Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:40 
Norge nå
I dag blir 70% av den norske makrellkvoten sendt til Asia. Japan, Sør-Korea og Kina kan ikkje få nok av makrell, kor mykje av den kjem frå Noreg. Me besøker eit av mottaka kor makrellen er i fokus og blir dessutan med på makrellfiske. Säsong 4. Del 35 av 64.
09:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
10:00 
Oddasat - nyheter på samisk
10:15 
Distriktsnyheter
11:55 
Urix
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledere er Hege Moe Eriksen og Petter Oulie-Hauge.
12:15 
Torp
Et aktuelt og dyptpløyende intervjuprogram. Hver uke inviterer programleder Ole Torp en aktuell gjest til å sitte i stolen.
12:45 
Antikkduellen
Dansk serie fra 2017. Antikvitetshandlerne Bettina Pedersen og Simon Krogsgaard får 10 000 kroner hver for å handle antikke og brukte gjenstander i og rundt byen Sæby. Etter fem timer blir funnene vurdert av en ekspert. Mot slutten av uken skal alt auksjoneres bort. Hvem kan tjene mest på sine innkjøp?. Säsong 5. Del 7 av 12. Producerat år 2017.
13:15 
Hvem tror du at du er?
Norsk underholdningsserie. Kjente personer søker etter sine røtter. Visesanger Halvdan Sivertsen prøver å finne sannheten om sin tipp-tippoldefars skandaleomsuste liv. Det blir en spennende reise fylt av avsløringer som gir Halvdan et helt nytt syn på sin forfader. Säsong 3. Del 3 av 8.
14:15 
Hygge i Strömsö
Fredelig jul på Strömsö: Paul og Elin lager marokkansk lam. Lee dekorerer julebordet med gran og lykter, og triste grantrær får nytt liv. Finsk livsstilsserie. Del 15 av 18.
14:45 
Villmarksbarna
Norsk serie. Alaska Noatak. Runa og hennes søsken Narve, Ida og Guro er fremdeles i Alaska. I denne episoden starter de på en lang padletur. De skal tilbringe de neste ukene i en gummibåt. Ombord i gummibåten må de også gjøre lekser. Runa prøver seg på fiske etter laks. Del 7 av 8.
15:00 
Norskekysten
Norsk serie fra 2011. Sammen med matros Arne Larsen Økland drar Dag Lindebjerg via Bømlo og Hardanger til Haugesund og sildajazz. Videre går turen til tomatøya Finnøy til gammel kystkultur i Stavanger. Del 8 av 10. Producerat år 2011.
15:40 
Oppdrag Nansen
Norsk reality. Erika (13), Elias (13), Johanne (13) og Johannes (12) er vanlige tenåringer som skal gå en klimaekspedisjon på ski til Nordpolen. I dag starter treningsleiren på Svalbard, og de sliter med å takle både kulda og å gå på do. Del 3 av 10.
16:10 
Severin
Norsk dokumentarserie fra 2015. Det er ikkje berre berre å vere einebuar på eit nes utan veg når båten du er avhengig av er på service, og alle påhengsmotorane til småbåten streikar på ein gong. Dessutan kunne forma også ha vore betre. Säsong 2. Del 2 av 6. Producerat år 2015.
16:40 
I Larsens leilighet
Bjørn Sundquist. Bjørn Sundquist vokste opp i Hammerfest på 50-tallet, langt unna både teater og kino. I dag er Sundquist en av våre fremste skuespillere, og han forteller om et langt liv på scene og lerret. Om oppturer og nedturer. Og om den gang han drømte om å være filmstjerne i Hollywood. Programleder: Vegard Larsen. Del 1 av 8.
17:10 
Med hjartet på rette staden
Br. dramaserie. Ein tidlegare offiser i hæren vert funnen død i heimen sin, og mistanken fell på den pengefikserte kona hans. Rosie vert meir ettertrakta enn ho likar etter ein "blind date". Med: William Simons, Geoffrey Hughes, Derek Fowlds m.fl. (Heartbeat) Sesong 14. Säsong 14. Del 9 av 26.
18:00 
Dagsnytt 18
Dagens viktigste debatter, intervjuer og kommentarer direkte fra radiostudio.
19:00 
Det gode liv i Alaska
Amerikansk dramaserie. Maggie oppdagar at det er vanskeleg å drive ei verksemd. Chris tek eksamen. Løyndommen til Holland blir avslørt. Med: Rob Morrow, Janie Turner, Darren E. Burrows. (Northern Exposure: The Graduate). Säsong 6. Del 16 av 22.
19:45 
Bokekspedisjonen: Frode Grytten - Odda
Bokekspedisjonen og Pia Rivelsrud stopper i Odda hos forfatter Frode Grytten. Her snakker de om hvordan hjemstedet har inspirert forfatteren i kjærlighet, tapte drømmer, hat og lykke. Vi tar utgangspunkt i det lokale for å si noe om det universelle, enten handlingen er lagt til Odda eller et annet sted.
20:15 
Castro, Cuba og revolusjonen
Med Castro fekk lille Cuba stor internasjonal betydning. I 60 år har landet vore ein torn i auga for USA og eit symbol på antiimperialisme. Britisk dokumentar. Del 1 av 2.
21:15 
Vil vi ha evig liv?
Britisk dokumentar fra 2017. Kan vi helt unngå død og sykdom? Og bør vi gjøre det?. Nobelprisvinneren Paul Nurse undersøker hvilke muligheter og etiske spørsmål forskningen stiller oss overfor. Producerat år 2017.
22:05 
Urix spesial
Aktualitetsmagasin fra NRKs utenriksredaksjon. Går i dybden med ulike perspektiver på aktuelle saker fra hele verden. NRKs utenrikskorrespondenter bidrar med analyser og historier. Programledere er Hege Moe Eriksen og Petter Oulie-Hauge.
00:00 
Aung San Suu Kyi og generalene
Dansk dokumentar. Demokratiet sigra i Myanmar då Aung San Suu Kyi tok over makta. Eitt år seinare forsvarar ho overgrepa mot rohingyaane og isolerer seg frå omverda.
00:55 
Sannheten om overvekt
Britisk dokumentar. Spis mindre og bli slank? Ikke ifølge ny forskning. Vi ser på årsakene til overvekt og nye muligheter for et sunnere liv.
01:50 
Kjøretøy fra den kalde krigen
Svensk dokuserie. Om stridsvognen Bandkanon 1.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Det nye Kina
Britisk dokumentarserie. Infrastruktur og store planar. Kor er Kina på veg? Ein nasjonal genbank og enorme investeringar i infrastruktur er berre nokre av satsingane i Kinas siste, ambisiøse femårsplan. Säsong 2. Del 3 av 3.
02:45 
Norge nå
Ulstein kommune er svært stolte av den vakre, vesle, bygda Flø som ligg like utanfor Ulsteinvik sentrum, og vil satse på turisme der. Men er det lurt?. Korleis blir eit lite samfunn prega, dersom det kjem busslast med turistar dit? Norge Nå frå Flø Feriesenter. Säsong 4. Del 36 av 64.
03:15 
Oddasat - nyheter på samisk
03:30 (05:12)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2019 Comspace
Limetta.se