Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
09:05 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Br. dramaserie. Nye reglar i arbeidslivet gjer at Alf Ventress må pensjonere seg frå politiet. Dette vert han ikkje glad for, men Merton seier at tenestetida hans har vore utvida lenge nok. Blaketon har ein beundrar, og Gina har stemnemøte med ein kjekk, australsk kar, Kevin Kelly. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. ,. Säsong 13. Del 20 av 25.
09:50 
Herskapelig
Våre gamle koryfeer hvilte ut på sine lystgårder. Blant de nasjonale skatter finnes Ringve og Lade i Trondheim, Kiellandfamiliens Ledaal i Stavanger og ikke minst Christian Michelsens byggverk Gamlehaugen utenfor Bergen. Michelsen lar seg forføre av europeiske middelalderborger og bygger et slott med tårn og spir - kun til glede. Mens vi ser for oss en prinsesse i tårnet, satser statsministeren selv på et virkelig monarki og står bak gjennomføringen av ideen i 1905. Toppen Bech inviterer til kongeboligen hvor det blir feiring med Kåre Willoch, Jon Roar Bjørkvold og Geir Thomas Risaasen. Programleder Toppen Bech.
10:20 
Herskapelig [Repris]
Rød herregård i Halden. Toppen Bech inviterer til et av landets aller mest fornemme herregårdsanlegg, Rød herregård i Halden. Historien er tre hundre år gammel og har vært i Anker-slektens eie siden 1733. Rød herregård er det beste eksempel på at alle tider kler hverandre når såkalt god smak og rikelig med penger har fått råde gjennom tre hundre år. ,. Del 1 av 6.
10:50 
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Britisk reiseserie. Skottland. Skuespillerparet Prunella Scales og Timothy West elsker elvebåter og kanaler. Bli med på en ferd fra kyst til kyst gjennom Skottland på kanalene Forth and Clyde og Union. ,. Del 3 av 3.
11:40 
20 spørsmål
Norsk humor-quiz. Spørrekonkurranse for de munnrappe med Rune Gokstad, Ingerid Stenvold, Trond-Viggo Torgersen og Cille Biermann. Programleder: Knut Borge.
12:05 
Margrethe II - hele Danmarks dronning
Dansk dokumentar. Hvordan har det danske folket kunne speilet seg selv i dronning Margrethe? Varmt portrett om dronningen i anledning hennes 80-årsdag i april.
13:05 
Bokekspedisjonen [Repris]
Jonathan Castro - Oslo. Bokekspedisjonens endestasjon er Oslo. Pia Rivelsrud møter hiphoper Jonathan Castro. Her snakker de om hvordan hjemstedet har inspirert dem i kjærlighet, tapte drømmer, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, enten handlingen er lagt til Oslo eller et annet sted. ,. Del 12 av 12.
13:35 
Familiens ære [Repris]
Det blir kaldt i dagens program når deltagerne inntar SNØ hvor de må beherske både alpint og kjelke i lag. ,. Säsong 1. Del 3 av 8.
14:35 
Hva feiler det deg? [Repris]
Hvorfor er organene mine speilvendte?. Hva feiler det deg er en medisinsk kunnskapslek der erfarne leger konkurrerer mot vanlige folk med nettbrett om å finne diagnosen på ekte pasienter. ,. Säsong 6. Del 2 av 8.
15:15 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie fra 2017. Antikvitetshandlerne Lis Messmann og Lasse Franck får 10 000 kroner hver for å handle antikke og brukte gjenstander i og rundt byen Bogense. Etter fem timer blir funnene vurdert av en ekspert. Mot slutten av uken skal alt auksjoneres bort. Hvem kan tjene mest på sine innkjøp?. ,. Säsong 5. Del 2 av 12. Producerat år 2017.
15:45 
Munter mat - en nordisk odyssé
Dansk matprogram. Brødrene Price reiser ut i Norden, på jakt etter norske, svenske og finske matopplevelser. Norge byr på klippfisk på Bryggen i Bergen, vafler med brunost ved Borgund stavkirke og burger i Oslo.
16:30 
Herskapelig [Repris]
Château Merveilleux på Hvaler. William Jansen og Solveig Svebakken ønsket å bygge et murhus i øyparadiset. Men ikke hvilket som helst murhus, ifølge Toppen Bech. Det skulle være 1700-talls med elementer fra det beste i engelsk og fransk byggeskikk. Paret realiserer drømmen, huset bygges med 10 000 brukte murstein fra den gamle industribygningen til Sørensen og Balchen, med gamle gulv og bjelker fra en rivningsmoden låve i Østfold, med arker og franske vinduer, med god smak og en uforferdet prosjektlyst. Programleder Toppen Bech. ,. Del 2 av 6.
17:00 
Herskapelig: Utstein Kloster
Herskapelig og Toppen Bech har lagt kursen vestover og banker på hos tiende generasjon i Schanke-familien. Det ligger et skimmer av middelalderfantasier over Utstein Kloster. Den grønne øya byr på drama og storhet i fortid og nåtid.
17:30 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Br. dramaserie. Nye reglar i arbeidslivet gjer at Alf Ventress må pensjonere seg frå politiet. Dette vert han ikkje glad for, men Merton seier at tenestetida hans har vore utvida lenge nok. Blaketon har ein beundrar, og Gina har stemnemøte med ein kjekk, australsk kar, Kevin Kelly. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. ,. Säsong 13. Del 20 av 25.
18:20 
Fotobonden [Repris]
Norsk naturserie fra 2020. Lidenskapen. Fra by til natur. Maj-Lena og Jostein tar valget om å forlate storbylivet for å flytte til småbruket Døli i Telemark. De ønsker seg et liv med nærhet til naturen, uten stress og mas. Jostein har en helt egen interesse for dyrelivet i området og bygger arenaer slik at han kan komme tettere på de unike skapningene som nå har blitt hans naboer og venner. ,. Säsong 1. Del 1 av 5. Producerat år 2020.
19:00 
Det sit i veggane [Repris]
Svensk serie frå 2017. Raimon og Marias gard i Dalarna kom med eit hus på kjøpet. Det har stått tomt lenge, men med nokre møbler, klede og sin eigen sjel. Ei slektssaga spelte seg ut her ein gong, og no kjem det lys i vindauga igjen. Med historikaren Christopher O'Regan og bygningsantikvaren Erika Åberg. ,. Säsong 2. Del 8 av 8. Producerat år 2017.
20:00 
Kulturstripa: Joachim Førsund
Bli med inn i radiostudio der vi snakker om populærkulturen som gir hjertebank, og hjelper deg å velge det som er verdt tiden din.
20:30 
Jorda i endring
Britisk dokumentarserie. Vulkanar. Spesialistar ser på dei største naturkatastrofane som har ramma jorda og finn ut nøyaktig kva som skjedde. Arkeologar trur eit vulkanutbrot på 1200-talet drap tusenvis i London. Eit tverrfagleg forskarteam leiter etter nye svar over heile verda. Del 1 av 3.
21:20 
Dynastiet Murdoch
Britisk dokumentarserie. Comebacket. Medieimperiets mektige og omstridte overhode skaper stadig overskrifter, men en ny generasjon står klar til å overta. Murdochs omdømme når et bunnivå, men Brexit og Donald Trump gir muligheter for et comeback. Del 3 av 3.
22:10 
UXA - Thomas Seltzers Amerika [Repris]
Drittlivsyndromet. Arbeidsledighet, fattigdom og håpløshet i det amerikanske kullbeltet gjør at menn dør tidligere enn på generasjoner. Likevel finnes det håp. ,. Säsong 1. Del 2 av 5.
23:05 
Smilehullet
Klipp med humoristiske perler fra arkivet i Underholdningsavdelingen.
23:15 
Seriehøsten 2020
Hva skal du se på TV i høst?. Filmpolitiets Marte Hedenstad og Sigurd Vik geleider deg gjennom høstens norske tv-serier og byr på eksklusive klipp, de beste gjestene og ikke minst: utdeling av Seriekritikerprisen.
01:15 
Helvete - historien om norsk black metal: "Det är jag som är döden"
Mayhems nye svenske vokalist, Dead, tar musikken inn i et dystrere terreng. Men dragningen mot mørket får et tragisk og morbid utfall.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Oddasat - nyheter på samisk
02:20 (04:40)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå