Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:15 
Villmarkas voktere
Få kjenner norsk natur bedre enn fotsoldatene i Statens naturoppsyn. Nå er det sommer, og Vegar skal til fjells for å se etter fjellrev-valper. Rune drar til myra der den truede dverggåsa kommer for å hekke, og Rigmor får en utfordring når hun skal ha med seg en stor gruppe skoleelever på tur. Del 5 av 8.
08:55 
Hovedscenen: Vingårder eller skoesker - hva klinger best?
Diskusjonen om hvilken arkitektonisk form som er den beste for moderne konserthus er et stadig tilbakevendende tema når nye saler skal bygges. I denne dokumentaren besøker vi kjente nye konsertsaler verden over - noen i tradisjonell såkalt skoeske-form, ande mer runde og terrasseformede der publikum sitter rundt orkesteret. Spørsmålet er selvsagt; hva klinger best? Vi møter bl.a. en av verdens fremste akustikere Yasuhisa Toyota og dirigenten Valery Gergiev. Presentert av Arild Erikstad.
09:55 
Team Ingebrigtsen
Norsk dokumentarserie fra 2018. Sesongpremiere! I oppkjøringen til sesongen rekker Henrik akkurat å bli far, før han setter kursen mot Sør-Afrika på treningsleir. Mye hardt arbeid er forgjeves da han like før Bislett Games må operere hamstringen. Jakob setter stadig nye verdensrekorder i sin aldersklasse, og på hjemmebane er han nyforelsket. Säsong 2. Del 1 av 6. Producerat år 2018.
10:35 
Det er ikke så dumt å bli gammel
Svensk dokumentarserie. Doktoren på hjørnet, Magnus Eriksson, bestemmer seg for å gå av med pensjon. Han prøver å finne seg til rette i sin nye tilværelse, men savnet etter å ha noe meningsfylt å gjøre, og at noen trenger ham, gir ham våkenetter. Hvem er man egentlig uten jobben sin?. Magnus drar på landet og gjør seg til nytte på gården hos bestekompisen. Her får han etter hvert også god bruk for sin legegjerning. En serie om tre fargerike personer med lang erfaring i livet. Del 1 av 3.
11:35 
Verdens tøffeste togturer
Britisk reiseserie. Ekstreme jernbaneopplevelser venter den som vil tøffe med toget gjennom noen av de mest utfordrende terreng verden har å by på. Hvordan erobret jernbanen Alpene? Chris Tarrant reiser til Sveits og Østerrike. Säsong 5. Del 1 av 4.
12:20 
Hjertevenner
Finsk serie. Tuula tar en tur til Sverige sammen med venninnen Liisa. Tuula forteller om hvordan det har vært å leve alene i mange år. Vi følger seks enslige, godt voksne mennesker som ønsker å finne kjærlighet, vennskap eller i hvert fall - godt selskap. En serie om ensomhet, forelskelse og drømmer. Säsong 2. Del 6 av 14.
12:45 
Antikkduellen
Dansk serie fra 2017. Antikvitetshandlerne Sofie Frøkjær Justesen og Michael Christiansen får 10 000 kroner hver for å handle antikke og brukte gjenstander i og rundt byen Assens. Etter fem timer blir funnene vurdert av en ekspert. Mot slutten av uken skal alt auksjoneres bort. Hvem kan tjene mest på sine innkjøp?. Säsong 5. Del 9 av 12. Producerat år 2017.
13:15 
Hvem tror du at du er?
Norsk underholdningsserie. Kjente personer søker etter sine røtter. Store deler av Mona Levins slekt forsvant under krigen og nå vil hun prøve å finne ut av hvem de var. Det blir en reise som vekker svært sterke følelser. Følelser Mona ikke før har kjent på. Säsong 3. Del 4 av 8.
14:15 
Hygge i Strömsö
Lappede jeans er trendy og miljøvennlig. Camilla maler et bilde i Helene Schjerfbecks ånd og Paul serverer møre shortribs. Finsk livsstilsserie. Del 17 av 18.
14:45 
Villmarksbarna
Norsk serie. Julefeiring. Runa og hennes familie skal feire jul i ei hytte langt inne på fjellet. De har med seg 8 voksne hunder og 9 valper. Narve lurer veldig på om fjellnissen kommer for å legge noen godsaker i julestrømpen og de lager sin egen musefelle. Del 8 av 8.
15:00 
Norskekysten
Norsk serie fra 2011. Med rekeskøyta "Østerøy" forlater vi Kristiansand og setter kurs for Lyngør, der den 100 år gamle redningskøyta "Risør 2" ligger klar til å ta oss helt til svenskegrensen. På veien blir det hummerfiske, historiske steder, feriefolk og besøk av Odd Børretsen. Del 10 av 10. Producerat år 2011.
15:40 
Oppdrag Nansen
Norsk reality. Fire vanlige, norske tolv-trettenåringer skal gjennomføre en ekspedisjon i Arktis for å forstå klimaet. I dag flyr de til forskningsskipet Lance, innefrosset i isen i Polhavet, for å møte internasjonale forskere og forstå hvorfor isen smelter. Del 5 av 10.
16:10 
Severin
Norsk dokumentarserie fra 2015. Severin har tenkt han må få vekk vatnet som legg seg i tunet når det regnar. Og når den jobben er gjort, må det vere lov å ta seg ein tur til fjells for å slappe av. Severin har ikkje vore oppe på koia si heile vinteren. Säsong 2. Del 4 av 6. Producerat år 2015.
16:40 
I Larsens leilighet
Ingar Helge Gimle. Lenge jobbet han som stuer på Fornebu, men i dag er Ingar Helge Gimle en av våre fremste skuespillere. Hva har vinmonopolet på Torshov hatt å si for karrieren hans? Og hvorfor kan skuespilleryrket sammenlignes med en god tennismatch? Programleder: Vegard Larsen. Del 3 av 8.
17:10 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Ein ny dokter kjem til Aidensfield, og Merton vert sett under press når Jenny er overtydd om at han er utru. Med: William Simons, Geoffrey Hughes, Peter Benson, m.fl. (Heartbeat). Säsong 14. Del 11 av 26.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Det gode liv i Alaska
Amerikansk dramaserie. Phil oppdagar eit italiensk nabolag midt i landsbyen. Ruth-Anne prøver seg som radiorøyst, og Holling må konfrontere Shelly. Med: Rob Morrow, Janie Turner, Darren E. Burrows. (Northern Exposure: Little Italy). Säsong 6. Del 17 av 22.
19:45 
Orkanjegeren
Britisk dokumentarserie. Tyfonen Mangkhut. Josh kjører rett inn i uværet når andre flykter. Først morgenen etter Mangkhut ser Josh og Oli de enorme skadene. Og i Nord-Carolina fortsetter Florence sine herjinger. Säsong 1. Del 6 av 8.
20:30 
Mennesket i vekst: Fra barn til tenåring
Britisk dokumentar fra 2016. Menneskets oppvekst er kompleks og dramatisk. Hvorfor er jenter bedre til å kommunisere enn gutter? Hva gjør at gutter får dypere stemmer?. Overgangen fra barn til voksen er den mest turbulente perioden i livene våre. Producerat år 2016.
21:20 
Serengeti
Britisk naturserie. En dramatisert beretning basert på livene til Afrikas mest karismatiske dyr. En ensom løvinne er utstøtt av flokken. En lidenskapelig bavian prøver å vinne tilbake sin elskede, mens en mangustfamilie er mest opptatt av mat. Norsk kommentar: Mari Lunnan. Del 6 av 6.
22:20 
Urix
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledere er Hege Moe Eriksen og Petter Oulie-Hauge.
22:40 
Ta barnet mitt
Britisk dokumentar. Adopsjon er en lukrativ bransje i California. Louis møter både håpefulle adoptivforeldre og kvinner som venter barn de ikke skal beholde selv.
23:40 
Mektige Kina
Britisk dokumentar frå 2016. Det moderne Kina er forma av store omveltingar. Taipingopprøret, Boksaropprøret og to verdskrigar var med å skape det kinesiske samfunnet vi kjenner i dag. Del 6 av 6. Producerat år 2016.
00:35 
Vietnam
Amerikansk dokumentarserie fra 2017. Alt rakner. Januar-juni 1968: Nordvietnamesiske styrker og Vietcong går overraskende til angrep på byer og militærbaser over hele Sør-Vietnam. President Johnson stiller ikke til valg igjen, og USA rystes av attentater og sosial uro. Säsong 1. Del 6 av 10. Producerat år 2017.
01:30 
Hvorfor det?
Trond-Viggo Torgersen har med seg gjesten Bjarte Tjøstheim på scenen, og sammen svarer de på alle tenkelige og utenkelige spørsmål fra publikum på Samfundet i Trondheim. Säsong 4. Del 7 av 7.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:05 
Serengeti
Britisk naturserie. En dramatisert beretning basert på livene til Afrikas mest karismatiske dyr. En ensom løvinne er utstøtt av flokken. En lidenskapelig bavian prøver å vinne tilbake sin elskede, mens en mangustfamilie er mest opptatt av mat. Norsk kommentar: Mari Lunnan. Del 6 av 6.
03:00 
Norge nå
Vi vert fortalde at vi må ete mindre kjøt, men kva om vi heller utnytter dyra vi slakter betre?. Før i tida åt vi mykje som mange i dag synes er litt ekkelt. Frå Vassenden i Jølster får programleiar Charlotte Haarvik Sanden nokre oppskrifter frå gamledager som passer i eit moderne klimafokus. Säsong 4. Del 37 av 64.
03:40 
Oddasat - nyheter på samisk
03:55 (05:38)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se