japan
Britisk dokumentarserie fra 2016. Joanna legger ut på en pilegrimsreise til en rekke templer på Skikoku for å få en dypere forståelse av japansk buddhisme. Deretter tar hun lyntoget til Kyushu og verdens første robothotell. I Nagasaki møter Joanna en overlevende etter atombomben i 1945 og besøker også en av de få bygningene som ikke ble lagt i grus. Skolebarna ved den aktive vulkanen Sakurajima må trene i tilfelle utbrudd. Til slutt reiser Joanna til Okinawa, hvor hun ser nærmere på øyenes dramatiske krigshistorie. Hun møter menneskene på Kohama, en øy kjent for at innbyggerne blir svært gamle. (Joanna Lumley's Japan). Säsong 3. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
01:20 
Team Bachstad i Karibia
Team Bachstad er i Karibia, på leting etter dansk-norsk kolonihistorie. Turen går til Union Island med en 20 fots båt, og videre til St. Vincent. Her møter de både pro marijuanademonstranter og norske Stina som driver skole og underviser i økologisk landbruk. Så går turen til St. Lucia, paradisøya med utbredt fattigdom og høy kriminalitet. Norsk humor-reiseserie fra 2019. Säsong 7. Del 2 av 7.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Jorden rundt på seks steg
Norsk underholdningsserie fra 2019. På et isflak utenfor Grønland starter en musikalsk øyhopping uten like: Klarer Solveig og Helén å spore opp en Grand Prix-legende i tide?. Säsong 2. Del 4 av 6. Producerat år 2019.
03:05 (04:19)
The Tower
Palestinske Wardi vart fødd i flyktningleiren bestefaren kom til i 1948. No gjev han ho nøkkelen til huset sitt. Har han mista håpet om å kome heim?. Animert dokumentarfilm.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se