Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
07:40 
Safari Norge
Norsk naturserie fra 2019. Mia og hvalene. Mia Gundersen-Leliënhof har en drøm om å oppleve spekkhoggere. Hun drar på safari til Skjervøy i Troms, der hun vil prøve å svømme med spekkhoggere, og kanskje også med de gigantiske knølhvalene. Säsong 1. Del 6 av 6. Producerat år 2019.
08:20 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
09:20 
Oddasat - nyheter på samisk
09:35 
Distriktsnyheter
11:15 
Hovedscenen: Et magisk øyeblikk i musikkhistorien. "Berlinmur-konserten"
Dagen etter at Berlinmuren fallt den 10. november 1989 inviterte Berllinerfilharmonikerne alle med gyldig DDR pass til gratiskonsert i Filharmonien. Dette var en spontan idé fra orkesteret selv, og Daniel Barenboim var mer enn villig til å dirigere. Folk sov natten gjennom utenfor konsertsalen for å sikre seg billett, og stemningen under konserten den 12. november var uforglemmelig og magisk. I denne dokumentaren gjenskapes øyeblikket med høydepunkter fra konserten og intervjuer av musikere og publikum som var tilstede. Presentert av Arild Erikstad.
12:15 
Hovedscenen: Max Raabe - En natt i Berlin
Max Raabe og hans Palast orkester har utviklet et eget musikalsk univers med deres humoristiske og sjarmerende fremførelser av underholdningsmusikk fra 20 - og 30-tallet. Vi får her noen høydepunkter fra et konsertopptak fra Admiralspalast i Berlin der repertoaret ikke bare gjelder tyske sanger fra denne tiden, men også kjente slagere fra andre siden av Atlanterhavet. Presentert av Arild Erikstad.
12:45 
Topp serien - oppkjøring?
13:00 
Wien - keisaranes metropol
Britisk dokumentarserie frå 2016. Medan Habsburg-dynastiet stod for fall, blomstra Wien. Del 3 av 3. Producerat år 2016.
13:50 
Sjåfører du ikke vil møte
Amerikansk dokumentar. De spiser, sjekker telefonen og sminker seg mens de kjører. Åtte sjåfører filmes i seks måneder.
14:45 
Tett på farlige dyr
Britisk naturserie fra 2016. Løve. Naturfilmfotografen Gordon Buchanan ønsker å lære mer om farlige dyr fra perspektivet til lokale stammefolk. Sammen med san-folk i den brutale Kalahariørkenen i Afrika søker han ny forståelse for favorittkattedyret sitt, løven. Säsong 1. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
15:35 
Brian Cox og naturens undere
Br. naturserie. For å skjønne hvordan livet oppsto på jorden må vi først forstå hvilke grunnstoffer planeten vår er laget av. Bakken i Tanzania er rustrød, fordi jernet i berggrunnen ruster når det binder til seg oksygen, slik jernet i blodet vårt også gjør det. To av de vanligste grunnstoffene i universet er hydrogen og oksygen, som sammen lager vann. Og i vannet finner vi kanskje opprinnelsen til livet, langt nede i dypet. Hvilke naturkrefter omgir oss og former verden vi lever i? (Forces of Nature: The Moth and the Flame). Del 3 av 4.
16:35 
Reindrømmen
Norsk dokumentarserie fra 2019. Reiulf Aleksandersen starter opp med reinsdyr på Kvaløya i Tromsø. Men Per Kitti, som har drevet med rein der i over 40 år, mener at det ikke er plass to reineiere. Han går rettens veg for å stoppe Reiulf og kona Risten. Säsong 1. Del 1 av 6. Producerat år 2019.
17:10 
Heftige hus
Britisk arkitekturserie. Verda over finn ein fantastiske hus i spektakulære landskap. Ein luksuriøs heim med ei moderne vindebru, eit tradisjonelt gardshus som skjuler ein overraskande heim, eit hus i skogen grave ned i sanda og eit bygg forankra til fjellsida. Portugal kan by på fantastisk arkitektur. Med: Piers Taylor, Caroline Quentin. (World's most extraordinary homes: Portugal). Säsong 2. Del 2 av 8.
18:10 
KORK - hele landets orkester: House of Sound
Norsk urfremføring i Store studio. House of Sound av Nils Henrik Asheim omkranses av Lutoslawskis lille suite og Sjostakovitsj´ sjarmerende Pianokonsert nr. 2. Virtuos solist er Sveinung Bjelland og Peter Szilvay dirigent.
18:55 
Tyskland og den kalde krigen
Siste kapittel. Striden mellom øst og vest i etterkrigstida var både politisk, militær, økonomisk og kulturell. Europa er frosset i en stabil maktbalanse, andre steder er det åpen konflikt. Hvilke krefter fører fram til den kalde krigens slutt? Tysk dokumentar i to deler. Del 2 av 2.
19:50 
Middelhavet rundt med Simon Reeve
Britisk dokumentarserie. Kypros. En reise gjennom en vakker, men for tiden urolig del av verden. Kypros er fremdeles en delt øy, men dypere er skillelinjene i Midtøsten. Simon besøker både Libanon, Israel og Gaza. Del 2 av 4.
20:50 
Spilling Rivefabrikk
På Lindesnes finnes et enestående eksempel på norsk industri- og landbrukshistorie fra forrige århundreskifte. Oppfinneren og teknikeren Ole Askildsen Spilling konstruerte alt det han trengte av utstyr for å kunne produsere den etterspurte riven. Utstyret virker fremdeles og fabrikken fremstår som om siste arbeidsdag var i går.
21:00 
Nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
She-Pack
Norsk kortfilm fra 2018. Det er bursdagsfeiring på svømmehallsdisco, og underdogen Ronja utfordrer jentegjengens alfahunn til maktkamp. Men leken eskalerer fort, og jentene står i fare for å miste kontrollen. Vinner av Gullstolen, Timeglasset og Filmkritikerprisen på Kortfilmfestivalen i Grimstad 2019. Producerat år 2018.
21:30 
En hyllest til Motown
Det historiske og innflytelsesrike plateselskapet Motown Records feirer 60 år i 2019. Amerikansk hyllestkonsert med bl.a. Mickey Stevenson, Meghan Trainor og Stevie Wonder.
22:55 
Barbra Streisand - popens diva
Fransk dokumentar. Hun sto fram som en ekte "Queen B", 50 år før Beyoncé. Sangeren, skuespilleren, regissøren og perfeksjonisten Barbra Streisand banet vei for Madonna, Rihanna, Mariah Carey, Lady Gaga og alle de andre divaene som senere har holdt verden i sitt grep.
23:45 
1979 - Big bang for vår tid
Skjebneåret 1979: Thatcher og Saddam kommer til makta, Ayatollah Khomeini leier revolusjonen i Iran og Sovjet invaderer Afghanistan. Tysk dokumentar i to delar. Del 1 av 2.
00:30 
Joanna Lumley i Japan
Britisk dokumentarserie fra 2016. Joanna ser Tokyo fra helikopter. Det meste av byen er bygd de siste 70 årene, etter at den ble bombet under andre verdenskrig. Om kvelden holder det energiske jentebandet Kamem Joshi konsert. Senere møter Joanna moteskaperen og kunstneren Minori, som maler ansiktet hvitt som en geisha. Deretter oppsøker hun landsbygda og går langs en gammel landevei i Kisodalen. Hun kommer fram til Kyoto under kirsebærblomstringen, og der møter hun Maiko, som er under opplæring for å bli geisha. (Joanna Lumley's Japan). Säsong 3. Del 2 av 3. Producerat år 2016.
01:20 
Vinje rockar
Norsk dokumentar frå 2018. Aasmund Olavsson Vinje var frekk, velformulert og genial. Men også ein juksepave som hissa på seg både statsminister og kulturelite, som heller svalt enn å passe kjeften sin. Er det derfor dei unge kallar opp ein rockefestival etter diktaren og journalisten som blei fødd for 200 år sidan? Vinje har skrive tekstar som er nasjonalskattar og framleis mykje bruka. Linda Eide tek oss med på rundreise i fotefara til Aasmund Olavsson Vinje. Producerat år 2018.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Vår mann i Teheran
Nederlandsk/amerikansk dokumentarserie frå 2018. Thomas luftar hunden til naboen, sjølv om det er forbode med hund i Iran. Skiljet mellom kva som er greitt og ikkje kan vere uklår. Når går til dømes trening over til å bli dans? Med: Thomas Erdbrink. (Our man in Tehran). Säsong 2. Del 4 av 5.
02:45 (03:58)
Jorden rundt på seks steg
Norsk underholdningsserie fra 2019. Hvordan komme på sporet av en berømt politiker i et av verdens minst besøkte land? Kan Kathrine få med seg både Svein OG eiendelene hans helt fram?. Säsong 2. Del 3 av 6. Producerat år 2019.

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se