Streamly
Logga in här
Kom ihåg mig
Fritextsök  
NRK2
NRK2
Skriv ut p� dagens tv
06:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
08:00 
Landgang
Svensk opplevingsserie. Anne møter menneske og matkulturen deira i uvanlege miljø. Orkanen Katrina slo til mot New Orleans i 2005. Korleis er livet i byen i dag?. Anne besøker byen under karnevalet Mardi Gras. Dessutan blir ho med krabbefiskaren Roy ut i sumplandskapet og lærer seg å lage cajunmat. Med Anne Lundberg.
09:00 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Br. dramaserie. Det blir komplisert når Steve fell for den vakre dottera til ein polsk fiolinist som bur på Ashfordly Hall. Vernon får besøk av to sterkt sakna kusiner som seier dei har ein uimotståeleg forretningsidé. Med: Duncan Bell, David Lonsdale, Peter Benson m.fl. (Heartbeat) Sesong 12. ,. Säsong 12. Del 25 av 25.
09:50 
Herskapelig: Kaupanger hovedgård
Norsk serie fra 1999. Toppen Bech inviterer til det herskapelige liv på landet. I dag befinner vi oss på Kaupanger hovedgård, og herskapet er Christen Knagenhjelm og Randi Steine Knagenhjelm. Producerat år 1999.
10:20 
Herskapelig: Sygard Grytting i Harpefoss
Toppen Bech inviterer til det herskapelige liv på landet. I dag befinner vi oss på Sygard Grytting i Harpefoss, og herskapet er Stig Grytting og Hilde Nustad Grytting.
10:45 
Mord i paradis [Repris]
Britisk krim. Sjølv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løyse mordgåter. Humphrey og Martha tar inn på eit avsides hotell. Men eit mord første kvelden gjer helga mindre romantisk enn planlagt. ,. Del 3 av 8.
11:45 
20 spørsmål
Spørrekonkurranse for de munnrappe. Medvirkende: Finn Bjelke, Nina Stensrud Martin, Øystein Bache og Cille Biermann. Programleder: Knut Borge.
12:10 
Skjergardsdokteren [Repris]
Svensk dramaserie om kvardagsliv og dramatikk frå ein legepraksis i Stockholms skjergard. I hovudrolla: Samuel Fröler. ,. Del 5 av 12.
13:05 
Tidsbonanza: Barne-TV-bonanza
Elsker du Labbetuss, Kosinus, Tøfflus eller Fantorangen? Synger du på musikken fra Sesam stasjon eller Lekestue?. Barne-TV-heltene som møtes til bonanza er Asgeir Borgemoen og Christer Johnsgård, Silje Sirnes Winje og Margrethe Røed. Programleder er Thomas Felberg.
13:55 
Ginos italienske fristelser [Repris]
Britisk matserie. Abruzzo. Kjendiskokk Gino D'Acampo tar oss med på en spennende matreise i Italia. Første stopp er Abruzzo. her blir det fisk og pasta i landlig idyll. ,. Del 1 av 7.
14:15 
Draumen om månen [Repris]
Amerikansk dokumentarserie. 20. juli er det 50 år sidan månelandinga. Dette er eit heilt nytt blikk på den lange ferda mot månen, historiene vi kjenner så godt og dei vi ikkje anar noko om. Sovjetunionen skyt opp verdas fyrste kunstige satellitt. Romkapplaupet er i gang. ,. Del 1 av 6.
15:05 
Antikkduellen [Repris]
Dansk serie. De to antikkhandlerne Betinna Pedersen og Michael Christiansen konkurrerer om å gjøre de beste kjøpene. I tre dager får de 10 000 kroner hver til å handle antikviteter og retrogjenstander, og i dag er de på farten i Struer og omegn. Funnene blir taksert av en ekspert, og vinneren er den som får den beste vurderingen på sine kjøp. Den fjerde dagen er det finale, og da blir varene solgt på auksjon. ,. Säsong 4. Del 14 av 20.
15:35 
Mord i paradis [Repris]
Britisk krim. Sjølv på den idylliske øya Saint-Marie må politiet løyse mordgåter. Etter eit dødsfall på cricketbana retter mistanken seg mot lagkameratane til den omkomne. ,. Del 4 av 8.
16:30 
Herskapelig: Gjørv på Inderøy
Sove i himmelseng - spise på sølvtallerkner? Toppen Bech inviterer til det herskapelige liv på landet. I dag befinner vi oss på Gjørv på Inderøy, og herskapet er Andreas og Inger Lise Gjørv.
17:00 
Herskapelig [Repris]
Sove i himmelseng - spise på sølvtallerkner? Toppen Bech inviterer til det herskapelige liv på landet. I dag befinner vi oss på Melgården i Åmot, og herskap er Kirsti Marit Mykleby. ,. Del 7 av 9.
17:30 
Med hjartet på rette staden [Repris]
Br. dramaserie. Det blir komplisert når Steve fell for den vakre dottera til ein polsk fiolinist som bur på Ashfordly Hall. Vernon får besøk av to sterkt sakna kusiner som seier dei har ein uimotståeleg forretningsidé. Med: Duncan Bell, David Lonsdale, Peter Benson m.fl. (Heartbeat) Sesong 12. ,. Säsong 12. Del 25 av 25.
18:20 
Fra bølle til bestevenn [Repris]
Kaoset starter når seks bøllete hunder, og deres eiere, møtes for første gang, for å starte treningen hjemme hos hundetrener Maren Teien Rørvik. Norsk dokumentarserie. ,. Del 1 av 7.
19:00 
Mark og Christian kikker på mennesker [Repris]
Fantasi og fordommer får fritt utløp når Mark og Christian kommenterer mennesker de ser på gaten. Men får de bekreftet sine antagelser når de snakker med dem?. ,. Säsong 1. Del 10 av 10.
20:00 
Kulturstripa
Bli med inn i radiostudio der vi snakker om populærkulturen som gir hjertebank, og hjelper deg å velge det som er verdt tiden din.
20:30 
Min gigantiske kattunge
Britisk dokumentarserie. Store kattedyr er lidenskapen til dyrepassar Giles. Den fem dagar gamle svarte jaguarungen Maya blir forsømt av mor si. Giles tar ho med heim for å kunne gje ho omsorgen ho treng. Del 1 av 3.
21:20 
Sagaen om Gudrid Torbjørnsdatter
"Myndig og ferm i all sin ferd" og blant middelalderens mest bereiste. Formidable Gudrid fødte barn i Amerika og dro på pilegrimsferd til Vatikanet. Islandsk dokumentar.
22:20 
Hvem kjører?
Amerikansk dokumentar. Kan vi legge livene våre i hendene på selvkjørende biler? Et innblikk i hvordan de faktisk virker og hvordan fremtiden kan se ut.
23:15 
Fire fine damer
Britisk dokumentar. Livet, kjærligheten og karrieren. Bli med på teselskap med fire av Englands største stjerner, Judi Dench, Maggie Smith. Eileen Atkins og Joan Plowright.
00:35 
Himmelsk mat
Svensk livssynsserie. Grisen har i årtusener hatt en omdiskutert plass på matbordet. Del 4 av 7.
01:05 
Den nye abortkampen
Fransk dokumentar fra 2018. Valg av konservative og populistiske regjeringer truer abortrettighetene over hele verden. Denne dokumentaren undersøker hvilke virkemidler motstanderne bruker for å forby abort. (Abortion - Backlash in Europe). Producerat år 2018.
02:00 
NRK nyheter
Siste nytt fra Dagsnytt.
02:01 
Oddasat - nyheter på samisk
02:15 (04:40)
Distriktsnyheter

Favoritprogram

Inga favoriter under valt datum

Serietoppen

Mest populära TV-avsnitten just nu

5

Caprica

4,8

House

4,6

Battlestar Galactica

4,6

The event

4,5

Six feet under

Se hela topplistan

Filmtoppen

Mest populära filmer just nu

5

Den nakna sporren

5

Avatar

4,9

Nyckeln till frihet

4,8

Den gröna milen

4,7

Lida

Se hela topplistan

Snabbval

Copyright © 1997 - 2020 Comspace
Limetta.se Digitalbyrå