Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:20 
Norge nå
Norge nå er et direktesendt show hvor vi prater med folk om det de er opptatt av, der det faktisk skjer. Fra hele Norge til hele Norge. Säsong 4. Del 56 av 64.
09:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:00 
Oddasat - nyheter på samisk
10:15 
Distriktsnyheter
11:55 
Debatten
Direktesendt debattprogram med programleder Fredrik Solvang.
12:35 
Antikduellen
Dansk serie. Danske antikkhandlere konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. Helga kaster seg over favorittmaterialet teak, mens Simon gjør alt annet enn å hvile på laurbærene. Säsong 8. Del 3 av 12.
13:05 
Husdrømmer
Svensk serie fra 2017. Anna på 73 har alltid bodd i leilighet i Göteborg. Men etter en stor sorg bestemmer hun seg: Hun vil bo i et hus ved havet. Og det skal sønnen Elias tegne og bygge, som en kjærlighetsgave til sin mor. Programledere: Pernilla Månsson Colt och Gert Wingårdh. Säsong 4. Del 2 av 8. Producerat år 2017.
14:05 
Tett på farlige dyr
Britisk naturserie fra 2016. Krokodille. Krokodillestammene i Papua Ny-Guinea mener de har en spesiell tilknytning til disse dyrene og hevder de kan fange dem med bare nevene. Naturfilmfotografen Gordon Buchanan reiser langs elva Sepik for å møte dem. Säsong 1. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
15:00 
Villmarkas voktere
Få kjenner norsk natur bedre enn fotsoldatene i Statens naturoppsyn. I Østmarka er en ulv skadeskutt, og naturoppsyn Erik Ola rykker ut for å lete etter den. Haakon er på oppsyn under vann, der han teller stillehavsøstersen som ødelegger badegleden for mange. Og Berit håper å få et glimt av fjellrev-valper i Forollhogna. Del 7 av 8.
15:40 
Det sit i veggane
Svensk serie. Historikaren og bygningsantikvaren hjelper folk å finne ut meir om dei gamle husa sine. Prestegarden Funbos historie strekker seg tilbake til mellomalderen. No treng eit av husa ny trapp. Säsong 3. Del 5 av 8.
16:40 
I Larsens leilighet: Anneke von der Lippe
Hun er den eneste norske skuespilleren som er blitt tildelt den internasjonale tv-prisen Emmy, for rollen i NRK-serien Øyevitne. Anneke von der Lippe vokste opp i Holmenkollen og var mye på teater som barn. Hun fikk Amandaprisen for sin første hovedrolle på film og er en av våre mest meritterte skuespillere. Denne våren står hun på scenen på Nationaltheatret, og til Vegard Larsen forteller hun om noen av sine største og vanskeligste roller.
17:10 
Med hjartet på rette staden
Britisk dramaserie. David hjelper ein venn med å rømme heimanfrå, men den unge guten hamnar i lag med ein framand kar. Aidensfield Arms tilbyr både øl og måleri i samband med ei utstilling, og Jack og Bernie vert så inspirerte av utstillinga at dei vil slå eit slag for Gina og den kunstneriske åra hennar. Ein annan stad har Peggy starta med hundetrening. Med William Simons, Peter Benson, Derek Fowlds, Tricia Penrose, Sophie Ward, Jonathan Kerrigan, Gwen Taylor og Mark Jordan. (Heartbeat). Säsong 15. Del 9 av 26.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Dronningen av Slottsparken
Det er vår i hovedstaden, og Slottet i Oslo tilbyr flere publikumsaktiviteter med omvisninger inne på Slottet, Dronning Sonja KunstStall og ikke minst Slottsparken. Dronning Sonja tar oss med på en vandring i parken, og forteller hvordan hun brenner for å vise frem kongefamiliens historiske gjenstander til folket. Programleder er Atle Bjurstrøm.
19:25 
Cupen: Finale J19: Klepp - Vålerenga
Kommentator: Olav Traaen.
21:30 
1979 - Big bang for vår tid
Skjebneåret 1979 har følgder òg i dag: Thatcher og Saddam kom til makta, Ayatollah Khomeini leia revolusjonen i Iran og Sovjet invaderte Afghanistan. Tysk dokumentar i to delar. Del 2 av 2.
22:15 
The Tower
Palestinske Wardi vart fødd i flyktningleiren bestefaren kom til i 1948. No gjev han ho nøkkelen til huset sitt. Har han mista håpet om å kome heim?. Animert dokumentarfilm.
23:25 
HAIK: Astrid S
I HAIK skal Norges største popstjerner ut på tur. I dette underholdningsprogrammet har Astrid S lagt livet sitt i programleder Christine Dancke sine hender for en dag. De drar på en biltur fylt av overraskelse og deilig musikk. Målet for reisen er en hemmelig konsert.
00:05 
HAIK konserter: Konsert Astrid S
Astrid S har sagt ja til å spille en konsert hun ikke vet noe om på forhånd. Programleder Christine Dancke har i hemmelighet invitert venner og artistens største fans for å lage en uforglemmelig konsertopplevelse.
00:30 
Lindmo
Norsk talkshow med Anne Lindmo som programleder. Målet er å samle gjester som gløder og som kan kunsten å fortelle historier folk kjenner seg igjen i, sånn at det svinger i både topplokket og i lattermuskelen og innerst i sjelen hos seerne våre. Sesong 15. Säsong 15. Del 13 av 15.
01:20 
Fremtidens drømmeboliger
Dansk arkitekturserie. Arktitekt Sonja Stockmarr reiser jorda rundt og besøker banebrytende, vakre og personlige boliger for å finne inspirasjon til fremtidens drømmehjem. Säsong 1. Del 1 av 4.
01:50 
En ekte finnmarking
Finnmark er fantastisk, men kan også kreve sitt av de som bor der. Så hvordan er en ekte finnmarking? Kanskje finner vi ham i Vardø.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Snakkar du sant?
Britisk dokumentar frå 2018. Kan vi leve utan å lyge? Hadde verda vore betre om vi alltid var ærlege?. Tre personar utstyrt med teknologi som varslar om dei seier noko usant kan kanskje gje oss svar. (The Honesty Experiment). Producerat år 2018.
02:55 
Reindrømmen
Norsk dokumentarserie fra 2019. Vinteren er tøff og noen av reinsdyrene til Reiulf dør av sult. Per Kitti taper rettssaken i Tingretten og Reiulf kan fortsette med reinflokken på Kvaløya. Men så får han vite om en utbygging som kan ødelegge alt. Säsong 1. Del 2 av 6. Producerat år 2019.
03:30 
Oddasat - nyheter på samisk
03:45 (05:26)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se