Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:30 
Norge nå
Briksdalsbreen har krympa dei siste tiåra. Turistnæringa i den trange dalen i Nordfjord har vore i sterk vekst, no kan den bli råka av smelting og klimaendringar. Men når dei norske isbreane blir mindre eller forsvinn kan det få langt større konsekvensar, fortel dei som forsker på den eldgamle isen. Säsong 4. Del 39 av 64.
09:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:00 
Oddasat - nyheter på samisk
10:15 
Distriktsnyheter
11:55 
Urix
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledere er Hege Moe Eriksen og Petter Oulie-Hauge.
12:15 
Torp
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
12:45 
Antikkduellen
Dansk serie fra 2017. Antikvitetshandlerne Sofie Frøkjær Justesen og Michael Christiansen får 10 000 kroner hver for å handle antikke og brukte gjenstander i og rundt byen Thisted. Etter fem timer blir funnene vurdert av en ekspert. Mot slutten av uken skal alt auksjoneres bort. Hvem kan tjene mest på sine innkjøp?. Säsong 5. Del 11 av 12. Producerat år 2017.
13:15 
Hvem tror du at du er?
Norsk underholdningsserie. Når Odd Nordstoga bestemmer seg for å bli bedre kjent med sin mormors mørke side, fører det ham blant annet ut på en spennende og følelsesladet reise til en av Europas kulturelle hovedsteder. Säsong 3. Del 7 av 8.
14:15 
Hygge i Strömsö
Finsk livsstilsserie frå 2017. Det er haust på Strömsö. Lee fargar garn med plantar, til glede for alle garnglade. Camilla lagar fargesprakande vindpølser med afrikansk melbatikk, mens Paul byr på grønne tomatar, både stekte og sylta. Del 1 av 16.
14:45 
Villmarksbarna
Norsk serie. Tiurleik. Narve og Runa besøker besteforeldrene på Voss. Narve har aldri vært på tiurleik før. Nå klarer han være stille nok til å bli med. Runa viser Narve hvordan man setter opp kamuflasje og gjør seg klar til dette vår-eventyret!. Del 3 av 8.
15:00 
Hvorfor biter fisken?
Isfiske og båtfiske etter gjedde. Isfiske etter røye med maggot på kroken. Hva er best, hvit eller rød maggot? Dette tester Rune på Laksefjordvidda. I Mysen får han svar på hvordan maggotten kan bli rød, når den naturlig er hvit, og han oppsøker også en av Norges mest premierte isfiskere, for å få hjelp til valg av isfiskeutstyr. Et stort eksemplar av gjedde, vår "krokodille", er et attraktivt bytte, og Rune får opp flere av dem på Krøderen. Del 3 av 5.
15:40 
Oppdrag Nansen
Norsk reality. Erika (13), Elias (13), Johanne (13) og Johannes (12) er på veg på ski til Nordpolen. Den ekstreme kulda og det uforutsigbare været tærer på kreftene. Nå begynner de å kjenne hvor langt de er hjemmefra. Del 8 av 10.
16:10 
Severin
Norsk dokumentarserie fra 2016. Severin og Jelena har invitert vener til sommarfest på Røneset. Planen er å kose seg med maten dei greier å fiske, eller dykke etter sjølv. Og Jelena trener til hjortejakta som ho skal vere med på for første gong. Severin har budd i over ti år på eit veglaust nes, og kombinerer einebuarliv med jobb på fiskeoppdrettsanlegg, og kjæraste i Ålesund. Säsong 3. Del 1 av 6. Producerat år 2016.
16:40 
I Larsens leilighet
Ane Dahl Torp. Ane Dahl Torp har hatt en suksessrik karriere med store roller og hun har vunnet mangfoldige priser. I programmet forteller hun åpenhjertig om suksess og nederlag, også om hvordan det er å se sine kolleger få store roller i Hollywood. Dessuten avslører hun hvorfor hun må banne grovt før hun går på scenen. Del 6 av 8.
17:10 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Walker blir konfrontert med si eiga fortid når han set i gang ei uoffisiell etterforsking av ein serie valdelege ran i Aidensfield-området. Ei mystisk dame dukkar opp i landsbyen og lagar trøbbel for både den eine og den andre. Med: William Simons, Geoffrey Hughes, Peter Benson, m.fl. (Heartbeat). Säsong 14. Del 14 av 26.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Det gode liv i Alaska
Amerikansk dramaserie. Ed tek til seg ein foreldrelaus bjørneunge. Maurice er fortvilt over at folketalet i Cicely går ned. Chris prøver drøymeterapi. Med: Rob Morrow, Janie Turner, Darren E. Burrows. (Northern Exposure: Ursa Minor). Säsong 6. Del 20 av 22.
19:45 
Bokekspedisjonen
Jørn Lier Horst - Larvik. Bokekspedisjonen og Pia Rivelsrud stopper i Larvik hos forfatter Jørn Lier Horst. Her snakker de om hvordan hjemstedet har inspirert forfatteren i kjærlighet, tapte drømmer, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, enten handlingen er lagt til Larvik eller et annet sted. Del 11 av 12.
20:15 
Castro, Cuba og revolusjonen
Med Castro fekk lille Cuba stor internasjonal betydning. I 60 år har landet vore ein torn i auga for USA og eit symbol på antiimperialisme. Britisk dokumentar. Del 2 av 2.
21:15 
Den deprimerte inspirator
Britisk dokumentar. Alistair Campbell er best kjent som Tony Blairs talsmann. Privat strever han med depresjon. Noen dager er selv det å stå opp for tøft.
22:05 
Urix spesial
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledere er Hege Moe Eriksen og Petter Oulie-Hauge.
23:05 
Hvorfor blir jeg tjukk?
Vi blir stadig tjukkere, men i følge ny forskning er det kanskje ikke vår feil. Kan ny forståelse av gener og hormoner gjøre oss slanke?. Britisk dokumentar.
23:50 
Klimakrisen - tvil, håp og harde fakta
Britisk dokumentar. To grader unna katastrofen: Hvordan snur vi nå? Med Sir David Attenborough.
00:50 
Torp
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
01:20 
Arkitektens hjem: Thomas Thorsnes
Thomas Thorsnes jobber med fortettingsprosjekter der begrenset plass er en stor utfordring. Han lager smakfulle boliger, men også minisamfunn der det er tatt hensyn til både privatliv, utsikt og gode fellesomra¶der. Selv bor Thorsnes i et nyoppusset hus fra etterkrigstiden.
01:50 
Kjøretøy fra den kalde krigen
Svensk dokuserie. Om terrengbilen m/42 KP, ofte kalt KP-bil.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Safari Norge
Norsk naturserie fra 2019. Nicolay i bjørneland. Nicolay Ramm har lyst til å møte det største rovdyret på norsk fastland, og reiser på bjørnesafari til Pasvik i Finnmark. Säsong 1. Del 3 av 6. Producerat år 2019.
02:40 
Norge nå
Fader Nidaros la sitt gamle namn og gamle liv bak seg. Korleis er det å leve som munk ytterst på vestlandskysten?. Norge nå og programleiar Charlotte Haarvik Sanden er på Selje, ein stad som har vore eit religiøst senter i århundre. No skal fleire besøkande lokkast hit med besøkssenter og pilgrimssatsing. Säsong 4. Del 40 av 64.
03:10 
Oddasat - nyheter på samisk
03:25 (05:04)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se