Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Antikkduellen
Dansk serie fra 2017. Antikvitetshandlerne Sofie Frøkjær Justesen og Michael Christiansen får 10 000 kroner hver for å handle antikke og brukte gjenstander i og rundt byen Skanderborg. Etter fem timer blir funnene vurdert av en ekspert. Mot slutten av uken skal alt auksjoneres bort. Hvem kan tjene mest på sine innkjøp?. Säsong 5. Del 10 av 12. Producerat år 2017.
08:30 
Norge nå
Ein ny film løfter Nikolai Astrup fram i lyset, målaren somme meiner burde vera like stor som Edvard Munch. Men kven var han eigentleg?. Norge nå er på Astruptunet for å finne ut korleis han fekk inspirasjon frå naturen i Jølster, og korleis han har prega bygda fram til i dag. Säsong 4. Del 38 av 64.
09:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:00 
Muntlig spørretime
Direktesending fra Stortinget.
11:00 
Oddasat - nyheter på samisk
11:15 
Distriktsnyheter
12:55 
Urix
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledere er Hege Moe Eriksen og Petter Oulie-Hauge.
13:15 
Hvem tror du at du er?
Norsk underholdningsserie. En luring av en tippoldefar, en sta oldemor og en avslørende dagbok er noen av overraskelsene Birgit Skarstein får når hun graver i den til nå ukjente Skarstein-slekten. Men kan hun ved veis ende være stolt av å kalle seg en Skarstein?. Säsong 3. Del 6 av 8.
14:15 
Debatten
Direktesendt debattprogram med programleder Fredrik Solvang.
14:45 
Villmarksbarna
Norsk serie. Altaelva. Altaelva er en spennende elv å padle, men den kan også være litt skummel. Bli med på padletur gjennom Nord-Europas største canyon!. Runa og Narve får også prøve seg som laksefiskere i en av verdens beste lakseelver. Klarer de å få lurt laksen på kroken?. Del 2 av 8.
15:00 
Hvorfor biter fisken?
Havfiske og laksefiske. Rune drar til Mehamn på fiske etter havets dronning. Noen av forberedelsene gjør han i Ålesund akvarium, der han tester ut om fiskene foretrekker makrell eller akkar. Det er mange uløste spørsmål når det gjelder laksen. Et av dem er hvorfor laksen i det hele tatt biter på kroken på vei opp gyteelva. Den skal jo ikke ha mat, for den slutter å spise når den går fra havet og opp i elva. På Høylandet får Rune litt av svaret. Del 2 av 5.
15:40 
Oppdrag Nansen
Norsk reality. Erika (13), Elias (13), Johanne (13) og Johannes (12) har trent i et halvt år for å bli klare til å gå på ski til Nordpolen. I dag gjør de seg klare til å dra. Børge Ousland forklarer hva de skal spise underveis, og det vekker både glede og avsky. Del 7 av 10.
16:10 
Severin
Norsk dokumentarserie fra 2015. Jelena har fått Severin til å bli grønnsakbonde på Røneset for første gong i sitt liv. No kjem ho på besøk til helga, og Severin har det travelt med å klargjere åkeren til såing og potetsetting. Men ein aldri så liten vårtur til ein av dei mange nedlagde gardane ved Storfjorden, Djupedalen, må han vel få tid til, eller?. Säsong 2. Del 6 av 6. Producerat år 2015.
16:40 
I Larsens leilighet
Anders Baasmo Christiansen. Da han var yngre syntes Anders Baasmo Christiansen at skuespillere var teite, jålete og hysteriske. Nå har han hatt en lang og suksessrik karriere som skuespiller på film og scene. Han forteller åpent og ærlig om skuespilleryrket, og om hvordan én dramatisk kveld på scenen på Trøndelag Teater har preget ham. I denne programserien inviteres godt etablerte film- og teaterskuespillere til å dele av sine erfaringer foran et ungt og interessert publikum. Del 5 av 8.
17:10 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Veteransongaren og keyboard-musikaren Alan Price har ei gjesterolle som leiaren for eit jazzband som har sett betre dagar. Dei kjem til Aidensfield for å spele på landsbyens julekonsert. På vegen dit tar Rio Trio med ein haikar, ei ung kvinne med eit lite barn. Med: William Simons, Geoffrey Hughes, Peter Benson, m.fl. (Heartbeat). Säsong 14. Del 13 av 26.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Det gode liv i Alaska
Amerikansk dramaserie. Michelle tek initiativ til å setje opp eit teaterstykke, men ikkje alt går som planlagd. Med: Rob Morrow, Janie Turner, Darren E. Burrows. (Northern Exposure: Buss Stop). Säsong 6. Del 19 av 22.
19:45 
Torp
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
20:15 
Brenner live: Dag Solstad, Nina Lykke og Tor-Åge Bringsværd
I kveld kommer Dag Solstad som har med seg sin "Tredje, og siste, roman om Bjørn Hansen". Og Nina Lykke med sin ferske roman "Full spredning". Tor-Åge Bringsværd fyller 80 år i år, og vi skal snakke med ham om den omfattende forfatterkarrieren og hans ferskeste verk "Hypp". Skuespiller Adela Cudjoe som skal lese et utdrag fra oppsetningen av "Tante Ulrikkes vei" på Rommen Scene og Lil Halima skal spille funky musikk for oss.
21:10 
Vikinglotto
21:20 
Castro, Cuba og revolusjonen
Med Castro fekk lille Cuba stor internasjonal betydning. I 60 år har landet vore ein torn i auga for USA og eit symbol på antiimperialisme. Britisk dokumentar. Del 2 av 2.
22:20 
Urix
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledere er Hege Moe Eriksen og Petter Oulie-Hauge.
22:40 
Klimakrisen - tvil, håp og harde fakta
Britisk dokumentar. To grader unna katastrofen: Hvordan snur vi nå? Med Sir David Attenborough.
23:35 
Orkanjegeren
Britisk dokumentarserie. Tyfonen Mangkhut. Josh kjører rett inn i uværet når andre flykter. Først morgenen etter Mangkhut ser Josh og Oli de enorme skadene. Og i Nord-Carolina fortsetter Florence sine herjinger. Säsong 1. Del 6 av 8.
00:20 
Hvorfor blir jeg tjukk?
Vi blir stadig tjukkere, men i følge ny forskning er det kanskje ikke vår feil. Kan ny forståelse av gener og hormoner gjøre oss slanke?. Britisk dokumentar.
01:10 
Mennesket i vekst: De gylne årene
Britisk dokumentar fra 2016. Menneskets utvikling er fascinerende, kompleks og dramatisk. Hvordan kan siste del av livet bli best mulig?. Hvordan kan eldre maratonløpere være raskere enn de yngre? Hvorfor begynner partnere å likne på hverandre? (Secret life of growing up). Producerat år 2016.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Offer eller spion
Norsk dokudrama fra 2016. Under andre verdenskrig gjennomførte Asbjørn Sunde, "Osvald", 109 aksjoner. I 1954 ble han dømt til åtte år i fengsel for spionasje. Var han et offer eller en spion? Med: Terje Ranes, Harry Sønsterød, Thorstein Bugge Høverstad. Redi: Tore Severin Netland, Terje Ranes. Producerat år 2016.
03:20 
Oddasat - nyheter på samisk
03:35 (05:20)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se