Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
06:40 
Distriktsnyheter
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Br. dramaserie. Ein større pengesum vert meldt stolen, og etterforskinga fører til overraskande avsløringar. Ventress og Blaketon går saman om å finne eit tvillingpar, og Jenny vert meir og meir frustrert over all tida Dennis bruker på arbeidet. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. ,. Säsong 13. Del 24 av 25.
09:45 
Herskapelig [Repris]
Sove i himmelseng - spise på sølvtallerkner? Toppen Bech inviterer til det herskapelige liv på landet. I dag befinner vi oss på Stor Deglum gård i Furnes, og herskapet er Jørgen og Åse Marit Dobloug. ,. Del 4 av 9.
10:15 
Presidentvalget i USA 2020
Donald Trump og Joe Biden møtes til duell i Nashville, Tennessee. Programleder er Petter Oulie-Hauge.
11:55 
20 spørsmål
Norsk humor-quiz. Spørrekonkurranse for de munnrappe med Helen Vikstvedt, Rune Gokstad, Cille Biermann og Øystein Bache. Programleder: Knut Borge.
12:20 
Kong Fredrik av folket [Repris]
Dansk dokudrama. Historien til dronning Margrethes far, om et folk og en verden i endring. 1940: Nazistene okkuperer Danmark. Kongehuset får en sentral rolle i samarbeidet med den politiske ledelsen. ,. Säsong 1. Del 3 av 4.
13:20 
Brenners bokhylle [Repris]
Thomas Hylland Eriksen og Øystein Greni. -Jeg skjønte at verden er et vidunderlig sted, sier sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen om boken han har tatt med til "Brenners bokhylle". - Boken fikk meg til å tenke at jeg er ikke alene om å være så følsom, konstaterer artist Øystein Greni om sitt valg. Hvem var de da de leste disse bøkene og hvorfor gjorde de så sterkt inntrykk?. ,. Säsong 1. Del 2 av 6.
13:45 
Med kjærlighet for kanaler [Repris]
Britisk serie. Frankrike. Skuespillerparet Prunella Scales og Timothy West elsker elvebåter og kanaler. Alsace og Lorraine byr på trolske skoger og eventyrslott. Et litt annet Frankrike enn det Tim og Pru kjenner så godt fra før. ,. Del 4 av 6.
14:35 
Hva feiler det deg? [Repris]
Hvorfor fikk jeg byller i underlivet?. Hva feiler det deg er en medisinsk kunnskapslek der erfarne leger konkurrerer mot vanlige folk med nettbrett om å finne diagnosen på ekte pasienter. ,. Säsong 6. Del 6 av 8.
15:15 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie fra 2017. Antikvitetshandlerne Bettina Pedersen og Simon Krogsgaard får 10 000 kroner hver for å handle antikke og brukte gjenstander i og rundt byen Grenå. Etter fem timer blir funnene vurdert av en ekspert. Mot slutten av uken skal alt auksjoneres bort. Hvem kan tjene mest på sine innkjøp?. ,. Säsong 5. Del 6 av 12. Producerat år 2017.
15:45 
Munter mat - en nordisk odyssé
Dansk matprogram. Brødrene Price reiser ut i Norden, på jakt etter norske, svenske og finske matopplevelser. Finland byr på ertesuppe i saunaen, runebergterte, vorschmack og den mindre pene matretten mämmi.
16:30 
Tilbake til 2000-tallet [Repris]
Norsk dokumentarserie fra 2016. Bli med på en tidsreise tilbake til året 2000 sammen med Kjell Magne Bondevik, Herborg Kråkevik og Abid Raja. ,. Säsong 5. Del 1 av 10. Producerat år 2016.
17:00 
Tidsvitne [Repris]
Norsk dokumentarserie. Alexander Kielland. Norge var en ung oljenasjon da plattformen Alexander Kielland kantra i mars 1980. 123 mennesker omkom. Gjennom klipp fra NRKs arkiver følger vi tida før, under og etter ulykka. Kian Reme forteller hvordan det var å miste en bror, mens Magne Ognedal gir oss historien fra myndighetenes side. ,. Del 2 av 6.
17:30 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Br. dramaserie. Ein større pengesum vert meldt stolen, og etterforskinga fører til overraskande avsløringar. Ventress og Blaketon går saman om å finne eit tvillingpar, og Jenny vert meir og meir frustrert over all tida Dennis bruker på arbeidet. Med: Clare Calbraith, Derek Fowlds, Philip Franks m.fl. (Heartbeat) Sesong 13. ,. Säsong 13. Del 24 av 25.
18:15 
Fotobonden [Repris]
Norsk naturserie fra 2020. Vårsang. Det er vår og et nytt eventyr åpenbarer seg. Jostein vil se hvordan dyrene har klart seg gjennom vinteren, og tar oss med ut over bratte fjellsider, gammelskog og mystiske våtmarker. Maj-Lena og gjeterhundene skal snart konkurrere i Fylkesmesterskapet, og vi får se hva en gjeterstokk egentlig skal brukes til. ,. Säsong 1. Del 4 av 5. Producerat år 2020.
18:55 
Hvem bor her? [Repris]
Norsk underholdningsserie. En art director, en butikkmedarbeider, en selvstendig næringsdrivende og ikke mindre enn to butikkeiere viser hverandre hjemmene sine. Men hvem bor hvor? Sesong 1. ,. Säsong 1. Del 9 av 10.
19:40 
Kulturstripa: Ukas anbefaling
Bli med inn i radiostudio der vi snakker om populærkulturen som gir hjertebank, og hjelper deg å velge det som er verdt tiden din.
20:05 
Dyreparadiset Florida
Britisk dokumentar. Alligatorar, sjøkyr og eit bitte lite hjortedyr er berre nokre av dei mange artane du finn i Floridas skogar, våtmarker og kystområde.
21:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon.
21:10 
Festivalsommer: Stay with me - Jarle Bernhoft
Jarle Bernhoft fra Livestockfestivalen. Han røper hvordan han komponerer.
21:15 
Bilda som endra verda
Britisk dokumentarserie. Gisseldramaet i London. Eit foto kan ha kraft til å skape forandring. Dette er historiene til nokre av dei mest skilsetjande bilda i vår tid. Ein dramatisk gisselaksjon mot den iranske ambassaden i London blir i 1980 følgd av ei mengde fotografar. Del 3 av 12.
21:35 
Australia rundt med Griff [Repris]
Britisk reiseserie. Frå Alice Springs til Adelaide. Opplev Australia langs jernbanen som bygde landet, saman med komikaren Griff Rhys Jones. Griff får sjå det ikoniske fjellet Uluru frå lufta i sitt første fallskjermhopp. Han besøker også opalbyen Coober Pedy, Adelaide og Barossa. ,. Del 6 av 6.
22:25 
Elvis Presleys store comeback
Et av de store øyeblikkene i rockens historie. Etter åtte år i Hollywood viser en skinnkledt Elvis at han fremdeles er Kongen. Amerikansk TV-konsert.
23:20 
UXA - Thomas Seltzers Amerika [Repris]
Stammelandet. Kampen om hvem som kan kalle seg amerikaner i dag er mer nådeløs enn noen gang og frontene er steile, både i bygatene, på bygda og langs grensa. ,. Säsong 1. Del 3 av 5.
00:15 
Ekstreme ekspedisjonar [Repris]
Britisk dokumentarserie. Ville stryk i Bhutan. Ingen har padla ned dei ville elvestryka av Whitewater-elva, og det med god grunn. Elva renn gjennom det brattaste juvet i Bhutan. ,. Del 7 av 10.
01:05 
Lindmo [Repris]
Tobias Santelmann og Sofia Helin spiller kronprinsparet Olav og Martha i NRKs nye serie Atlantic Crossing. De kommer til oss sammen med Maria Mena som er aktuell med nytt album og Grace Bullen, som til Norge fra krigens Eritrea og ble en av verdens beste brytere. Sesong 17. ,. Säsong 17. Del 7 av 15.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Oddasat - nyheter på samisk
02:15 (03:49)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå