Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
07:55 
Antikkduellen
Dansk serie fra 2017. Antikvitetshandlerne Sofie Frøkjær Justesen og Michael Christiansen får 10 000 kroner hver for å handle antikke og brukte gjenstander i og rundt byen Thisted. Etter fem timer blir funnene vurdert av en ekspert. Mot slutten av uken skal alt auksjoneres bort. Hvem kan tjene mest på sine innkjøp?. Säsong 5. Del 11 av 12. Producerat år 2017.
08:25 
Norge nå
Fader Nidaros la sitt gamle namn og gamle liv bak seg. Korleis er det å leve som munk ytterst på vestlandskysten?. Norge nå og programleiar Charlotte Haarvik Sanden er på Selje, ein stad som har vore eit religiøst senter i århundre. No skal fleire besøkande lokkast hit med besøkssenter og pilgrimssatsing. Säsong 4. Del 40 av 64.
08:55 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
09:55 
Oddasat - nyheter på samisk
10:10 
Distriktsnyheter
11:50 
Debatten
Direktesendt debattprogram med programleder Fredrik Solvang.
12:30 
Antikkduellen
Dansk serie fra 2017. Det er finaledag for antikvitetshandlerne Sofie Frøkjær Justesen og Michael Christiansen, som i tre dager har fått 10 000 kroner hver for å handle antikke og brukte gjenstander. Nå skal alt auksjoneres bort for å avgjøre hvem som har tjent mest på sine innkjøp. Säsong 5. Del 12 av 12. Producerat år 2017.
13:00 
Arkitektens hjem: Thomas Thorsnes
Thomas Thorsnes jobber med fortettingsprosjekter der begrenset plass er en stor utfordring. Han lager smakfulle boliger, men også minisamfunn der det er tatt hensyn til både privatliv, utsikt og gode fellesomra¶der. Selv bor Thorsnes i et nyoppusset hus fra etterkrigstiden.
13:30 
Hvem tror du at du er?
Norsk underholdningsserie. Kari Bremnes graver i slektshistorien for å finne ut hvorfor hennes morfar forlot sitt fødested, for aldri å vende tilbake. Tilsyne kommer en turbulent familiehistorie Kari aldri før har visst noe om. Säsong 3. Del 8 av 8.
14:30 
Hygge i Strömsö
Finsk livsstilsserie frå 2017. Det er haust på Strömsö. Om biene forsvinn, kan banan og ris vere det som står att på menyen. Alexandra fortel om kvifor biene er så viktige, og lagar ei supersalve med bivoks. Paul og Camilla viser kor enkelt det er å lage sin eigen yoghurt. Del 2 av 16.
15:00 
Hvorfor biter fisken?
Ørret og harr. Mark og flue, to av de vanligste agntypene for ørret. Avansert markfiske, såkalt aktivt markfiske i Holselva gir resultater. Rune tar ørret på flue for første gang, og han får oppleve hvordan han kan lokke til seg harren i Trysilelva. Del 4 av 5.
15:40 
Oppdrag Nansen
Norsk reality. Erika (13), Elias (13), Johanne (13) og Johannes (12) har gått og gått i flere dager for å komme fram til Nordpolen. Alle har hver sin plan for hva de vil gjøre på polpunktet. Men de er nødt til å komme fram før isdriften snur. Del 9 av 10.
16:10 
Severin
Norsk dokumentarserie fra 2016. Severin må oftare ta seg ein tur til Ålesund, kjærasten bur jo der, men han toler ikkje for mykje bytrasking. Severin har også fått nye bestevener i dei to hundane til Jelena, men dei toler ikkje for mykje fjelltrasking. Säsong 3. Del 2 av 6. Producerat år 2016.
16:40 
I Larsens leilighet
Sven Nordin. Sven Nordin ble født med lopper i blodet, og tilbragte de første skoleårene på "bråkerekka" i klassen. Læreren la merke til at han likte å synge, og foreslo at han burde begynne i kor. Slik ble unge herr Nordin med i Sølvguttene, og en stor scenekarriere fikk sin begynnelse. I denne programserien inviteres godt etablerte film- og teaterskuespillere til å dele av sine erfaringer foran et ungt og interessert publikum. Del 7 av 8.
17:10 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Bellamy og Walker jaktar på eit parti stolne russiske ikon og mistenkjer ein person som vart overfalle på puben i Aidensfield. Vernon kastar seg inn i ein ny tankelaus plan når han møter ein italiensk trøffelseljar, medan Helen undrar seg over den mystiske medisinske historia til ein ung gut. Med: William Simons, Geoffrey Hughes, Peter Benson, m.fl. (Heartbeat) Sesong 14. Säsong 14. Del 15 av 26.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Heftige hotell
Britisk serie. Bak kulissane til hotell i verdsklasse med matkritikar Giles Coren og kokk Monica Galetti. Med utsikt til ein aktiv vulkan er eventyrlege Hacienda Hotel Vira Vira eit heilt spesielt hotell i ein spennande del av Chile. Säsong 2. Del 6 av 7.
19:55 
Reddet av russerne
Etter noen av de hardeste krigshandlinger på norsk jord, befridde russiske styrker en del av Norge høsten 1944, et halvt år før resten av landet. Befolkningen i Øst-Finnmark var fanget i en krig mellom Tyskland og Sovjetunionen og fikk kjenne på redsel og sult, og deretter glede og frihet. Ennå lever mange av dem som opplevde krigen og frigjøringen, og de kan i dag fortelle om opplevelsene. I en tre timer lang fjernsynssending fra Kirkenes med Ingerid Stenvold som programleder, får vi historiene fra en av de mest bombede byen i Europa under andre verdenskrig.
23:00 
Brent jord
Norsk drama fra 1969. Under tyskernes siste krigsoperasjoner blir befolkningen i Øst-Finnmark tvangsevakuert. Og okkupasjonsmakten bruker den brente jords taktikk under tilbaketrekningen. Men mange familier kommer seg likevel unna og søker tilflukt i fjellet der de må gjemme seg for tyskerne. Basert på Sigbjørn Hølmebakks bok "Fimbulvinter". (12 år). Producerat år 1969. Regissör: Knut Andersen, Skådespelare: Tove Andreassen, Brith Henriksen, Bonne Gauguin, Kåre Tannvik, Rolf Søder, Anne-Lise Tangstad.
00:40 
Hvorfor det?
Trond-Viggo Torgersen har med seg gjesten Jonas Kinge Bergland på scenen, og sammen svarer de på alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum på Rockefeller i Oslo. Sesong 4 (2).
01:10 
USA i fargar
Amerikansk dokumentarserie frå 2018. Familiane Rockefeller og Vanderbilt ervervar seg gigantiske formuar og menger seg med politikarar. Pressebaronen William Randolph Hearst fyller avisene med artiklar om dei. Säsong 2. Del 5 av 6. Producerat år 2018.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Lindmo
Norsk talkshow med Anne Lindmo som programleder. Målet er å samle gjester som gløder og som kan kunsten å fortelle historier folk kjenner seg igjen i, sånn at det svinger i både topplokket og i lattermuskelen og innerst i sjelen hos seerne våre. Sesong 15. Säsong 15. Del 9 av 15.
02:50 
Vikingarven
Heilt sidan vikingtida har folket i Bjørkedalen laga båtar. Tusenvis av båtar. No vil dei sette krona på verket og bygge det råaste vikingskipet verda har sett: Myklebustskipet, det største vikingskipet det er funne restar av i Noreg.
03:30 
Oddasat - nyheter på samisk
03:45 (05:27)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se